05 / 05 / 2024

semih dumankaya kimdir

semih dumankaya kimdir

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Semih Serhat Dumankaya kimdir? Semih Serhat Dumankaya gruptaki yeniden yapılanma ile Dumankaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi olmadan önce hangi görevdeydi?

Semih Kayaalp kimdir? Semih Kayaalp ne iş yapıyor?

Semih Kayaalp ne iş yapıyor? Semih Kayaalp mesleği nedir? Semih Kayaalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Dumankaya'dan ev alanlar için 2 senaryo!

FETÖ’ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla Dumankaya İnşaat’ın sahibi ve ortakları Halit Dumankaya, Necla Dumankaya, Uğur Dumankaya, Barış Değer Dumankaya, Ayla Dumankaya ve Semih Serhat Dumankaya’nın tüm mal varlıklarına el konulduğu belirtildi.

Kayhan Çavuşoğlu kimdir?

Kayhan Çavuşoğlu, Mayıs 2015'ten beri Pazarlama Müdürü olarak hizmet verdiği Dumankaya İnşaat'tan ayrıldı. Peki, Kayhan Çavuşoğlu kimdir? Kayhan Çavuşoğlu ne zamandan beri gayrimenkul sektöründe hizmet veriyor?

Dumankaya'dan açıklama!

'Paralel Devlet Yapılanması' iddiasıyla Dumankaya İnşaat'ın Onursal Başkanı Halit Dumankaya, Uğur Dumankaya, Ayla Dumankaya Pirinççi ve Semih Serhat Dumankaya gözlatına alındı. İşte Dumankaya İnşaat'ın basın açıklaması.

Ahmet Güneş kimdir?

Dumankaya Pusula Site Yönetimleri Genel Müdürü Ahmet Güneş hayatını kaybetti. Peki, Ahmet Güneş kimdir? Ahmet Güneş hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı? İşte Ahmet Güneş..

Semih Erol kimdir?

İnşaat Mühendisi Semih Erol kimdir? İnşaat Mühendisi Semih Erol, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Semih Erol, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Semih Erol...

Emrah Dumankaya kimdir?

Emrah Dumankaya, FG Wilson Marmara Bölgesi satış müdürü oldu. Peki, Emrah Dumankaya kimdir? Emrah Dumankaya, bugüne kadar hangi firmalarla çalıştı, hangi işlerde görev aldı? İşte Emrah Dumankaya...

Semih Turhan kimdir?

İBB'de yapılan yönetim değişikliğine göre, Deprem Risk Yönetim ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı görevi, Semih Turan’dan alınıp Vedat Şahin’e verildi. Peki, Semih Turhan kimdir? Ne zamandır bu görevdeydi?

Semih Güven kimdir?

RSG İç mimarlık kurucusu Semih Güven kimdir? Semih Güven, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Semih Güven, RSG Mimarlık 'ı ne zaman kurdu? İşte Semih Güven..

Dumankaya ve Mazaya İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dumankaya ve Mazaya İnşaat Anonim Şirketi, Uğur Dumankaya, Barış Değer Dumankaya, Semih Serhat Dumankaya, Ayla Dumankaya Pirinççi ve Halit Dumankaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Tatsuya Yamamoto kimdir?

Mimar Tatsuya Yamamoto, Mimar Gökhan Aktan Altuğ ile TAGO Mimarlık'ı kuran, 2010'da vefat eden Japon mimardır. Dumankaya'nın Vizyon, İkon, Cadde ve Adres Lobi gibi projeleriyle birlikte bir çok önemli projeye imza atmıştır. Peki Tatsuya Yamamoto kimdir?

Gökhan Aktan Altuğ kimdir?

Mimar Gökhan Aktan Altuğ, 2010 yılında vefat eden Japon mimar Tatsuyo Yamomoto ile TAGO Mimarlık’ı kuran mimardır. Dumankaya İkon, Dumankaya Miks, Bomonty Rixos, Mai Residence, Kartal Kule, Hilpark ve Incity'nin de mimarı Gökhan Aktan Altuğ kimdir?

Ömer Çamoğlu kimdir?

Mimar Ömer Çamoğlu, 1978’de kurduğu Çamoğlu Mimarlık firması ile Ağaoğlu Bakırköy 46, Dumankaya Trend - Kurtköy, Capital Hill - Kemerburgaz ve Aşçıoğlu Selenium Panorama gibi markalı projeleri tasarlamıştır. Peki Ömer Çamoğlu kimdir? İşte cevabı...

semih dumankaya kimdir Haberi

semih dumankaya kimdir

Semih Serhat Dumankaya kimdir?

Semih Serhat Dumankaya, 1987 İstanbul Kartal doğumlu. Dumankaya İnşaat’ın kurucularından Halit Dumankaya’nın oğlu olan Semih Dumankaya, 2006’dan beri görev aldığı Dumankaya Otomotiv’den sonra gruptaki yeniden yapılanma ile Dumankaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi oldu.


Semih Serhat Dumankaya, Roosevelt University Business Administration bölümünden 2000 yılında mezun oldu. 2006 yılından itibaren Dumankaya Otomotiv bünyesinde çeşitli görevler üstlenmiş olan Semih Dumankaya, şu an Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor.


Yeniden yapılanma, 31 Mayıs 2013 tarihli basın bülteninde şöyle açıklandı ve Semih Dumankaya’nın görevi şu şekilde duyuruldu;


“İstanbul- Başta inşaat sektörü olmak üzere, otomotiv, sigorta gibi pek çok alanda hizmet veren Dumankaya grubunun kurucuları, İbrahim Dumankaya ve  Halit Dumankaya, gruba ait şirketlerdeki hisselerin paylaşımının ardından,  iki aile ayrı yönetim yapıları altında,  ticari...