08 / 05 / 2024

Sema Ramazanoğlu

Sema Ramazanoğlu

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, bir dizi açılış, ziyaret ve ödül törenlerine katılmak için Denizli'ye geliyor.

Sema Ramazanoğlu: Kız çocukları için yurt yapacağız!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, yaşanan terör olayları nedeniyle evlerinden göç edenlere ilişkin "İnsanlar evlerine dönecekler, yeni imkanlar oluşturulacak. Biz devlet olarak herkesin yanındayız, bütün imkanlarımızı açtık" dedi.

Yoksul aileler için konut tasarruf hesabı programı başlatılacak!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, yoksul ailelerin konut sahibi olabilmesi için 'konut tasarruf hesabı' programını başlatacaklarını açıkladı.

TOKİ'den geniş aileye çözüm proje!

Hükümet, milyonlarca yaşlının torunları ve çocuklarıyla bir arada yaşayabileceği "konut" projesi için düğmeye bastı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yapılacak

İzmir-Aydın Otoyolu Antalya’ya kadar uzayacak!

Aydın’da temaslarda bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, İzmir-Aydın Otoyolu’nu Antalya’ya kadar uzatacaklarını söyledi. Ramazanoğlu, “Türkiye’yi orta gelir tuzağından çıkarıp yüksek gelir grubuna taşıyacağız” dedi

Meydanşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Meydanşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenlşer’de 17.200.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tavlı ve Ahmad Ravad Ramazanoğlu ortaklığında kuruldu.

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Ramazanoğlu ve Turgut Yıldız ortaklığında kuruldu.

Winvest Gayrimenkul Proje Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Winvest Gayrimenkul Proje Pazarlama Anonim Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Ravad Ramazanoğlu ve İsra Holding Anonim Şİrketi ortaklığında kuruldu.

Remb Ekşioğlu Yapı İnşaat Turizm Ve Gayrimenkul İhracat İthalat Anonim Şirketi kuruldu!

Remb Ekşioğlu Yapı İnşaat Turizm Ve Gayrimenkul İhracat İthalat Anonim Şirketi bugün Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sema Ebru Ekşioğlu ve Eyub Hayri Ekşioğlu ortaklığında kuruldu.

Roof Proje Geliştirme Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Roof Proje Geliştirme Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Ekrem Ramazanoğlu tarafından kuruldu.

Ybr Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ybr Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmekce'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birkan Kirman, Bülent Bora Rumelioğlu, Sema Rumelioğlu ve Yıldız Yeşim Kirman ortaklığında kuruldu.

Pendik'te mahalleli imar sorununa karşı birleşti!

Pendik'in sanayi bölgesinde imar barışından yararlanamayan, evlerinden ayrılmak zorunda kalan vatandaşlar dernek çatısı altında birleşti. Pendik Ramazanoğlu Mahallesi Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği açıldı.

Sema Topaloğlu Mimarlık Tasarım Saniyi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sema Topaloğlu Mimarlık Tasarım Saniyi ve Ticaret Anonim Şirketi Sema Topaloğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de kuruldu.

Başakoğlu İnşaat Yapı Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Başakoğlu İnşaat Yapı Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Başak, Sema Başak ve Samet Mecit Başa ortaklığında kuruldu.

Denizli'ye 4 yeni yurt inşa edilecek!

AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu'nun girişimleri sonucu Denizli'ye toplam kapasitesi 700 kişi olan 4 adet ortaöğrenim yurdu yapılacak.

Kayseri Melikgazi'deki tarihi camiler restore edilecek!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hacı Torun Efendi, Hacı Mahmut Sami Ramazanoğlu ve Altıntepe Camileri'nde aslına uygun olarak onarılıp hizmete sunulacağını bildirdi.

MÜSİAD Kahramanmaraş şubesi binası 8 Nisan’da açılacak!

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikçi, yeni hizmet binasının bakanlar Mahir Ünal ve Sema Ramazaoğlu’nun katılımıyla 8 Nisan’da açılacağını söyledi.

Prodim Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prodim Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuz Erdoğan ve Gizem Oflaz ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Pendik, Ramazanoğlu Mahallesi'nde kuruldu.

Sema Ramazanoğlu Haberi

Sema Ramazanoğlu

12 Mart Cumartesi günü Denizli'ye gelecek olan Bakan Ramazanoğlu ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, ilk olarak Karahayıt mahallesindeki Colossea Otel'de saat 10.30'da "Girişimci Kadınlar Zirvesi" açılışına ve saat 12.00'da "Türkiye'yi dünyaya taşıyan kadınlar" paneline katılacak. Saat 15.00'da Denizli Ticaret Odası (DTO) 90. kuruluş yıl dönümü lansmanına katılacak olan Bakan Ramazanoğlu ve Hisarcıklıoğlu, daha sonra Acıpayam Ticaret Odası hizmet binası açılışını yapacak. Bakan Ramazanoğlu ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Denizli programlarının son bölümünde ise 'Denizli Ekonomisi Aktörleri' ödül törenine katılacak.


Yeni...