07 / 05 / 2024

Semahat Arsel biyografi

Semahat Arsel biyografi

Vehbi Koç'un kızı ve Koç Holding yönetim kurulu üyesi, TEGV'in de kurucu üyelerinden olan Semahat Arsel kimdir? Semahat Arsel, hangi işlere imza attı? İşte Semahat Arsel'in biyografisi...

Design4theplanet İleri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Design4theplanet İleri Dönüşüm Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pelin Cezayirli ve Zeynep Defne Arsel ortaklığında kuruldu.

Arsel Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsel Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Karaarslan tarafından kuruldu.

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? İşte Türkiye'nin en zengin kadını hakkında merak edilenler!

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? Türkiye'nin en zengin kadını Semahat S. Arsel kaç yaşında? Semahat Sevim Arsel kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Arsl Real Estate Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsl Real Estate Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Arsel Erginbaş Ünal tarafından kuruldu.

Arsel Grup Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsel Grup Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Selim Işık tarafından kuruldu.

Family Danışmanlık Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Family Danışmanlık Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Rahmi Koç, Semahat Sevim Arsel, Caroline Nicole Koç, İpek Kıraç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Arsel Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsel Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Sel ve Muhammet Raşit Güngör ortaklığında kuruldu.

Begin Yapı Tasarım Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Begin Yapı Tasarım Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Mert ve Semahat Elif Mert ortaklığında kuruldu.

Arsel Taahhüt İnşaat Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsel Taahhüt İnşaat Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Rüzgar tarafından kuruldu. 

2016 vergi rekortmenleri belli oldu!

Maliye, 2016 yılına ilişkin kurumlar ve gelir vergisi rekortmenlerini dün sesiz sedasız yayınladı. Semahat Sevim Arsel geçen yıl olduğu gibi rekortmen oldu. 53 kişi isminin gizli kalmasını istedi.

En Zengin 100 Türk 2017 listesi açıklandı!

FORBES Türkiye, "En Zengin 100 Türk" listesini açıkladı. Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, 3,7 milyar dolarlık kişisel serveti ile birinci oldu. 3 milyar dolarlık servetiyle Hüsnü Özyeğin'in ikinci olduğu listede, Semahat Arsel ve Şarık Tara 2,4 milyar dolarla üçüncülüğü paylaştı

Kocaeli Semahat Aracı Evi restore ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye’sine bağışlanan İzmit Kozluk Mahallesi Dut Sokak 63 pafta, 206 ada, 2 parselde yer alan Semahat Aracı Evi yenileniyor.

Bülent Ecevit'in 2 milyar dolarlık mirası ne oldu?

Yeni bir biyografi, tam on yıl evvel 5 Kasım’da kaybettiğimiz siyasi lideri, zaferleri ve yenilgileriyle tartışmaya açıyor. Ayrıca küllenmekte olan bir konuyu da hatırlatıyor: Ecevit’in 2 milyar dolarlık mirası ne oldu?

Semahat Arsel biyografi Haberi

Semahat Arsel biyografi

Semahat Arsel kimdir?

Semahat Arsel 1928 yılı Ankara doğumlu. Vehbi Koç'un kızı ve Koç Holding yönetim kurulu üyesidir.


Semahat Arsel, Vehbi Koç ve Sadberk Hanım'ın en büyük çocuğudur. Amerikan Kız Koleji'nden mezun olmuştur. 1956 yılında Nusret Arsel ile evlenmiştir. İngilizce ve Almanca bilmektedir.


Semahat Arsel, 1964 - 1972 yılları arasında Koç Holding yönetim kurulu üyesi ve Vehbi Koç Vakfı yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı. Daha sonraki yıllarda TURYAT ve SANERC (Semahat Arsel Nursing Educational & Research Center)'in başkanlığını yaptı. Bu görevlerini halen sürdürmekte olan Arsel, aynı zamanda Vehbi Koç Vakfı yönetim kurulu başkanıdır.2012 vergi rekortmeni olmuştur.


Florance Nightingale Vakfı ikinci başkanı ve Koç Üniversitesi Hemşirelik Yüksek Okulu kurucusudur. Kuruluşunda Amerikan Hastanesi bünyesinde yer alan SANERC, 2004 tarihinde Koç Üniversitesi Hemşirelik Yüksek Okulu’na bağlanmıştır.


Mart...