18 / 05 / 2024

selin bozkurt

selin bozkurt

Manifesto, perakende, finans, enerji, otomotiv, inşaat ve turizm başta olmak üzere hizmet verdiği yerli ve yabancı müşteri portföyüne Polisan Holding'i de ekledi...

Bozkurt 2,5 yılda yeniden inşa edildi! TOKİ 5 bölgede 651 modern konut yaptı!

Ezine Çayı'nın taşmasının ardından can kayıpları ve büyük hasarın meydana geldiği Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde selin izleri yaklaşık 2,5 senede büyük oranda silindi. Bölgede TOKİ aracılığıyla 651 modern konut inşa edildi.

Batmanlı Bozkurt Ailesi'ne yeni ev yardımı!

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı, Batman Yaylıca (Derbisan) Köyü’nde derme çatma bir evde yaşayan 7 çocuklu Bozkurt Ailesi'ne yeni ev yardımı yaptı.

Hüseyin Bozkurt: FB Üniversitesi'ne 100 milyon yatıracağız!

Dört yeni hastane yatırımını sürdüren Medicana Grup, sağlıktan sonra eğitim alanına da giriyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, öğrenci kabul etmeye başlayan Fenerbahçe Üniversitesi'ne 100 milyon TL yatırım yapacaklarını ifade ediyor.

Deniz Bozkurt: Ailelerin evlerine dönmesinde sakınca yok!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Güzelyurt Mahallesi’nde çatlaklar oluşan evlere ilişkin açıklama yaptı. Bozkurt, "Ailelerin evlerine dönmesinde sakınca yok" dedi.

Burdur Bozkurt'ta kentsel dönüşüm hızlandı!

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Bozkurt Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında mevcut binaların yıkım işlemi devam ediyor.

Denizli Bozkurt'a yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Bozkurt'un İnceler Mahallesi'nde inşa edeceği sosyal tesis ve pazar yeri inşasına başladı. 

Duru Bozkurt İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Duru Bozkurt İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Öner Bozkurt tarafından kuruldu. 

Selin Şekerci: Her sene evi değişiyorum!

Önceki akşam annesi Funda Hanım'la Akmerkez'de görüntülenen Selin Şekerci'yi yeni eve taşınma telaşı sardı. Şekerci, mutfak eşyaları satan bir elektronik mağazadan alışveriş yaptı.

Yüksek Mimar Melda Güvenç'in eşi Bozkurt Güvenç vefat etti!

Yüksek Mimar Mühendis Melda Güvenç'in eşi Bozkurt Güvenç vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Mimar Bozkurt Güvenç vefat etti!

Antropolog, mimar, eleştirmen, yazar ve araştırmacı Prof. Dr. Bozkurt Güvenç vefat etti. 92 yaşındaki Güvenç, bir süredir zatürre tedavisi görüyordu...

İnşaat Yüksek Mühendisi Ali Rıza Bozkurt vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Ali Rıza Bozkurt vefat etti. Merhum Bozkurt'un ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Selin Ciğerci: Kocam bana ev aldı!

Sevgilisi Gökhan Çıra'nın hediye alıp almadığı sorulan Selin Ciğerci, "Kocam bana ev aldı. Taksitlerini hâlâ ödüyor, daha ne olsun" şeklinde konuştu.

TOKİ Denizli Bozkurt projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Bozkurt'ta hayata geçirdiği 150 konutun ihalesi yapıldı.

selin bozkurt Haberi

selin bozkurt

Manifesto, perakende, finans, enerji, otomotiv, inşaat ve turizm başta olmak üzere hizmet verdiği yerli ve yabancı müşteri portföyüne Polisan Holding'i de ekledi. 


     Manifesto açıklamasına göre, şirket, Türkiye'nin saygın grup şirketlerinden Polisan Holding'e iş hedefleri doğrultusunda stratejik olarak planlanacak halkla ilişkiler faaliyetleri ve bu faaliyetlerin uygulanması konusunda hizmet verecek. 

     Polisan Holding CEO'su Erol Mizrahi, kuruluş ilkesi olarak sürekli gelişimi benimseyen grubun, yurtiçi ve yurtdışı atılım hızını artırarak sürdürdüğünü ve Türk Kimya sektörünün öncü kuruluşlarından biri olmaya devam ettiğini ifade etti. 

     

     "Tek bir başarı kriterimiz var: Halka açılan ilk Türk İletişim Grubu olmak" 

     

     Manifesto Üst Yöneticisi (CEO) Selin Bozkurt da pek çok ulusal ve uluslararası markaya PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde...