29 / 04 / 2024

Sembol İstanbul ödemeleri

Sembol İstanbul ödemeleri

Yüzde 1 KDV uygulanan Sembol İstanbul'da peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. Projede yer alan dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 500 liradan başlangıç gösteriyor.

Sembol İstanbul Busidence'ta 30 ay 0 faiz!

Karden İnşaat tarafından edilen iş ve residence hizmetini birleştiren Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul, C Blok Satışlarına başladı... Sembol İstanbul Busidence'da 30 ay 0 faiz fırsatı bulunuyor.

Pendik Lens İstanbul ödemeleri!

Pendik Lens İstanbul ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. İstanbul Pendik'te inşa edilen proje Lens Yapı imzasını taşıyor. 

Güneşli Motto İstanbul ödemeleri!

Güneşli Motto İstanbul ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Düşük faiz fırsatı ile ödemelerin yapıldığı projede home ofislere 55 bin TL peşinatla sahip olunuyor. 

Beylikdüzü Ödül İstanbul ödemeleri!

Beylikdüzü Ödül İstanbul ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 1+1 ile 3+1 arasında daire tiplerine yer verilen proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 

Kordon İstanbul ödemeleri 2018!

Kordon İstanbul ödemeleri 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı yeni etapta 1+0'dan 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Piyalepaşa İstanbul ödemeleri 2018!

Piyalepaşa İstanbul ödemeleri 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 760 konut,190 rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı'ndan meydana gelen projede satışlar devam ediyor.

Self İstanbul basın toplantısı 11 Ekim'de!

Beylikdüzü – Bahçeşehir TEM bağlantı yolu bitişiğinde hayata geçirdiği “Sembol İstanbul” ile dikkat çeken KARDEN İnşaat, aynı lokasyondaki yeni projesi “Self İstanbul” ile estetik bir projeye daha imzasını atıyor.

Self İstanbul basın toplantısı 26 Eylül'de!

Beylikdüzü – Bahçeşehir TEM bağlantı yolu bitişiğinde hayata geçirdiği referans projesi “Sembol İstanbul” ile dikkat çeken Karden İnşaat, aynı lokasyondaki yeni projesi “Self İstanbul” ile estetik bir projeye daha imzasını atıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın okulu yeniden açılıyor!

Türkiye’nin 66 yıllık sembolü İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi, tepeden tırnağa yeniden inşa edildi. Okul, göz dolduran mimarisi, yeni hizmet binaları ve modern sınıflarıyla, Türkiye’nin yüz akı nesiller yetiştirecek.

Kağıthane Mod İstanbul ödemeleri!

Mod İstanbul projesinde daire fiyatları 470 bin TL'den başlayarak değişiyor. Peki Kağıthane Mod İstanbul ödemeleri nasıl yapılıyor?

Self İstanbul Esenyurt satış ofisi!

Self İstanbul Esenyurt projesinin satışları, Sembol İstanbul'un satış ofisinden yapılacak. Self İstanbul'da satış süreci Mart ayında başlıyor...

Esenyurt HEP İstanbul ödeme şekli!

Esenyurt HEP İstanbul ödemeleri yüzde 4 peşinatla yapılıyor. HEP İstanbul projesinde ev fiyatları 350 bin TL'den başlıyor...

Sembol İstanbul'da teslimler başladı!

Karden İnşaat tarafından edilen iş ve residence hizmetini birleştiren Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul , tapu teslimlerine başladı.

Sembol İstanbul'da teslimler başlıyor!

Karden İnşaat tarafından edilen iş ve residence hizmetini birleştiren Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul , 20 mayıs itibari ile tapu teslimlerine başlıyor.

Sembol İstanbul ödemeleri Haberi

Sembol İstanbul ödemeleri

Beylikdüzü – Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde inşa edilen Sembol İstanbul Rezidans 'ta konut teslimlerinin 11 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor.


Bahçeşehir Sembol İstanbul Evleri 'nde minimum 88 metrekare, maksimum ise 200 metrekare alanlardan oluşan daireler bulunuyor. Proje 17 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Karden İnşaat tarafından hayata geçirilen Sembol İstanbul 'da metrekare birim fyiatı 3 bin 500 TL ile 4 bin 500 TL arasında değişiyor. Projede yüzde 1 KDV uygulanıyor. 


Satışları devam eden Sembol İstanbul'da peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. Projenin A ve B blokları residence, C bloğu ise konut ve home ofislerden meydana geliyor. 


Sembol İstanbul Bahçeşehir 'in ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında; 30 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor ya da yüzde 50 teslimde ödeme seçeneği sunuluyor. 


Karden Sembol...