29 / 04 / 2024

Sembol İstanbul yeni yıl kampanyası

Sembol İstanbul yeni yıl kampanyası

2014’ de İstanbul’ un yatırımcısına en çok kazandıran projelerinden biri olan Sembol İstanbul aynı zamanda yatırımında sembolü niteliğinde…Sembol istanbul'da yeni yıl fırsatı! 3 farklı kampanya...

3. Havalimanı’na yeni turizm tesisleri geliyor!

Açıldığında yıllık 90 milyon yolcu ağırlayacak İstanbul Yeni Havalimanı çevresine yatırımlar artıyor. ISTTA Başkanı Halil Kormaz, “2019’da yeni oteller açılmasını bekliyoruz” dedi. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nın LED ekranları Amasya'dan!

Birçok stadyumların ve televizyon kanalının LED ekranlarını üreten Taglıg, Amasya'daki tesisinde İstanbul Yeni Havalimanı'nda kullanılacak LED ekranlarını üretecek.

İstanbul Yeni Havalimanı'na biletler internetten alınabilecek!

İlk etabı 29 Ekim'de açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım rotası belirlendi. 18 hat üzerinden seyahat edecek yolcuların biletleri internet üzerinden alınabilecek.

İstanbul Yeni Havalimanı, Türk dünyasını birleştirecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, TDMMB'nin toplantısında dev ulaşım projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Turhan, İstanbul Yeni Havalimanı'nın Türk dünyasını birleştireceğini belirtti.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin detayları belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin detayları belli oldu. 475 milyon 488 bin lirayla rakibinden 1 milyon 170 bin lira fazla teklif sunan Altur-Havaş-Free Turizm Konsorsiyumu ihaleyi kazanan grup oldu.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesini Altur-Havaş-Free Turizm kazandı!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin kazananı belli oldu. 150 otobüsle 18 hat üzerinden yapılacak seferlerin işletmesini Altur-Havaş-Free Turizm konsorsiyumu kazandı. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesine 3 teklif!

İlk etabı 29 Ekim'de açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesi gerçekleşti. Dev ihaleye Altur Turizm, Havaş ile birlikte ve Platform Turizm teklif verdi.

İstanbul Yeni Havalimanı’nın ulaşım ihalesi bugün!

İlk etabı 29 Ekim’de açılacak İstanbul Yeni Havalimanı’nın ulaşım ihalesi bugün düzenlenecek. İhalede tahmini bedeli KDV dahil 468 milyon TL olarak belirlendi.

İstanbul Yeni Havalimanı’na nasıl gidilecek?

29 Ekim'de açılması planlanan İstanbul Yeni Havalimanı’na kolay ulaşım sağlanması için birçok otobüs sefer yapacak. Kentin 18 bölgesinden yapılacak bagajlı otobüs seferlerinin ücretleri belli oldu. 

İstanbul Yeni Havalimanı metro bağlantıları!

Ulaştırma Bakanlığı, İstanbul Yeni Havalimanı metroları tamamlama projesi kapsamında yer alan işleri yayınladı...

THY'nin İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınması belgesel olacak!

THY'nin İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınması belgesel haline getirilecek. Dünyanın en büyük göçü için National Geographic ile görüşmelere başlandı.

Gayrettepe-Yeni Havalimanı Metro Hattı'nda son durum ne?

Gayrettepe - İstanbul Yeni Havalimanı Metro Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden sürüyor. İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım sağlamak için inşa edilen metronun Gayrettepe durağında çalışmalara başlanıyor.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın inşaatı hızla ilerliyor!

İstanbul Atatürk Havalimanı'nın yoğunluğu ve kapasite yetersizliği nedeniyle alternatif olarak inşa edilen İstanbul Yeni Havalimanı'nda sona gelindi. 29 Ekim'de açılacak proje açılış için gün sayıyor. 

Sembol İstanbul yeni yıl kampanyası Haberi

Sembol İstanbul yeni yıl kampanyası

Karden İnşaat AŞ. tarafından Beylikdüzü – Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Sembol İstanbul projesine ait kampanyanın süresi gördüğü ilgi üzerine uzatıldı. 2014’ de İstanbul’ un yatırımcısına en çok kazandıran projelerinden biri olan Sembol İstanbul aynı zamanda yatırımında sembolü niteliğinde…

3 Farklı Kampanya…

 

2015 yılında da yatırımcısına kazandırmayı hedefleyen Karden İnşaat 3 farklı kampanya ile müşterisine fırsat sunmaya devam ediyor. Yatırımcılar dilerse %25 Peşin Ödeme + 30 Ay Vade Sıfır Faiz imkanı, dilerse %25 Peşin Ödeme +%50 Teslimde ödeme imkanı yada %100 peşin + %10 İndirim imkanı çerçevesinde sunulan ödeme planlarından yararlanarak karlı bir yatırıma adım atabilecekler.

3 residence ve 1 alışveriş merkezinden oluşan Sembol İstanbul A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise...