27 / 04 / 2024

Semerkand Line ne durumda

Semerkand Line ne durumda

Konut teslimlerinin 2016 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi öngörülen Semerkand Line Rezidans 'ta yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 120 ay vade avantajı sağlanıyor. İşte Semerkand Line görselleri...

Zuhratbaba Semerkand Line Evleri!

Metrekare birim fiyatı 6 bin 700 liradan başlangıç gösteren Zuhratbaba Semerkand Line Evleri'nde daire teslimlerinin 2016 yılının Eylül ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Projenin satışları devam ediyor.

Bakırköy Semerkand Line ulaşım!

Bakırköy Semerkand Line ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Daire fiyatları metrekare bazında 6 bin 700 TL'den başlangıç gösteren projede yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Semerkand Line Bakırköy Evleri'nin yüzde 50'si satıldı!

Semerkand Line Bakırköy’de konutların yüzde 50’si sahibini buldu. İnşaat seviyesi yüzde 40’a ulaşan projeye yatırım yapanlar bugüne kadar yüzde 30 getiriye kavuştu.

Semerkand Yapı'dan 19'uncu proje: Semerkand Line Bakırköy

Bugüne kadar İstanbul, Ankara, Antalya ve Bodrum'da konut ve ticari gayrimenkul projeleri yapan Semerkand Yapı, 19'uncu gayrimenkul projesini hayata geçiriyor. Semerkand Line Bakırköy projesi tanıtıldı

Esenyurt Semerkand Line Home Office'te sona gelindi!

Bugüne kadar Bahçeşehir'den Esenyurt'a, Beylikdüzü'nden Silivri'ye. Çağlayan'dan Bayrampaşa'ya kadar pek çok noktada proje gerçekleştiren Semerkand Esenyurt'ta Semerkand Line Home Offıce'te sona yaklaştı.

Semerkand Line Home Office projesinde sona gelindi!

Semerkand Yapı bugüne kadar Bahçeşehir’den Esenyurt’a, Beylikdüzü’nden Silivri’ye, Çağlayan’dan Bayrampaşa’ya kadar pek çok noktaya taşıdığı Semerkand markalı projelerinde hız kesmiyor. Semerkand Line Home Office’te sona yaklaştı.

Bakırköy Semerkand Line daire teslimleri ne zaman?

Semerkand Line Bakırköy projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin 700 TL'den başlıyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılıyor. Bakırköy Semerkand Line daire teslimleri ne zaman?

Zuhratbaba Semerkand Line fiyat listesi!

Daire teslimlerinin 2016 yılı Eylül ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Semerkand Line Konutları stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı daire tiplerinden oluşuyor. İşte Zuhratbaba Semerkand Line fiyat listesi...

Semerkand Line Bakırköy Konutları iletişim!

Semerkand Line Evleri 'nde metrekare birim fiyatı 6 bin 700 liradan başlıyor. Proje 214 tane konuttan oluşuyor. Semerkand Line Bakırköy Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Zuhratbaba Semerkand Line satılık daire!

Zuhratbaba Semerkand Line satılık daire tipleri arasında 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'ler yer alıyor. İstanbul Bakırköy'de yükselen proje Semerkand Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Bakırköy Semerkand Line Evleri satılık!

Bakırköy Semerkand Line Evleri satılık daire fiyatları 455 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 50 peşinat ödenmesi durumunda kalan bedel için firma bünyesinde kredi imkanı sağlanıyor.

Semerkand Line Rezidans iletişim!

Semerkand Line Rezidans iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. İstanbul'un Bakırköy ilçesinde yer alan Zuhratbaba bölgesinde hayata geçirilen projede metrekare birim fiyatı 6 bin 700 TL'den başlıyor.

Zuhratbaba Semerkand Line ödeme planı!

Semerkand Yapı imzası ile inşa edilen Semerkand Line Rezidans 'ta stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. İşte Zuhratbaba Semerkand Line ödeme planı...

Bakırköy Semerkand Line konut projesi!

Bakırköy Semerkand Line konut projesi metrekare birim fiyatı 6 bin 700 TL ile 8 bin 700 TL arasında değişiyor. Projede toplam 214 tane daire yer alıyor.

Semerkand Line Bakırköy Evleri nerede?

Semerkand Line Bakırköy projesinde yer alan dairelerin tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Peki Semerkand Line Bakırköy Evleri nerede?

Semerkand Line ne durumda Haberi

Semerkand Line ne durumda

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde yükselen Semerkand Line Evleri 'nde satışlar devam ediyor. Projede toplam 214 tane daireye yer veriliyor.


Semerkand Line satılık daire fiyatları 455 bin liradan başlıyor. Semerkand Yapı tarafından inşa edilen projede teslimlerin Eylül 2016 tarihinde yapılması planlanıyor.


Bakırköy Semerkand Line 'da yer alan daireler 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Projenin ödeme seçenekleri arasında yüzde 50 peşinatta, kalan tutar için firma bünyesinde vade imkanı sunuluyor.


Sosyal yaşam alanları arasında çocuk oyun alanları ve kapalı otoparka yer verilen Semerkand Line Konutları 'nda fitness center, kuru temizleme, vale hizmeti, yüzme havuzu, spa ve acil sağlık hizmetleri da bulunuyor.


Zuhratbaba Semerkand Line projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin 700 TL ile 8 bin 700 TL arasında farklılık gösteriyor. Projede yüzde...