02 / 05 / 2024

Semih Turhan Adresi

Semih Turhan Adresi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetim ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Semih Turhan, 2006’da geldiği bu görevden önce İstimlak Müdürü olarak görev yaptı. Peki Semih Turhan kimdir? İşte cevabı…

Cahit Turhan: Ulaşıma 767,5 milyar liralık yatırım yaptık!

TCDD Genel Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen "Demiryollarında 17 Yılda Kat Edilen Mesafe ve Hedefler" konulu basın toplantısında konuşan Bakan Turhan: "Ulaşım ve erişim altyapısına 767,5 milyar liranın üzerinde yatırım yaptık" dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Cahit Turhan'a Kanal İstanbul tepkisi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın Kanal İstanbul ile ilgili yaptığı açıklama için “Komedi filmi gibi” dedi. 

Cahit Turhan: Ulaştırmada atağa geçtik!

Ulaştırma ve haberleşme yatırımlarının hayatın her alanına etki ettiğini söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan "Ulaştırmada atağa geçtik" dedi.

Cahit Turhan: Kanal İstanbul'u yapmazsak bu bize baskı olur!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Kanal İstanbul'un boğazlardaki tehlikeleri önlemek için yapılması gerektiğini ifade ederek, "Yapmazsak bu bizim üzerimizde baskı olur." diye konuştu…

Ekrem İmamoğlu’ndan Cahit Turhan'a Kanal İstanbul yanıtı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın Kanal İstanbul için bakanlıklar ve İBB arasında imzalanan protokoller bulunduğuna yönelik açıklamasına tepki göstererek, "İçeriği boş, talihsiz bir Ulaştırma Bakanı açıklaması daha"  dedi.

Semih Uz İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semih Uz İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Emine Uz ve Semih Uz tarafından kuruldu.

Semih Şentürk'ün Beykoz'daki villasına ziyaretçi akını!

Eskişehirspor'da top koşturan Semih Şentürk ve eşi Pınar Şentürk Beykoz'daki villalarını 19 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı. Evin meraklıları evi görmek için sıraya girdi.

Semih Şentürk Beykoz'daki villasını 19 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Uzun süre Fenerbahçe'de top koşturan ve şimdi Eskişehirspor için ter döken Semih Şentürk, Beykoz'daki villasını satışa çıkardı. Şentürk villa için 19 milyon TL istiyor...

Cahit Turhan Bingöl-Sancak kara yolunun şantiyesini inceledi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, inşaat çalışmaları devam eden Bingöl-Sancak kara yolunun şantiye alanında incelemeler yaptı... 

Turhan Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Turhan Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Turhan Birinci tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Cahit Turhan'a yanıt!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın Haydarpaşa ve Sirkeci Garı depolarının kiralama ihalesine yönelik açıklamasına tepki verdi.

Cahit Turhan'dan Ekrem İmamoğlu'nun iddialarına yanıt!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Haydarpaşa Gar sahası ve Sirkeci Gar sahasının atıl durumda olan bazı bölümlerinin kiralanmasına yönelik olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun iddialarına, yanıt verdi

Cahit Turhan: Kayseri Hızlı Tren Projesi'nde hedefimiz 2023!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Yerköy-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projesi'yle ilgili olarak, "Net bir tarih yok, ihale hazırlık çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki yıl projesi tamamlanıp bittiğinde, netleştiğinde ihalesini yapmayı planlıyoruz. İnşallah hedefimiz 2023" dedi. 

Semih Turhan Adresi Haberi

Semih Turhan Adresi

Semih Turhan kimdir?


Semih Turhan, 1967 yılında Şanlıurfa'da doğdu. İlkokul ve ortaokul tahsilini İstanbul'da tamamladı. Lise eğitimini İstanbul Pertevniyal Lisesi'nde tamamladıktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği Bölümü'ne devam etti ve Harita Mühendisi olarak mezun oldu. Üniversite eğitimi sırasında ve mezuniyetinin ardından, serbest piyasada mühendislik hizmeti veren kurumlarda çalıştı.


Turhan, bir dönem Pendik Belediyesi'nde çalıştıktan sonra 1995 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde kamu hizmetine devam etti. 


Sırasıyla Mesken ve Gecekondu İşleri Müdürlüğü ve Yatırım Planlama Müdürlüğü'nde müdür yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra, 2002 yılı Haziran ayında Harita Müdürlüğü görevine getirildi. 


2 Ağustos 2004 tarihinde ise İstimlak Müdürlüğü görevine başladı. 15 Kasım 2006'da Deprem Risk Yönetim ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı'na getirilen Turhan, evli ve iki çocuk babasıdır.



Semih Turhan ve Deprem Risk Yönetim...