20 / 05 / 2024

Semerkand İnşaat Line Bakırköy

Semerkand İnşaat Line Bakırköy

Semerkand İnşaat Line Bakırköy projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin 700 TL'den başlıyor. 214 daireden oluşan projedeki dairelerin teslim işlemleri 2016 yılında gerçekleşecek.

Line Restorasyon Montaj Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Line Restorasyon Montaj Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Zuhal Bayraktar tarafından ortaklığında kuruldu.

Line Plastik Kimya İnşaat Metal Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Line Plastik Kimya İnşaat Metal Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin tL sermaye bedeli ile İsmail Koruk tarafından kuruldu.

Ares Line Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares Line Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 99 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Şahin, Gökay Özgün ve Zehra Çelenk Kahya ortaklığında kuruldu.

Line İç Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Line İç Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Kaplan tarafından kuruldu.

Quattro Line İnşaat Gıda Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quattro Line İnşaat Gıda Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulazeez I.K. Alshami ve Ghazwan C.A. Al-Hadeethi ortaklığında kuruldu. 

Star Line İnşaat Tekstil Demir Çelik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Line İnşaat Tekstil Demir Çelik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Garzan tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Sky Line İnşaat Dekorasyon Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Line İnşaat Dekorasyon Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile MHD Bılal Koukeh, MHD Mazen Koukeh ve MHD Alla Koukeh ortaklığında kuruldu.

Ferko İnşaat Ferko Line teslim tarihi!

Ferko İnşaat Ferko Line teslim tarihi 2018 yılı son çeyreği olarak belirtiliyor. Ferko Line'da metrekare birim fiyatı ofislerde 11 bin 750 TL'den başlıyor...

Ferko İnşaat Ferko Line fiyatları!

Ferko İnşaat Ferko Line fiyatları metrekare birim bazında ofislerde 11 bin 750 TL'den başlıyor. Ferko Line, 2018'in son çeyreğinde tamamlanacak...

Aksoy İnşaat müşterilerine on-line teklif imkanı sunuyor!

35 yıldır inşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Aksoy İnşaat bir ilke imza attı. Aksoy İnşaat Türkiye’de bir ilke imza atarak müşterilerine on-line teklif imkanı sunmaya başladı.

Ferko Line Ferko İnşaat Projesi!

Ferko Line Ferko İnşaat projesi İstanbul Kağıthane'de yükseliyor. Ferko Line Kağıthane projesinde 231 ofis, 173 oda 346 yatak kapasiteli otel ve 48 dükkan olacak...

Ferko İnşaat Ferko Line ulaşım!

Ferko İnşaat Ferko Line ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yer alıyor. Otel, ofis ve dükkanlardan oluşan proje 95 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

Semerkand İnşaat Line Bakırköy Haberi

Semerkand İnşaat Line Bakırköy

Bakırköy - Zuhratbaba'da hayata geçirilen Semerkand Line Bakırköy'de satışlar devam ediyor. Projede fiyatlar 455 bin TL'den başlıyor. 


Semerkand İnşaat Line Bakırköy projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatifleirne yer veriliyor. 


Semerkand İnşaat Line Bakırköy projesinde teslimler 2016 yılında gerçekleşecek. 214 adet daireden oluşan projede lansmana özel indirimler yapılıyor.


Semerkand İnşaat Line Bakırköy metrekare birim fiyatı en düşük 6 bin 700 Tl en yüksek ise 8 bin 700 olarak belirlendi. 


Semerkand İnşaat Line Bakırköy ortak alanları arasında sauna, yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, fitness center gibi sosyal alanlar yer alıyor. 


Semerkand Line Bakırköy iletişim

Telefon: 0212 561 11 21

Web: http://semerkandlinebakirkoy.com/

Esra Nur...