04 / 05 / 2024

Selimoğlu Group bağdat caddesi projesi

Selimoğlu Group bağdat caddesi projesi

Türkiye’de ürettiği nitelikli projeler ve lüks yapılarla öne çıkan Selimoğlu Group, Bağdat Caddesi’nin mimarı olarak da nam yapan bir marka.

Hm Tellioğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Tellioğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Tellioğlu tarafından kuruldu.

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Özer tarafından kuruldu.

Bağdat Caddesi'nden kentsel dönüşüm 2020'de yüzde 30 artacak!

AYİDER Başkanı Melih Tavukçuoğlu, İnşaat Zirvesi'ndeki konuşmasında 2020 yılında Bağdat Caddesi’nde ve çevresinde, kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 30 artacağını söyledi...

Bağdat Caddesi Derneği kuruldu!

Bağdat Caddesi Derneği Avukat Ali Güvenç Kiraz tarafından kuruldu. Derneğin geçici yönetim kurulu Avukat Ali Güvenç Kiraz, Tolga Şahlıoğlu, Erdem Köseoğlu, Yücel Gündüz, Feray Temur'dan oluşuyor... 

Selimoğlu İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Pana Yapı'nın sahibi olduğu Selimoğlu İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde inşaat durunca yüzlerce kişi mağdur oldu. Mağdurlar, Şişli Tanju Okan Parkı'nda bir araya gelip, eylem yaptı.

Bağdat Caddesi'nde 15 bin bina yıkılmayı bekliyor!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Başkanı Melih Tavukçuoğlu ve AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu Bağdat Caddesi'ndeki gelişmeleri değerlendirdiler.

Bağdat Caddesi’nde 76 dönüşüm projesi yükseliyor!

Bağdat Caddesi’ndeki projeler tam gaz devam ediyor. Halen süren 76 projede Mesa’dan Aydoğan İnşaat’a, İnanlar’dan Sadıkoğlu’na kadar çok sayıda şirket dönüşüm çalışmaları yürütüyor.

Çolakoğlu Group Mostar Life Başakşehir fiyat!

İstanbul Başakşehir'de yükselen Mostar Life Başakşehir projesi Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı işbirliği imzasıyla inşa ediliyor. Proje 332 konuttan meydana geliyor. İşte Çolakoğlu Group Mostar Life Başakşehir fiyat listesi...

Bağdat Caddesi’ndeki projelerin yüzde 60’ı Artella'yı tercih etti!

Ahşapta 60 yıllık deneyimin ismi Aslandağ Group’un kapı markası Artella Ahşap Kapı Sistemleri, Bağdat Caddesi’ndeki inşaat projelerinin yüzde 60’ında tercih edilen isim oldu.

Bağdat Caddesi şantiye alanına döndü!

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Bağdat Caddesi'nde, kentsel dönüşümle birlikte inşaatlar çoğaldı. AE Mimarlık Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, bu durumun Cadde'de kaosa yol açtığını söyledi.

Ağaoğlu'ndan Bağdat Caddesi'ne 5 kentsel dönüşüm projesi!

Ağaoğlu İnşaat Bağdat Caddesi'nde 5 kentsel dönüşüm projesi başlattı.Nakit alımlarda yüzde 10 indirim sağlanan Ağaoğlu İnşaat Bağdat Caddesi projeleri 2017 yılı içerisinde tamamlanacak.

Aykurt Nuhoğlu'ndan Bağdat Caddesi açıklaması!

İstiklal Caddesi'nden sonra Bağdat Caddesi'nde de pek çok dükkanın kepenk indirdiği gözlendi. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu "Altının üzerindeki toz kalkar Bağdat Caddesi de toparlanacaktır" açıklamasında bulundu.

Bağdat Bina İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bağdat Bina İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Şükrü Sipahioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Abdulsamet Nakşibendioğlu Yönetim Kurulu Üyeliğinde 1 milyon TL sermaye ile 1 Aralık'ta Ümraniye'de kuruldu.

Selimoğlu Group bağdat caddesi projesi Haberi

Selimoğlu Group bağdat caddesi projesi

Türkiye’de ürettiği nitelikli projeler ve lüks yapılarla öne çıkan Selimoğlu Group, Bağdat Caddesi’nin mimarı olarak da nam yapan bir marka. 53 yıldan bu yana Bağdat Caddesi’nde ürettiği lüks konutlar ile tüketicilerin gönlünde yer edinen Selimoğlu, Cadde’deki kentsel dönüşüm çalışmalarında da adından söz ettiriyor. Cadde’de dönüşüme imza atan şirket, eski binaları yenileyerek depreme karşı dayanıklı,  modern teknolojilerle üretilmiş, otoparkı , yeşil alanları ve sosyal alanları ile fark yaratan yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor...


İnşaat sektörünün 53 yıllık markası Selimoğlu, Bağdat Caddesi’nde inşa ettiği lüks konutlar ile Bağdat Caddesi’nin mimarı olarak da anılıyor. Pana Yapı A.Ş. ile ortak olan Selimoğlu Group var olan projelerine yenilerini ekleyerek yoluna devam ediyor. Kentsel dönüşüm kapsamında Bağdat Caddesi’nde lüks dönüşüm yapan şirket, Cadde’de otoparklı, yeşil...