29 / 04 / 2024

selimoğlu fikirtepe iş merkezi

selimoğlu fikirtepe iş merkezi

Selimoğlu İnşaat Fikirtepe’ye Türkiye’nin en büyük iş merkezini yapmaya hazırlanıyor. 220 bin metrekare kapalı alan üzerinde yükselecek projede ofisler önce kiralanacak sonra satılacak. Firma projeye start vermek için ruhsat bekliyor...

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu ne iş yapıyor? Çiğdem Öztürk Pulatoğlu kimdir?

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu ne iş yapıyor? Çiğdem Öztürk Pulatoğlu’nun mesleği nedir? Çiğdem Öztürk Pulatoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Zekeriya Fındıkoğlu ne iş yapar? Zekeriya Fındıkoğlu nereden mezundur?

Zekeriya Fındıkoğlu ne iş yapıyor? Zekeriya Fındıkoğlu’nun mesleği nedir? Zekeriya Fındıkoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu Kimdir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapar?

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapıyor? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Saim Selimoğlu tarafından kuruldu.

Selimoğlu Yapı iflas etti!

Selimoğlu Yapı İnşaat A.Ş.'nin iflas davası İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görüldü. Selimoğlu Yapı, İstanbul Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında birçok insanı  mağdur etmişti.

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Özer tarafından kuruldu.

Metin Feyzioğlu: Tapu işlemlerinde vatandaşa avukat güvencesi verilmeli!

Avukatlık mesleği için yapılanları ve planlananları anlatan TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, tapu işlemlerinde vatandaşa avukat güvencesi verilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Adil Karaismailoğlu: Yap-işlet-devretlerde biz garanti ödemeyeceğiz, onlar kira ödemeyecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, havalimanlarındaki kiracı işletmecilerden 3 ay kira alınmadığını belirtti. Karaismailoğlu, “Yap - işlet - devretleri Kovid - 19 sürecinde garanti dışına çıkardık. Burada biz garanti ödemeyeceğiz, onlar da kira ödemeyecekler" dedi. 

Yeni Fikirtepe için geri sayım başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Sezayi Köse, Fikirtepe için hazırlanan yeni imar planının askıya çıktığını dile getirerek, bir aylık süreç sonrasında uygulamaya geçileceğini belirtti.

Ekrem İmamoğlu'ndan Fikirtepe Kentsel Dönüşüm çağrısı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fikirtepe'de kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik bir 'iş birliği mekanizması'nın kurulması gerektiğini belirtti. İmamoğlu, "Vatandaşlarımızın dahi fedakarlık yapması lazım, 10 daire olsun, 20 daire olsun hesabı bitmiştir" dedi.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesi için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Saraçoğlu projesi için ÇED süreci başladı.

selimoğlu fikirtepe iş merkezi Haberi

selimoğlu fikirtepe iş merkezi




Selimoğlu İnşaat Fikirtepe’ye Türkiye’nin en büyük iş merkezini yapmaya hazırlanıyor. Fikirtepe kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek proje toplam 220 bin metrekare kapalı alana sahip. 


160 bin metrekare kiralanabilir alan

Kiralanabilir alanı 160 bin metrekare olan Selimoğlu Fikirtepe iş merkezi projesinde ofisler esnek yapıda tasarlanıyor. Projede isteyen dilediği büyüklükte ofis oluşturabilecek. 


Önce kiralayıp sonra satacak

Selimoğlu İnşaat  iş merkezi kapsamındaki ofisleri önce kiralayacak sonra satacak. Göztepe sanayi bölgesinde konumlanan projenin alt kısmında ise alışveriş merkezi olacak. 


Yüzde 56’sı hak sahibine

Selimoğlu İnşaat kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirecekleri iş merkezi projesi için yaklaşık 400 hak sahibi ile el sıkıştı. Anlaşma gereği projenin yüzde 56’sı hak sahiplerine...