30 / 04 / 2024

Semra Ağaoğlu kimdir

Semra Ağaoğlu kimdir

Ali Ağaoğlu eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü düzenledi. 'Aile Arasında' filminde hem oyunculuğuyla hem de sesiyle dikkatleri üzerine çeken Ayta Sözeri, önceki akşam sahne aldı. 

Sertac Fuad Karaağaoğlu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Genel Müdürü Sertac Fuad Karaağaoğlu kimdir? Sertac Fuad Karaağaoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Sertac Fuad Karaağaoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?   İşte Sertac Fuad Karaağaoğlu`nun hayatına dair merak edilenler.

Ali Ağaoğlu'ndan eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü!

Ali Ağaoğlu eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü düzenledi. 'Aile Arasında' filminde hem oyunculuğuyla hem de sesiyle dikkatleri üzerine çeken Ayta Sözeri, önceki akşam sahne aldı. 

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Alican Ağaoğlu evlendi!

Ali Ağaoğlu ile Semra Ağaoğlu'nun oğulları Alican Ağaoğlu 2 yıldır birlikte olduğu Miray İskilipliile nikah masasına oturdu. Çiftin Alin isminde çocukları olacak...

Ali Ağaoğlu'nun damadı Koray Kırcal kimdir?

Ali Ağaoğlu'nun damadı Koray Kırcal kimdir?Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena, Koray Kırcal'la evlendi. Sena - Koray Kırcal çiftinin çok konuşulan düğününe ilişkin ilginç detaylar da ortaya çıkıyor.

Ali Ağaoğlu sevgilisi Sofia Larina ile görüntülendi!

Geçtiğimiz hafta eşi Semra Ağaoğlu ve kızı Sena ile Uludağ’da tatil yapan iş adamı Ali Ağaoğlu, İstanbul’a döner dönmez soluğu sevgilisi Sofia Larina’nın yanında aldı.

Ali Ağaoğlu kızı ve eşiyle Uludağ'da buluştu!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, ilk kez bir yılbaşı gecesini ailesi ile birlikte geçirmeyince hafta sonu vakit kaybetmeden soluğu Uludağ'daki eşi Semra Ağaoğlu ve kızları Sena'nın yanında aldı.

Miktat Ağaoğlu kimdir?

Ünlü müteahhit Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun babası Miktat Ağaoğlu vefat etti. O döneminin tanınmış müteahhitleri arasında yer alan Miktat Ağaoğlu kimdir?

Ali Ağaoğlu, yeni yıla ailesiyle Uludağ'da girdi!

İşadamı Ali Ağaoğlu, yeni yıla eşi Semra, kızı Sena, oğlu Alican ve arkadaşlarıyla birlikte Uludağ'da bulunan kendisine ait Ağaoğlu My Resort Otel'in çatı restoranında girdi

Ali Ağaoğlu kimdir

şžu sıralar Ayazma'daki yeni projesi My World Europe'un reklamlarında oynayarak gündeme gelen ünlü işadamı Ali Ağaoğlu kimdir İşte başarılı iş adamının hayatı ve bugüne kadar yaptıkları...

Ağaoğlu My Office'te 457 bin TL'ye!

Ağaoğlu tarafından tasarlanan ve yapılan "My Office" Emlak Konut tarafından ihale usulüyle satılacak

Ali Ağaoğlu, Uludağ'da kaza geçirdi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Uludağ'da kaza geçirdi

Ağaoğlu My Towerland'in ikinci etabı satışa çıkıyor

Ağaoğlu Şirketler Grubu Towerland projesinde 54 katlı yüksek bloktan oluşan ikinci etabı bu ay içinde satışa sunacak

Ali Ağaoğlu: İliklerime kadar sigortalıyım!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Her şeyim sigortalı, özellikle sağlık sigortalarını çok önemsiyorum. Sigorta zengin işi değil, gerçekte olası zararlarını karşılayamayacakların  sigo

Semra Ağaoğlu kimdir Haberi

Semra Ağaoğlu kimdir

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ali Ağaoğlu, hafta sonu eşi Semra Ağaoğlu’nun evinde kutladıkları doğum gününün ardından ikinci kez sürpriz yaptı. Ağaoğlu, oğlu Alican Ağaoğlu ve gelini Miray Ağaoğlu ile birlikte geldikleri mekanda bir kez daha Semra Ağaoğlu'nun doğum gününü kutladı.


'Aile Arasında' filminde dikkatleri üzerine çeken Ayta Sözeri, önceki akşam sahne aldı. Türk Sanat müziğinin efsaneleşmiş şarkılarını seslendiren Ayta Sözeri'yi dinlemeye gelenler arasında Ali Ağaoğlu, Semra Ağaoğlu, Alican Ağaoğlu, Miray Ağaoğlu, Didem Taslan, Ferit Aktuğ Bahar, Aktuğ gibi ünlü isimler...