02 / 05 / 2024

Semih Turhan İletişim

Semih Turhan İletişim

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetim ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Semih Turhan, 2006’da geldiği bu görevden önce İstimlak Müdürü olarak görev yaptı. Peki Semih Turhan kimdir? İşte cevabı…

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Şirinevler Şubesi açıldı!

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Şirinevler Şubesi 150 milyon sermaye bedeli ile Serdar Turhan tarafından açıldı.

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler Şb. açıldı!

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler Şb. 150 milyon TL yatırım bedeli ile Serdar Turhan tarafından açıldı.

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 150 milyon TL yatırım bedeli ile Serdar Turhan tarafından açıldı.

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussıen Ahmed Abdulrahman tarafından kuruldu.

Eryap Altyapı İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eryap Altyapı İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Ergün tarafından kuruldu.

Siltaş Yapı’nın PR ajansı İnomist İletişim oldu!

Siltaş Yapı’nın PR ajansı dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen markalarına stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veren İnomist İletişim oldu. 

Baitalaliat İnşaat Dekorasyon Taahhüt İletişim İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Baitalaliat İnşaat Dekorasyon Taahhüt İletişim İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nesreen Abu Kayas tarafından kuruldu. 

Şua İnşaat’ın PR ajansı İnomist İletişim oldu!

1992 yılından bu yana sektörde projeler üreten Şua İnşaat, PR çalışmalarını yönetmesi için İnomist İletişim’i tercih etti.

Hakan Genç, Eroğlu Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Artaş İnşaat’ta Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Hakan Genç, Eroğlu Gayrimenkul Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü oldu. 

Thamer Turizm Emlak İletişim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thamer Turizm Emlak İletişim Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile T. Alı Sulaıman tarafından kuruldu. 

Arha İnşaat Emlak Otomobil İletişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arha İnşaat Emlak Otomobil İletişim Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Demir tarafından kuruldu. 

Nazifoğlu İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazifoğlu İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nazif Yalçi tarafından kuruldu. 

Semih Turhan İletişim Haberi

Semih Turhan İletişim

Semih Turhan kimdir?


Semih Turhan, 1967 yılında Şanlıurfa'da doğdu. İlkokul ve ortaokul tahsilini İstanbul'da tamamladı. Lise eğitimini İstanbul Pertevniyal Lisesi'nde tamamladıktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği Bölümü'ne devam etti ve Harita Mühendisi olarak mezun oldu. Üniversite eğitimi sırasında ve mezuniyetinin ardından, serbest piyasada mühendislik hizmeti veren kurumlarda çalıştı.


Turhan, bir dönem Pendik Belediyesi'nde çalıştıktan sonra 1995 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde kamu hizmetine devam etti. 


Sırasıyla Mesken ve Gecekondu İşleri Müdürlüğü ve Yatırım Planlama Müdürlüğü'nde müdür yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra, 2002 yılı Haziran ayında Harita Müdürlüğü görevine getirildi. 


2 Ağustos 2004 tarihinde ise İstimlak Müdürlüğü görevine başladı. 15 Kasım 2006'da Deprem Risk Yönetim ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı'na getirilen Turhan, evli ve iki çocuk babasıdır.



Semih Turhan ve Deprem Risk Yönetim...