02 / 05 / 2024

semerkand yapı anonim şirketi beyoğlu şubesi

semerkand yapı anonim şirketi beyoğlu şubesi

Semerkand Yapı Anonim Şirketi Beyoğlu şubesi 12 bin 500 TL sermaye ile 4 Ocak 2013 tarihinde açıldı...

Sılence Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Sılence Yapı Anonim Şirketi, Ali Yurtsever Yönetim Kurulu Başkanılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Başakşehir'de kuruldu.

Delphın Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Delphın Yapı Anonim Şirketi, Yunus Gülmez Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Başakşehir'de kuruldu.

Tütüncü Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tütüncü Yapı Anonim Şirketi, Hüseyin Tütüncü Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Güngören, Mehmet Nesih Özmen Mahallesi'nde kuruldu.

Kapadokya Grup Yapı Anonim Şirketi Sultanbeyli İstanbul Şubesi açıldı!

Kapadokya Grup Yapı Anonim Şirketi Sultanbeyli İstanbul Şubesi 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Pol Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Pol Yapı Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ünsan Akay ve Akbaz Deniz tarafından kuruldu.

Namlı Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Namlı Yapı Anonim Şirketi, Serkan Haser Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Küçükçekmece, İnönü Mahallesi, Okay Sokak'ta kuruldu.

Ntek Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ntek Yapı Anonim Şirketi, Mustafa Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Verka Mühendislik Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Verka Mühendislik Yapı Anonim Şirketi, Bahadır Bulut Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Maltepe, Cevizli Mahallesi, 20 Temmuz Caddesi'nde kuruldu.

Ağar Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ağar Grup Yapı Anonim Şirketi, Erdoğan Ağar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Alsancak Caddesi'nde kuruldu.

SMY Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

SMY Yapı Anonim Şirketi, Muammer Mumcu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Esenyurt, Mehterçeşme Mahallesi,1931 Sokak'ta kuruldu.

Fy Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Fy Group Yapı Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Fatij Yıldız tarafından kuruldu.

Canikli Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Canikli Yapı Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Başakşehir'de Seher Aydoğdu tarafından kuruldu.

Royal Sanat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Royal Sanat Yapı Anonim Şirketi, Hasan Kaçmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ümit Gümüş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 31 Mayıs'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi'nde kuruldu.

semerkand yapı anonim şirketi beyoğlu şubesi Haberi

semerkand yapı anonim şirketi beyoğlu şubesi

12 bin 500 TL sermaye ile açılan şubenin faaliyet alanları arasında, resmi ve özel kuruluş ve kişilerin arsaları üzerine her türlü bina, işyeri, fabrika, alışveriş merkezi vb. inşaatların yapımı, işletilmesi, kısmen veya tamamen kiraya verilmesi bakımlarının yapılmasını sağlamak, her türlü gayrimenkul alımı ve satımı yapmak bulunuyor.


Şirketin şubesi, Beyoğlu Asmalı Mescit Mahallesi Asmalı Mescit Sokak NO: 55 adresinde faaliyete geçirildi. 4 Ocak 2013 tarihinde açılan şubede şube temsilciliği görevlerini Gürsel Tonka ve Haluk Gergin...