29 / 04 / 2024

Semerkand yapı 2015 projeleri

Semerkand yapı 2015 projeleri

Bugüne kadar İstanbul, Ankara, Antalya ve Bodrum'da konut ve ticari gayrimenkul projeleri yapan Semerkand Yapı, 19'uncu gayrimenkul projesini hayata geçiriyor..

Semerkand Line Bakırköy teslimleri Eylül 2016'da!

Semerkand Yapı, yabancı yatırımcılarının İstanbul'un daha merkezi yerlerini tercih etmelerine hayata geçirdiği proje ile cevap verdi. Bakırköy Zuhuratbaba bölgesindeki projede hedef batılı emlak yatırımcıları.

Semerkand Yapı konkordatodan çıktı!

Gayrimenkul sektörünün önemli oyuncularından olan Semerkand Yapı A.Ş. konkordatodan çıktı.

Semerkand Yapı konkordato istedi!

İnşaat sektöründeki konkordato haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. AC Yapı, Metsan, Nuhoğlu, Emay, Ceylan İnşaat ve Satya’dan sonra Semerkand Yapı da konkordato istedi.

Pana Yapı, 2015 yılının 'En Çok Satış Yapanlar' listesine girdi!

Gayrimenkul sektörünün başarılı firmalarından Pana Yapı, sektörü mercek altına alan ‘’Real Estate Stars Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Zirvesi 2016’’ kapsamında 2015 yılının ciro bazında en çok satış gerçekleştiren firmaları arasında yerini aldı.

Yeşil Yapı kar payı dağıtmayacak!

Yeşil Yapı 2015 yılı kar payı dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararını Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada kar dağıtımı yapılmayacağı belirtildi.

İdea Yapı, 3. havalimanının beton kimyasalları katkı ihalesini kazandı!

Çimento ve beton kimyasalları üretimi ve bu ürünlerin uygulamasıyla birlikte satış ve pazarlamasını yapan İdea Yapı, 2015 yılı Temmuz ayında açılan, 'Üçüncü Havalimam'nın Beton Kimyasalları Katkı İhalesi'ni kazandı.

SRC Yapı'nın 2015 ciro hedefi 175 milyon TL!

Günlük 4.500 adet üretim kapasitesiyle Türkiye'nin önemli duş sistemleri ve küvet üreticilerinden SRC Yapı, 2015 ciro hedefini 175 milyon TL olarak belirledi.

Semerkand Yapı'dan Gayrettepe'ye kentsel dönüşüm ofisi!

İnşaat sektöründeki 25 yıllık tecrübesini kentsel dönüşüm projelerine aktarmayahazırlanan Semerkand Yapı, Gayrettepe’de yapmayı planladığı Semerkand Line Gayrettepe projesiyle ilgili olarak irtibat ofisini hizmete açtı.

Çetin Çapan'dan kentsel dönüşüme farklı bir yorum!

Semerkand Yapı’nın İş Geliştirme Grup Başkanı Çetin Çapan İstanbul’un kentsel dönüşümüne farklı bir yorum getirdi. Çetin Çapan “Bugün 5 yeni kent daha yapsak, İstanbul’a sığamayacağız. Kenti tahliye edelim, geniş yerleşimini dışarıya taşıyalım” dedi.

Semerkand Line Bakırköy'de dairelerin yarısı satıldı!

Semerkand Yapı'nın, Semerkand Line Bakırköy projesinde konutların yüzde 50'si sahiplerini bulurken, inşaat seviyesi yüzde 40'a ulaştı. Projede satışlar da sürüyor.

Bakırköy Semerkand Line projesinde dairelerin yüzde 50'si satıldı!

SEMERKAND Yapı’nın, Semerkand Line Bakırköy projesinde konutların yüzde 50’si sahiplerini bulurken, inşaat seviyesi yüzde 40’a ulaştı.Toplam 214 lüks konuttan oluşan projede 1+0’dan 4+1 dublekslere kadar farklı konut tipleri bulunuyor.

Semerkand Line Bakırköy Evleri'nde satışların yüzde 50'si tamam!

Semerkand Yapı tarafından Bakırköy Zuhuratbaba’da inşa edilmekte olan Semerkand Line Bakırköy projesinde yer alan konutların yüzde 50’si satıldı.

Semerkand Yapı Etiler'de kentsel dönüşüme giriyor!

Gayrettepe, Etiler ve Kartal sahilde kentsel dönüşüm planlayan Semerkand Yapı, hak sahiplerinin yüzde 65'inden imza aldı. Şirketin Proje Geliştirme Direktörü Kırbıyık, ön protokollerin yapıldığını söyledi.

Çetin Çapan'dan İstanbul'da kentsel dönüşüm önerileri!

Semerkand Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Çapan; 'İstanbul'a yeniden ayıp etmeyelim' Bu cümlenin devamında da, "İstanbul'dan özür dileyelim" diyor.

Semerkand yapı 2015 projeleri Haberi

Semerkand yapı 2015 projeleri

Bugüne kadar İstanbul, Ankara, Antalya ve Bodrum'da konut ve ticari gayrimenkul projeleri yapan Semerkand Yapı, 19'uncu gayrimenkul projesini hayata geçiriyor. Şirket en son projesinde lokasyon olarak Bakırköy Zuhuratbaba'yı seçti. Zuhuratbaba'da eski Lunapark'ın olduğu 8 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükselmekte olan ve toplam 214 lüks konut ve 7 ticari üniteden oluşan Semerkand Line Bakırköy projesi, İstanbul'da 24-26 Nisan 2015 tarihlerinde düzenlenen 9'uncu " Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi'nde yerini aldı. Semerkand Yapı, fuarla Bakırköy projesiyle birlikte Arap coğrafyasına da açılmayı hedefliyor. Özellikle Körfez ülkelerinden başta Abu Duabi, Kuveyt, Katar olmak üzere Bahreyn, Umman, Ürdün, Suudi Arabistan, Dubai, Azerbaycan, Fas, Mısır, İran ve Irak'tan gelecek 5 bin yabancı yatırımcının fuarı ziyaret etmesi bekleniyor. Bu yılki fuarda ayrıca Hollanda, Almanya...