10 / 05 / 2024

Sembol İnşaat otel yatırımları

Sembol İnşaat otel yatırımları

Elif Ergu Vatan Gazetesi'ndeki bugünki köşesinde Rixos Otelleri ve Sembol İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince ile yaptığı röportaja yer verdi. Fettah Tamince, " Antik kente otel yapmayız" dedi...

Platinum İnvestment İnşaat Otel Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platinum İnvestment İnşaat Otel Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Haıtham A.A.S.E tarafından kuruldu.

Grant Hisar Otel Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grant Hisar Otel Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Biçeroğlu tarafından kuruldu.

Flava Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flava Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilge Gürkan ve Mustafa Ülüş ortaklığıyla kuruldu.

Astarlı Otel Turizm Organizasyon İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Astarlı Otel Turizm Organizasyon İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Altan Astarlı tarafından kuruldu. 

Ego Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ego Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gikhan Cüceloğlu, Emre Eroğlu ve Oğuzhan Kasapoğlu ortaklığıyla kuruldu...

Elmas Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirket Elm Apart Otel Şubesi açıldı!

Elmas Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirket Elm Apart Otel Şubesi bugün Kağıthane'de 5 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Ups Way Pazarlama Turizm Otel İşletmeciliği Ulaşım İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!    

Ups Way Pazarlama Turizm Otel İşletmeciliği Ulaşım İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürşat Öngen ve Seifeldin G.M. Elhakim ortaklığında kuruldu.

Açık Otel ve Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Açık Otel ve Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Açık tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İnnox Turizm Otel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnnox Turizm Otel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Kurt ve Ekrem Onar ortaklığında kuruldu. 

Karlıon Otel İşletme Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karlıon Otel İşletme Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Bozkurt Karlıon tarafından kuruldu.

Örtaş İnşaat Kağıthane'de 137 odalı otel yapacak!

Örtaş İnşaat, İstanbul'un Kağıthane İlçesi'ne bağlı Merkez Mahallesi Cendere Mevkiide 137 odalı otel yapacak.. 

Albishr Trading İnşaat Gayrimenkul Otel Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albishr Trading İnşaat Gayrimenkul Otel Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Hanıa Khoja ve Becher Kharssa ortaklığında kuruldu. 

Sembol İnşaat otel yatırımları Haberi

Sembol İnşaat otel yatırımları

Elif Ergu Vatan Gazetesi'ndeki bugünki köşesinde Rixos Otelleri ve Sembol İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince ile yaptığı röportaja yer verdi.



Elif Ergu Vatan Gazetesi'ndeki bugünki köşesinde Rixos Otelleri ve Sembol İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince ile yaptığı röportaja yer verdi.


Fettah Tamince Rixos Otelleri ve Sembol İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı. Henüz 41 yaşında. 2001’de Ukraynalı ortaklarıyla başladığı turizmde hızla büyüdü. Otelcilikten önce mücevher sektöründe olan Tamince, Rixos markasını yaratan, yurtdışına markasını taşıyan, Sembol İnşaat ile Rusya’da işler yapan biri. Daha önceki yıllardaki açıklamalarında hep Rixos’u bir dünya markası yapma hedefini dile getirdi. Hızlı yükselişiyle dikkat çekti. Bir grup gazeteci arkadaşımla birlikte Fettah Tamince ile Rixos Pera’da sohbet ettik. 


Antik kente otel yapmayız


- Antalya’da Phaselis Antik Kenti’nin bir proje gündemimizdeydi. SİT...