02 / 05 / 2024

selimoğlu sevgili inşaat fikirtepe

selimoğlu sevgili inşaat fikirtepe

Fikirtepe'de aynı adada farklı oranlarda anlaşma yapan Selimoğlu Group ve Sevgili İnşaat firmaları il müdürlüğüne davet edildi. Eğer firmalar ortak yapım ya da birbiriyle devir yapmazsa, kamulaştırma yapılacağı konusunda uyarıldı...

Tahir Tellioğlu'ndan inşaat sektörü açıklaması!

Konut kredilerindeki yüksek faizler ile salgın süreci inşaat sektöründe daralmaya neden olurken, sektör oyuncuları arasında da iflas dalgası gündemde. İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat ve konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Beyoğlu'nda inşaat halindeki bina çöktü!

Beyoğlu Asmalımescid'te inşaat halindeki bina çöktü. Olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Eroğlu Holding inşaat yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Eroğlu Holding'in cirosu 2019 sonunda 1 milyar dolara ulaşacak. Perakende alanında Colin’s ve Loft markalarıyla faaliyet gösteren holdingin inşaat sektöründeki yatırımları da devam ediyor.

Kadiroğlu Gayrimenkul İnşaat Yapı Otomotiv Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadiroğlu Gayrimenkul İnşaat Yapı Otomotiv Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Dönmez tarafından kuruldu.

Dülgeroğlu Madencilik İnşaat Metal Orman Ürünleri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dülgeroğlu Madencilik İnşaat Metal Orman Ürünleri ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile S.Batuhan Dülgeroğlu tarafından kuruldu.

Selikoğlu Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selikoğlu Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Selik tarafından kuruldu.

Sahvanoğlu Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahvanoğlu Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Sahvan tarafından kuruldu.

Bulutoğlu Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulutoğlu Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Batış Bulut tarafından kuruldu. 

Beyleroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyleroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Beyler tarafından kuruldu.

Yunusoğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunusoğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şentürk tarafından kuruldu..

Naiboğlu Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Naiboğlu Yapı İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Naiboğlu ve Muzaffer Memişoğlu tarafından kuruldu. 

Doktoroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doktoroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Zeki Sarı, Ayşe Zerek, Emine Aksoyer, Evren Sarı ve Fatma Sarı ortaklığında kuruldu.

Çepnioğlu Yapı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Çepnioğlu Yapı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çepnioğlu tarafından kuruldu. 

selimoğlu sevgili inşaat fikirtepe Haberi

selimoğlu sevgili inşaat fikirtepe


Aynı adada farklı oranlarda mülk sahipleriyle anlaşma yapan firmalar  İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne davet edilerek görüşleri alınıyor.


İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Yaşar Güvenç başkanlığında firmalarla yapılan değerlendirme toplantısında aynı adada birkaç firmanın bulunması halinde firmaların ya ortaklaşa yapmaları veya birbirlerine devretmeleri konusunda tavsiyede bulunmuştu..


Buradan hareketle aynı adada yüzde 80'ler üzerinde ve yüzde 14'ün üzerinde anlaşma sağlayan Selimoğlu ve Sevgili inşaat firmalarının yetkilileri il müdürlüğüne davet edilerek kendilerine müdürlüğün talimatı hatırlatıldı ve birbirleriyle devir veya ortak yapım konusunda anlaşmaları gerektiği ifade edildi. Eğer anlaşıp projeye start vermemeleri halinde yüzde 16'larda bulunan firmanın yerlerinin kamulaştırılacağı hatırlatıldı.


Fikirtepe Kentsel Dönüşüm alanında son durum!


Fikirtepe Dönüşüm Alanında Toplam Proje Adaları Sayısı  : 57

%100 Anlaşma Sağlanmış Proje Adaları      ...