29 / 04 / 2024

selimoğlu fikirtepe projesi

selimoğlu fikirtepe projesi

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık uzmanı ERA Gayrimenkul, Türkiye’deki yatırımlarına bir yenisi daha ekleyerek Selimoğlu projelerinin tek yetkili satıcısı olan Hasan Selimoğlu’yla işbirliği anlaşması imzaladı.

Selimoğlu ve Sevgili İnşaat'a Fikirtepe'de anlaşma uyarısı!

Fikirtepe'de aynı adada farklı oranlarda anlaşma yapan Selimoğlu Group ve Sevgili İnşaat firmaları il müdürlüğüne davet edildi. Eğer firmalar ortak yapım ya da birbiriyle devir yapmazsa, kamulaştırma yapılacağı konusunda uyarıldı...

Hızır Selimoğlu: Fikirtepe'de yaşam başladığında metrekareler 17 bin TL'yi bulacak!

Hızır Selimoğlu, Fikirtepe2nin Türkiye'ye örnek olacağını, bugün metrekaresi 5 bin 500 ile 6 bin TL olan bölgede yaşam başladığında 16- 17 bin TL'lere talaffuz edileceğini vurguladı.

Fikirtepe Selimoğlu-Pana Yapı kentsel dönüşüm projesi için yıkımlar başlıyor!

Selimoğlu – Pana Ortaklığı’nın hayata geçireceği projeler şimdiden bölgenin en gözde projeleri arasında yerini aldı. Fikirtepe Selimoğlu - Pana Yapı kentsel dönüşüm projesi için yıkımlar başlıyor...

Selimoğlu Fikirtepe’ye Türkiye’nin en büyük iş merkezini yapacak!

Selimoğlu İnşaat Fikirtepe’ye Türkiye’nin en büyük iş merkezini yapmaya hazırlanıyor. 220 bin metrekare kapalı alan üzerinde yükselecek projede ofisler önce kiralanacak sonra satılacak. Firma projeye start vermek için ruhsat bekliyor...

Selimoğlu Fikirtepe projesinde 580 bin dolara 3+1! İlk kareler!

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında olan Selimoğlu Fikirtepe projesinde 3+1 dairelerin fiyatları 580 bin dolar ile 950 bin dolar olarak belirlendi...

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi nerede?

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Söz konusu projede toplam 240 adet konut yer alacak.

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi fiyat listesi!

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Merakla beklenen projede toplam 240 konut yer alacak.

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Selimoğlu Yapı iflas etti!

Selimoğlu Yapı İnşaat A.Ş.'nin iflas davası İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görüldü. Selimoğlu Yapı, İstanbul Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında birçok insanı  mağdur etmişti.

Raci Şaşmaz'ın şirketi Selimoğlu İnşaat davayı kaybetti!

Fikirtepe’de 13 kişi hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan hazırlanan iddianameden sonra yargı, bir kentsel dönüşüm mağdurunun açtığı davada Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın şirketi Selimoğlu İnşaatı haksız buldu...

Selimoğlu İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Pana Yapı'nın sahibi olduğu Selimoğlu İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde inşaat durunca yüzlerce kişi mağdur oldu. Mağdurlar, Şişli Tanju Okan Parkı'nda bir araya gelip, eylem yaptı.

TOKİ Edirne Süloğlu Belediye Projesi başvuruları bugün son!

TOKİ Edirne Süloğlu Belediye Projesi başvuruları bugün son. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede 9 bin 675 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Edirne Süloğlu Belediye Projesi başvuruları yarın son!

TOKİ Edirne Süloğlu Belediye Projesi kapsamında yer alan toplam 78 adet konut satışa sunuluyor. Edirne Süloğlu Belediye Projesi başvuruları yarın son kez kabul edilecek.

TOKİ Edirne Süloğlu Belediye Projesi son başvuru günü!

TOKİ Edirne Süloğlu Konutları'nda toplam 38 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Edirne Süloğlu Belediye Projesi son başvuru günü 21 Ağustos 2015 olarak belirlendi.

Edirne Süloğlu Belediye Projesi son başvuru günü!

TOKİ Edirne Süloğlu Belediye Projesinde toplam 38 adet konut için satışa sunulmak üzere başvuru toplanıyor. Edirne Süloğlu Belediye Projesi son başvuru günü 21 Ağustos 2015 olarak belirlendi.

Residence Eagle Selimoğlu nerede?

Satışları devam eden Residence Eagle projesinde daire fiyatları 220 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimler bu ay sonunda gerçekleşecek. Peki Residence Eagle Selimoğlu nerede?

Edirne Süloğlu Belediye Projesi başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Edirne Süloğlu Belediye Projesinde toplam 38 adet konut için satışa sunulmak üzere başvuru toplanıyor. Edirne Süloğlu Belediye Projesi başvuruları bugün başlıyor.

Selimoğlu Group Eagle Residence fiyat!

Daire seçeneklerinin 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde bulunuyor. Selimoğlu Group Eagle Residence fiyat listesi kapsamında daireler 220 bin TL'den başlıyor.

selimoğlu fikirtepe projesi Haberi

selimoğlu fikirtepe projesi

ERA TÜRKİYE’DEN, ARAP VE RUS 

YATIRIMCILARA GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI


Uluslararası gayrimenkul danışmanlık uzmanı ERA Gayrimenkul, Türkiye’deki yatırımlarına bir yenisi daha ekleyerek Selimoğlu projelerinin tek yetkili satıcısı olan Hasan Selimoğlu’yla işbirliği anlaşması imzaladı. İki ofis birden açacak olan Selimoğlu, Şerifali ve Fikirtepe bölgesinde özellikle Arap ve Rus yatırımcılara danışmanlık hizmeti verecek. 

ABD merkezli uluslararası gayrimenkul devi ERA, Türkiye’deki büyümesine açtığı ofislerle devam ediyor. Türkiye’ye pazarına giriş yaptığı günden bu yana iki yıl içinde 35 ofis açan Era Gayrimenkul Türkiye, şimdi de Türkiye’nin önemli müteahhit firmalarından Selimoğlu İnşaat projelerinin tek yetkili satıcısı konumunda bulunan Hasan Selimoğlu ile işbirliği anlaşması imzaladı. Biri ‘ERA Sapphire’ olmak üzere iki ofiste birden hizmet verecek olan Selimoğlu, Kadıköy Şerifali ve Fikirtepe bölgelerinin önemli gayrimenkul danışmanlık markası olma özelliği taşıyor. Mütekabiliyet...