05 / 05 / 2024

Sema Çelebi gözlatı

Sema Çelebi gözlatı

İstanbul’da kaçak inşaat yaptırmak suçundan hakkında yurt dışına çıkış yasağı ve yakalama kararı bulunan, magazin dünyasının yakından tanıdığı isimlerden 61 yaşındaki Sema Çelebi, Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde gözaltına alındı.

Bariten İnşaat Malzemeleri Temizlik Deniz Ürünleri Gıda İçecek Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bariten İnşaat Malzemeleri Temizlik Deniz Ürünleri Gıda İçecek Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sırrı Çelebi tarafından kuruldu.

Belkis Sema Yurdum kimdir? Belkis Sema Yurdum ne iş yapıyor?

Garanti BBVA Bankası'nın bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Belkis Sema Yurdum kimdir? Belkis Sema Yurdum ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Sema Güral Sürmeli Kimdir? Sema Güral Sürmeli nerede doğdu?

Sema Güral Sürmeli kimdir? Sema Güral Sürmeli’nin mesleği nedir? Sema Güral Sürmeli hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İlham Çelebi kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Hidropar Hareket Kontrol teknolojileri Merkez Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlham Çelebi kimdir? Kaç yaşında? İlham Çelebi daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İlham Çelebi'nin eğitim hayatı nasıldı? İşte İlham Çelebi'nin  hayatına dair merak edilenler

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Çelebi tarafından kuruldu.

Euro tam tamına böyle olacak! Uzman isim üstüne basa basa açıkladı! 1 eurosu bile olanlar görmedim duymadım demeyin

Döviz kurları haftanın ilk işlem gününde milyonlarca kişinin odağında kalmaya devam ediyor. Vatandaşlar euronun ne kadar olacağını merak derken uzman isim Öğretim Üyesi Prof. Dr. Işın Çelebi euronun nasıl olacağının üstüne basa basa açıkladı.

Mina Temizlik Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mina Temizlik Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi  Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile  Sema  Lafcı tarafından kuruldu.

Nilce Turizm Otelcilik Ve Gıda Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nilce Turizm Otelcilik Ve Gıda Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nilhan Özerk Çelebi tarafından kuruldu.

Muhammet Lütfü Çelebi kimdir?

Vakıf Finansal Kiralama Yönetim Kurulu üyesi Muhammet Lütfü Çelebi kimdir? Muhammet Lütfü Çelebi, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muhammet Lütfü Çelebi'nin biyografisi...

Mehmet Ali Çelebi: İstanbul depremi kadar İzmirde konuşulmalı! 

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, İzmir'in olası bir depreme hazır olmadığını belirtti ve "İzmir’de ise 7,0 büyüklüğünde deprem üretebilecek 13 fay hattı bulunmaktadır. Bunlar güncel, aktif, diri fay denilen deprem üreten faylardır" dedi...

Kanal İstanbul'un Trakya harekat alanına etkisi TBMM gündeminde!

Kanal İstanbul Projesi'nin Trakya harekat alanına etkisine ve olası saldırılara karşı alınacak önlemler meclis gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sema Güral Sürmeli: Sapanca'daki arazileri değerlendirmek istiyoruz!

Güral Ailesi üç yıl önce Sapanca’da içinde sekiz markanın ve Kütahya Porselen’in showroom'un olduğu bir AVM açtı. Sema Güral Sürmeli bu yatırımın tek seferlik olduğunu, bölgedeki arazilerini değerlendirmek istediklerini söylüyor.

Ardahan'da ipotekli tarla sayısı meclis gündeminde!

2002-2018 yılları arasında Ardahan ilindeki tarım arazilerine, üretimin artırılmasına yönelik teşviklere ve ipotekli tarla sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sema Çelebi gözlatı Haberi

Sema Çelebi gözlatı

İstanbul’da kaçak inşaat yaptırmak suçundan hakkında yurt dışına çıkış yasağı ve yakalama kararı bulunan, magazin dünyasının yakından tanıdığı isimlerden 61 yaşındaki Sema Çelebi, Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde gözaltına alındı.


Bir dönem televizyon kanallarında yayınlanan yarışma programlarında jüri üyesi olarak ünlenen Sema Çelebi, bu sabah Yunanistan’ın Sisam Adası’na gitmek için Kuşadası Limanı’na gelerek, feribot bileti aldı. Polis, pasaport kontrolünde Çelebi’nin İstanbul’da kaçak inşaatla ilgili hakkında yurt dışına çıkış yasağı bulunduğunu belirleyip, pasaportuna el koydu. Sema Çelebi, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken yakınlarını arayıp gözaltına alındığını haber verdi.


Sema Çelebi serbest...