17 / 05 / 2024

Selin Yantur Mimarlık Şişli

Selin Yantur Mimarlık Şişli

Selin Yantur Mimarlık ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Selin Yantur tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran' da Şişli Meşrutiyet Mahallesi' nde kuruldu.

Selin Serçe Yılmaz Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Selin Serçe Yılmaz Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Selim Serçe Yılmaz tarafından kuruldu.

Interıor Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Interıor Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Selin Özdölçolak Parlak tarafından kuruldu.

Zoi Partners Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zoi Partners Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Dora Selin Salman Emer ve Melike İyimaya ortaklığında kuruldu.

Mona Mimarlık Ve Organizasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mona Mimarlık Ve Organizasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Saral ve Hazal Selin Özkanlı tarafından kuruldu.

Selart Mimarlık Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Selart Mimarlık Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selin Buharalıoğlu tarafından kuruldu.

Chelet Mimarlık Reklam Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Chelet Mimarlık Reklam Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Selin Erman Çelet tarafından kuruldu.

Uzman Yapılar Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzman Yapılar Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Selin Özen Başalioğlu, Fuat Başalioğlu ve Yavuz Karsavran imzasıyla 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Işıksalan Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işıksalan Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selin Işıksalan tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos'ta Kartal, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Selin Yantur Mimarlık ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selin Yantur Mimarlık ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Selin Yantur tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran' da Şişli Meşrutiyet Mahallesi' nde kuruldu.

Ping Pong Mimarlık Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Ping Pong Mimarlık Tasarım Anonim Şirketi, Gülistan Açılmış, Selin Esendemir, Mehmet Ali Bilik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Ekim 2014 tarihinde kuruldu.

DS Peyzaj Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

DS Peyzaj Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi, Selin Etkinöz Tunçer, Sevim Aslan, Deniz Aslan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Beyoğlu, Kuloğlu Mahallesi'nde kuruldu.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Tebernüş Kireçci'nin Emlak Kulisi'nde konuğu: DB Mimarlık'ın kurucusu Bünyamin Derman!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk'teki programı Emlak Kulisi'nde DB Mimarlık'ın kurucusu Bünyamin Derman'ı ağırlıyor

Selin Yantur Mimarlık Şişli Haberi

Selin Yantur Mimarlık Şişli

Selin Yantur Mimarlık ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Selin Yantur tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran'da Şişli Meşrutiyet Mahallesi' nde kuruldu.


Selin Yantur Mimarlık ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...