08 / 05 / 2024

Semerkand yapı ankara

Semerkand yapı ankara

Semerkand Yapı, yabancı yatırımcılarının İstanbul'un daha merkezi yerlerini tercih etmelerine hayata geçirdiği proje ile cevap verdi. Bakırköy Zuhuratbaba bölgesindeki projede hedef batılı emlak yatırımcıları.

Tekfem Yapı Ankara Çayyolu 2. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO'nun Ankara Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi Tekfem Yapı ile 10 Mart tarihinde imzalandı.

Semerkand Yapı konkordatodan çıktı!

Gayrimenkul sektörünün önemli oyuncularından olan Semerkand Yapı A.Ş. konkordatodan çıktı.

Ankara Hasmer Hotel için düğmeye basıldı!

Cengiz Hasmer Yapı, Ankara'daki yeni otel projesi için düğmeye bastı. Ankara Hasmer Hotel 80 milyon TL'ye mal olacak...

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara Projesi davasını kazandı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı açıklamada Yapı Ankara-Ankara Projesi davasını kazandığını açıkladı.

Semerkand Yapı konkordato istedi!

İnşaat sektöründeki konkordato haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. AC Yapı, Metsan, Nuhoğlu, Emay, Ceylan İnşaat ve Satya’dan sonra Semerkand Yapı da konkordato istedi.

Acromia ile Ankara'ya karma proje geliyor!

İskitler Yapı, Ankara'nın Altındağ İlçesi'nde toplam 708 ofisten meydana gelecek yeni projesine başlıyor... Ofis fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Sinpaş Yapı, Ankara'nın en çok tercih edilen markası!

Sinpaş Yapı, İstanbul’dan sonra Ankara’nın da en çok tercih edilen gayrimenkul markası olmayı sürdürüyor

Sinpaş Yapı Altınoran'da yaşam başladı!

Sinpaş Yapı, Ankara'ya değer katan projelerini geliştirmeye devam ediyor. Sinpaş'ın ilk Ankara projesi ve Türkiye'nin temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran'da hayat başladı.

Ankara Marina Evleri kampanya detayları!

Sinpaş Yapı Ankara Marina Evleri projesinde 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. İşte, Ankara Marina Evleri kampanya detayları!

Doğukan Yapı'dan Green Flats projesi geliyor!

Doğukan Yapı Ankara'da yeni bir proje hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ruhsat ve proje çalışmaları henüz devam eden Green Flats projesi 548 adet daireden oluşuyor.

Semerkand Yapı'dan Gayrettepe'ye kentsel dönüşüm ofisi!

İnşaat sektöründeki 25 yıllık tecrübesini kentsel dönüşüm projelerine aktarmayahazırlanan Semerkand Yapı, Gayrettepe’de yapmayı planladığı Semerkand Line Gayrettepe projesiyle ilgili olarak irtibat ofisini hizmete açtı.

Çetin Çapan'dan kentsel dönüşüme farklı bir yorum!

Semerkand Yapı’nın İş Geliştirme Grup Başkanı Çetin Çapan İstanbul’un kentsel dönüşümüne farklı bir yorum getirdi. Çetin Çapan “Bugün 5 yeni kent daha yapsak, İstanbul’a sığamayacağız. Kenti tahliye edelim, geniş yerleşimini dışarıya taşıyalım” dedi.

Semerkand Line Bakırköy'de dairelerin yarısı satıldı!

Semerkand Yapı'nın, Semerkand Line Bakırköy projesinde konutların yüzde 50'si sahiplerini bulurken, inşaat seviyesi yüzde 40'a ulaştı. Projede satışlar da sürüyor.

Semerkand yapı ankara Haberi

Semerkand yapı ankara

BUGÜNE kadar İstanbul, Ankara, Antalya ve Bodrum'da olmak üzere 18 konut ve ticari gayrimenkul projesine imza atan Semerkand Yapı, 19. Projesi'nde Bakırköy Zuhuratbaba bölgesini seçti. 9. Gayrimenkul Fuarı'yla birlikte Arap coğrafyası ve Avrupa ülkelerinin yatırımcılarıyla buluşan projeye ilgi fazlaydı. 

Körfez ülkeleri başta olmak üzere Azerbaycan, Fas, Mısır, İran ve Irak'tan gelecek 5 bin yabancı yatırımcı fuarı ziyaret ederken, bu yılki fuarda Hollanda, Almanya ve İngiltere gibi Avrupa ülkelerinde yerleşik firmaların yetkilileri de yerlerini aldı. 



Çevre bölgeler de değerli


Semerkand Yapı İş Geliştirme Grup Başkanı Çetin Çapan, yılbaşından bu yana satışları süren projenin sunduğu ayrıcalıklı yaşam ve prestijli yatırım fırsatlarından dolayı yabancıların da dikkatini çektiğini söyledi. Çetin Çapan "Yabancı yatırımcılar prim yapması garanti gözüyle bakılan lokasyonları tercih ediyorlar. Bugün elbette İstanbul'un kalabalıklaşmasından dolayı...