28 / 04 / 2024

semih Sağlambaşoğlu

semih Sağlambaşoğlu

Galatas Turizm Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bedrettin Bilgiç ve Semih Sağlambaşoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu

İsa Oğlu Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsa Oğlu Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Samı Alıssa tarafından kuruldu.

Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya arazisi açıklaması: Kısa sürede açıklanacak!

Galatasaray Kulübünün divan kurulu toplantısı yapıldı, Galatasaray Lisesi'nde basına kapalı şekilde yapılan toplantıda Florya arazisi gündeme geldi! Eşref Hamamcıoğlu Florya'daki araziyle ilgili projelerini de kısa sürede duyuracaklarını söyledi.

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Silivri'de İsa Demir ve Kemal Gümüş ortaklığında kuruldu.

Fatih Mehmet Maçoğlu'dan öğrencilerin barınma sorununa çözüm!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, kiralık ev bulamayan öğrencilerin sorununa çözüm sunacaklarını dile getirerek Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın yurt inşaatıyla ilgili açıklamada bulundu.

Kenan İmirzalıoğlu: Batı ülkelerinin durumuna düşmememizin sebebi, sağlık yatırımları!

Sevilen oyuncu Kenan İmirzalıoğlu,  kovid-19’a karşı verilen mücadele için yaptığı açıklamada, sağlık alanında yapılan yatırımlara övgü yağdırdı. 

Metal Yapı Konut'un acı günü! Ömer Saçaklıoğlu hayatını kaybetti!

Metal Yapı Konut'un kurucusu ve Doğa Koleji’nin eski sahibi olan ve kurumun girdiği ekonomik krizi sonrasında çok tartışılan iş insanı Ömer Saçaklıoğlu yaşamını yitirdi.

Metal Gayrimenkul, Ömer Saçaklıoğlu'ndan taksitle 4.6 milyon TL alacak!

Metal Gayrimenkul'ün şirket ana ortağı Ömer Saçaklıoğlu'ndan 4 milyon 652 bin TL tutarındaki alacağı ile ilgili olarak yapılan görüşmeler sonucunda protokol düzenlenerek taksitlendirilmesinde mutabakata varıldı. 

Rifat Hisarcıklıoğlu: Nefes kredisini en kısa sürede başlatmak istiyoruz!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu yaptığı açıklamada nefes kredisini en kısa sürede başlatmayı istediklerini dile getirdi.

Mevlüt Çavuşoğlu: Güvenli bölgede konut ihtiyacı karşılanmalı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, güvenli bölgede konut yapımı, sağlık, eğitim hizmeti, su, elektrik gibi temel ihtiyaçların karşılanması gerektiğini söyledi.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Tabakhane bilgilendirmesi!

Pazarkapı Mahallesi ile Tabakhane arasındaki bağlantının nasıl sağlanacağının sorulması üzerine ise Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Tabakhane projesiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu istifa etti!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu istifa etti. Necmi Kadıoğlu, 13 yıl 8 aydır yürüttüğü başkanlık görevinden ayrılma nedenine ilişkin ise, sağlık sorunlarını gerekçe gösterdi.

Keleşoğlu Deniz İstanbul ödeme şekilleri!

Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan Deniz İstanbul projesi toplam 4 bin 649 daireden oluşacak. Deniz İstanbul Evleri'nde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor...

Deniz İstanbul Keleşoğlu Evleri'nde kişiye özel ödeme imkanı!

Deniz İstanbul projesi Keleşoğlu İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da inşa ediliyor. Deniz İstanbul'da peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor...

semih Sağlambaşoğlu Haberi

semih Sağlambaşoğlu

Galatas Turizm Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bedrettin Bilgiç ve Semih Sağlambaşoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu. Galatas Turizm Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar soğuk hava depoları gibi gayrimenkulleri almak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Galatas Turizm Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Şahkulu Mahallesi, Şahkulu Sokak,...