07 / 05 / 2024

Selimoğlu Group projesi

Selimoğlu Group projesi

Kentsel dönüşümün simgesi Fikirtepe’de, inşaat sektörünün deneyimli markalarından Selimoğlu Group, Vartaş Yapı ve Rochel Yapı şirketlerinin oluşumu olan SVR Grup tarafından hayata geçirilen Businist Office projesinde büyük bir adım atıldı.

Selimoğlu İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Pana Yapı'nın sahibi olduğu Selimoğlu İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde inşaat durunca yüzlerce kişi mağdur oldu. Mağdurlar, Şişli Tanju Okan Parkı'nda bir araya gelip, eylem yaptı.

Ağaoğlu Bodrum projesi 2019'un ilk yarısında satışta!

Gayrimenkul sektörünün lider markası Ağaoğlu, Bodrum'da tarihi bir projeye imza atıyor. Ali Ağaoğlu, "Bodrum projesi, imza projelerimizden biri olacak.Vatandaşlarımıza 'paranızı biriktirin, beni bekleyin' diyorum." dedi.

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticileri serbest bırakıldı!

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticilerine yönelik yürütülen soruşturmada karar az önce çıktı. Sulh Ceza Hakimliği, şüphelilerin tamamını adli kontrol şartı ile serbest bırakılmasına karar verdi. 

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticilerine gözaltı!

Selimoğlu İnşaat’ın eski CEO’su K. C. U. ile şirketin eski yöneticileri Y. O.U. N. T., A. Z., İ. G. gözlatına alındı...

Selimoğlu İnşaat mağdurlarından Raci Şaşmaz'a suç duyurusu!

Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı Raci Şaşmaz'ın patronu olduğu Selimoğlu İnşaat hakkında suç duyurusu yapıldı. Kira yardımlarının kesildiğini iddia eden 100 kişi mağdur olduklarını söylüyorlar. 

Safahat İstanbul Konakları teslim tarihi!

Safahat İstanbul Konakları projesi İstanbul Üsküdar'da Pana Yapı ve Selimoğlu Group tarafından hayata geçirildi. Safahat İstanbul Konakları teslim tarihi ne zaman?

Çamlıca'ya Safahat İstanbul projesi geliyor! Yeni Proje!

Pana Yapı ve Selimoğlu Group ortaklığında hayata geçirilen Safahat İstanbul Konakları 3 bin 600 adet daireden meydana geliyor. Proje Kalem Mimarlık tarafından tasarlanıyor.

Karaoğlu Group Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaoğlu Group Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli Ahmet Karaoğlu tarafından kuruldu. 

Çolakoğlu Group Mostar Life Başakşehir fiyat!

İstanbul Başakşehir'de yükselen Mostar Life Başakşehir projesi Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı işbirliği imzasıyla inşa ediliyor. Proje 332 konuttan meydana geliyor. İşte Çolakoğlu Group Mostar Life Başakşehir fiyat listesi...

Selimoğlu Erk Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Erk Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Onur Selimoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dervişoğlu Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dervişoğlu Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fehmi Öztürk, Samet Öztürk ve Mehmet Öztürk ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Selimoğlu Sapphire Gayrimenkul ofis açtı!

Gülçin ile Hasan Selimoğlu işbirliği ile kurulan Selimoğlu Sapphire Gayrimenkul 3. ofisini açtı. Selimoğlu Sapphire Gayrimenkul prensiplerini açıkladı.

Rizedıns Kavalcıoğlu Group İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Organizasyon San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Rizedıns Kavalcıoğlu Group İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Organizasyon San.ve Tic.Ltd.Şti. Orhan Kavalcı tarafından 500 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Eyüp, Rami Yeni Mahalle Mahallesi'nde kuruldu.

Selimoğlu Group projesi Haberi

Selimoğlu Group projesi


Kentsel dönüşümün simgesi Fikirtepe’de, inşaat sektörünün deneyimli markalarından Selimoğlu Group, Vartaş Yapı ve Rochel Yapı şirketlerinin oluşumu olan SVR Grup tarafından hayata geçirilen Businist Office projesinde büyük bir adım atıldı. İstanbul’un kalbinde, Anadolu yakasının en değerli lokasyonu olan Fikirtepe’de hayata geçirilecek, İstanbul'un en büyük ofis projelerinden olan Businist Office’in tapusu alındı. Ruhsat aşamasında son sürece girilen projede, önümüzdeki bir ay içerisinde ruhsatın alınarak inşaatın başlanması planlanıyor


Türkiye'nin kentsel dönüşüm sürecine örnek teşkil etmesi bakımından büyük öneme sahip olan Fikirtepe dönüşüm projesinin ruhsat aşaması hızla ilerliyor. İstanbul’un tam kalbinde, yeni açılacak  Avrasya Tüneli’nin çıkış noktasında, Marmaray’dan Metro’ya ve Kalamış Marina’ya kadar tüm yolların kesiştiği bölgede, Anadolu yakasının en değerli lokasyonlardan olan Fikirtepe’de 2 etap halinde hayata geçirilecek Businist Office projesinin ruhsat...