14 / 05 / 2024

Sema Yeşilova mimarlık

Sema Yeşilova mimarlık

İç Mimar ve Endüstriyel Tasarımcı Sema Yeşilova kimdir? Sema Yeşilova, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Sema Yeşilova, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Sema Yeşilova...

Işıklı Mimarlık Pendik konut projesi resmen başlıyor! Yayalar Mahallesine 650 adet yeni konut!

Işıklı Mimarlık, Pendik projesi resmen başlıyor. 1 milyar 156 milyon 847 bin TL'ye mal olacak projede 650 adet konut 15 ticari alan inşa edilecek.

Yes Group Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yes Group Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 990 bin TL sermaye bedeli ile Semih Akyüz, Yeşeren Ersan ve Yunus Emre Kaçamaz ortaklığında kuruldu.

Yeşilmen Mimarlık Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilmen Mimarlık Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Semih Yeşilmen tarafından kuruldu.

Ares Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ares Mimarlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Yeşim Bozkurt tarafından kuruldu.

Haye Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Haye Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halime Çolpantekin, Hasan Akgün ve Yeşim Çolpantekin Akgün ortaklığında kuruldu.

Ysb Dizayn İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysb Dizayn İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yeşilbay tarafından kuruldu.

Tekline Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tekline Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükçekmece'de Yeşim Cenik tarafından kuruldu.

Nun Proje Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Nun Proje Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sema Erdoğan tarafından kuruldu.

Utopıan Mimarlık Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Utopıan Mimarlık Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Alican Yeşilbaş ve Muhammet Murat Özkan ortaklığında kuruldu.

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Şirketi Küçükmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel ve  Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Burdur Yeşilova'da 236 konutun inşaatı başladı!

TOKİ, Burdur Yeşilova'da 236 konutun inşaatına inşaatına başladı. Konutların kısa sürede hak sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Kadiroğlu Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadiroğlu Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi  Kartal’da   400 bin TL sermaye bedeli ile  Emircan Yeşilyurt  tarafından kuruldu.

Yeşiltaş Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşiltaş Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yeşiltaş tarafından kuruldu.

Sema Yeşilova mimarlık Haberi

Sema Yeşilova mimarlık

Sema Yeşilova kimdir?

Sema Yeşilova, 17 Şubat 1956 Yılında İzmir Karşıyaka’da doğdu. Üniversiteyi İstanbul’da, Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Uygulamalı Endüstri Sanatları Yüksek Okulu, İçmimarlık ve Endüstri Tasarımı bölümünde  1979 yılında tamamladı.

1979-1992 yılları arasında İzmir’de sıhhi tesisat malzemesi satan  Termak A.Ş. firmasında Galeri Müdürü olarak ve ıslak hacımların dekorasyonu konusunda çalıştı.


Daha özgün çalışmalar yürütmek amacı ile 1992 senesinde, 4 arkadaşı ile birlikte, İdeal Center Ltd. Şti. şirketini kurdu. Bu firmada, ithal ve yerli inşaat ve dekorasyon malzemelerinin satışının yanında, danışmanlık hizmeti ve talepler doğrultusunda ıslak hacım ekipmanlarının tasarımlarını gerçekleştirdi.

Bu dönemde Türk el sanatlarına karşı ilgisinin artması ve bu ürünlerin yurt dışında da tanıtılması isteği ile bu konudaki çalışmalarını yoğunlaştırdı. Cam, çini, porselen, ebru, gümüş, minyatür vs. gibi...