08 / 05 / 2024

Selin Yapı projeleri

Selin Yapı projeleri

Selin Yapı'nın Sancaktepe'deki Rings İstanbul projesi de anneleri unutmadı. 8-10 Mayıs tarihleri arasında Rings İstanbul'dan ev sahibi olanlar Zen Pırlanta'dan 10 bin lira değerinde hediye çeki kazanıyor.

Selin Yapı Sancaktepe'de 2 yeni proje inşa edecek!

İnşaat sektöründeki ilk projesi Rings İstanbul'dan sonra yeni yatırımlar için kolları sıvayan Selin Yapı, Sancaktepe' de iki yeni projede toplam bin 250 konutu satışa çıkaracak...

Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nin 72 milyar yuanlık alt yapı projeleri için ilk kazma vuruldu!

Çin’in Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nde 72 milyar 27 milyon RMB tutarında yatırım projeleri için düğmeye basıldı...

Halk Yapı, Dilovası Sanayi Merkezi Projesi için sözleşme imzaladı!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş. ile Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş. arasında "Dilovası Sanayi Merkezi Projesi" için yüzde 50 - yüzde 50  gelir paylaşımlı olacak şekilde, "arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı sözleşmesi" imzalandı.

Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

İzmit'te yapı projeleri dijital ortamdan teslim edilecek!

Covid 19 Koronavirüsle mücadelede tüm birimleriyle adeta seferber olan İzmit Belediyesi, daha sağlıklı hizmet verebilmek amacıyla Yapı Ruhsat Birimine verilecek mimari ve statik projeleri elektronik posta ortamında alacak.

Ant Yapı projeleri tamamlanıyor!

Ant Yapı projeleri tamamlanıyor. Yurt içinde ve dışında yeni projeler start alıyor.

Yapı projeleri nelerdir?

Yapı projelerinin neler olduğuna ilişkin esaslara Yeni İmar Yönetmeliği kapsamında yer veriliyor. Peki, yapı projeleri nelerdir? Nasıl hazırlanır?

Kayhan Çavuşoğlu, Mar Yapı Pazarlama Müdürü oldu!

Kayhan Çavuşoğlu, Mar Yapı Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürlüğüne atandı. Pazarlama iletişimi disiplinin gerektirdiği tüm alt alanlarda deneyim sahibi olan Çavuşoğlu, uzmanlığını artık Mar Yapı projeleri için kullanacak.

Şanlıurfa'da yağmur suyu şebeke hattı ve alt yapı projeleri başlatıldı!

Periyodik olarak ilçe ziyaretlerinde bulunarak, sorunları yerinde tespit eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, su baskınları ve yoğun yağış alan ilçeler için yağmur suyu şebeke hattı ve alt yapı projelerinin başlatılması talimatını verm

Teknik Yapı projeleri hakkında merak edilenleri yanıtladı!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, Merak edilen soruları yanıtladı. İşte Teknik Yapı projeleri hakkında merak edilenler...

Denizli'ye dev alt yapı projeleri geliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 10 mahalleyi kapsayan içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını tamamen değiştirecek dev alt yapı projelerinin temel atma töreni gerçekleşti.

Selin Yapı Rings İstanbul kampanyası!

Selin Yapı Rings İstanbul kampanyası kapsamında Babalar Günü'ne özel fırsatlar sunuluyor. Toplam 1.500 adet daireden meydana gelen proje İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde inşa ediliyor.

Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi iletişim!

Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi iletişim için 444 86 00 telefon numarasını arayabilirsiniz. Toplam 1.500 adet daireden meydana gelen projede Babalar Günü'ne özel fırsatlar sunuluyor.

Selin Yapı Rings İstanbul Evleri'nde stüdyo daireler 240 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul projesi Selin Yapı imzasıyla yükseliyor. Daire büyüklüklerinin 79 ile 273 metrekare arasında değişiklik göstdiği projede stüdyo dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Selin Yapı projeleri Haberi

Selin Yapı projeleri

Selin Yapı'nın Sancaktepe'deki Rings İstanbul projesi de anneleri unutmadı. 8-10 Mayıs tarihleri arasında Rings İstanbul'dan ev sahibi olanlar Zen Pırlanta'dan 10 bin lira değerinde hediye çeki kazanıyor. Ayrıca az sayıda satışta bulunan bahçeli veya teraslı, büyük metrekareli hemen teslim evlere 30 ay vade ve sıfır faiz oranıyla sahip olmak mümkün. 499 ev ve 99 rezidans daireden oluşan Rings İstanbul projesinde yürüyüş ve bisiklet parkurunun yanı sıra meyvelikler, Rings Sports Club gibi sosyal donatılar yer...