28 / 04 / 2024

selin yapı rings istanbul satış ofisi

selin yapı rings istanbul satış ofisi

Teslimleri hemen yapılan Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi ile 444 86 00 numaralı telefondan iletişim geçebilirsiniz. Proje İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa ediliyor.

Sancaktepe Rings İstanbul ulaşım!

Sancaktepe Rings İstanbul ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 449 adet ev ve 99 adet rezidans daireden meydana gelen Rings İstanbul projesinde yüzde 15 indirim uygulanıyor...

Sancaktepe Rings İstanbul teslim tarihi!

İçinde 499 konutun bulunduğu ve 89 home ofisin yer aldığı Sancaktepe Rings İstanbul teslim tarihi bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje, Selin Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Rings İstanbul Sancaktepe örnek daire!

Rings İstanbul Sancaktepe örnek daire görselleri için haberimizden faydalanabilirsiniz. 3 etapten meydana gelen konut teslimlerinin hemen gerçekleştiği Sancaktepe Rings İstanbul Selin Yapı tarafından hayata geçiriliyor...

Rings İstanbul ulaşım!

İstanbul’un Anadolu yakasında yer alan Rings İstanbul ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor...

Rings İstanbul nerede?

Rings İstanbul nerede sorusunun yanıtı şöyle: Akpınar Mahallesi Kanuni Caddesi No:6 34885 Sancaktepe / İSTANBUL

Rings İstanbul Sancaktepe teslim tarihi!

Rings İstanbul Sancaktepe teslim tarihi haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor

Rings İstanbul Sancaktepe örnek daire!

Selin Yapı girişimi ile yükselen Rings İstanbul Sancaktepe örnek daire görüntülerinin ayrıntılarına haberimizden ulaşmanız mümkün...

Selin Yapı Rings İstanbul nerede?

Selin Yapı Rings İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Rings İstanbul'da daire teslimleri hemen yapılıyor...

Rings Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Rings Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Ayşe Şimşek tarafından Kuruldu.

Selinöz Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selinöz Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 binTL sermaye bedeli ile Çiğdem Küçük Çakraklı ve Vehbi Peksen ortaklığında kuruldu.

Rings Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rings Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adil    Şimşek tarafından kuruldu. 

Selin Sayek: Doğru proje ile 4 köprü yapılsın!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, CHP’nin köprü-otoyol gibi altyapı projelerine itiraz etmediğini ancak doğru projeler yapılması gerektiğini vurguladı.

Rings İstanbul'da son konutların satışları sürüyor!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul'da, son konutların satışı sürüyor. Projenin sosyal yaşam alanları arasında meyve bahçeleri, yürüyüş ve bisiklet parkurları, pilates, yüzme havuzlan ve bir de kulüp bulunuyor.

Rings İstanbul Evleri nerede?

Rings İstanbul'da 1+1'den 5+2'ye kadar farklı şekilde dizayn edilen daireler bulunuyor. Selin Yapı imzası ile yükselen projede yüzde 20 indirim uygulanıyor. Peki Rings İstanbul Evleri nerede?

Selin Yapı Rings İstanbul kampanyası!

Selin Yapı Rings İstanbul kampanyası kapsamında Babalar Günü'ne özel fırsatlar sunuluyor. Toplam 1.500 adet daireden meydana gelen proje İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde inşa ediliyor.

Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi iletişim!

Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi iletişim için 444 86 00 telefon numarasını arayabilirsiniz. Toplam 1.500 adet daireden meydana gelen projede Babalar Günü'ne özel fırsatlar sunuluyor.

Rings İstanbul'da Babalar Günü'ne özel kampanya!

Rings İstanbul'da Babalar Günü'ne özel kampanya kapsamında 20 bin TL indirim uygulanıyor. Selin Yapı imzası ile yükselen projede firma bünyesinde 30 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Rings İstanbul'da babalara özel 20 bin lira indirim!

Selin Yapı tarafından inşa edilen Rings İstanbul projesinde babalar gününe özel kampanya düzenlendi. Kampanya kapsamında 20 - 22 Haziran tarihleri arasında ev almak isteyen tüketiciye 20 bin liraya varan indirim fırsatı sunuluyor.

Selin Yapı Rings İstanbul Evleri'nde stüdyo daireler 240 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul projesi Selin Yapı imzasıyla yükseliyor. Daire büyüklüklerinin 79 ile 273 metrekare arasında değişiklik göstdiği projede stüdyo dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Rings İstanbul Evleri'nde 1+1 daireler 435 bin TL'den başlıyor!

Selin Yapı imzasıyla inşa edilen Rings İstanbul projesi Sancaktepe'de hayata geçiriliyor.Toplam 1.500 konuttan oluşan projede 1 oda 1 salon evlerin fiyatları 435 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Rings İstanbul Sancaktepe iletişim!

Rings İstanbul Sancaktepe iletişim için 444 86 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Selin Yapı imzası ile hayata geçirilen projede dairelerin alanları 79 ile 273 metrekare arasında değişiyor.

selin yapı rings istanbul satış ofisi Haberi

selin yapı rings istanbul satış ofisi

Rings İstanbul Konutları stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 2 salon dubleks, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon dubleks ve 5 oda 2 salon dubleks daire tiplerinden oluşuyor. 


Satışları devam eden Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi telefon numarası 444 86 00 olarak belirlendi. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 79 ile 273 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Toplam 1.500 adet daireden meydana gelen Rings İstanbul Sancaktepe projesinde yüzde 15 peşin ödeme yapılıyor, kalan kısım ise 45 ay vade farksız taksit yapılabiliyor. Projede 1 yıl aidat ödemesi yapılmıyor. 


Sancaktepe Ring İstanbul'da 1 oda 1 salon daire fiyatları 614 bin TL, 2 oda 1 salon daire fiyatları 655 bin TL, 3 oda 1 salon...