06 / 05 / 2024

semt sahaları nereye yapılacak kırşehir

semt sahaları nereye yapılacak kırşehir

Kırşehir Belediyesi yeni projeleri ile Kırşehir’de sosyal alanları artırmayı amaçlıyor. Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “gençlerimizin spor yapıp kaliteli zaman geçirmelerine katkı sağlayacak Semt Sahaları Projelerimizi tasarladık." dedi...

Şanlıurfa Harran'a otogar ve spor kompleksi müjdesi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi , "Harran için otogar, spor kompleksi, semt sahaları ve sur içi aydınlatmaları çalışmaları için yakında sahaya ineceğiz." dedi.

Kepez'de beş ayrı mahallede spor sahaları yükseliyor!

Kepez Belediyesi tarafından semt spor sahaları, 5 ayrı mahallede yükseliyor. Kepez Belediyesi hizmet sınırları içerisinde yer alan Ayanoğlu, Gazi, Fatih, Kızıllı ile Odabaşı Mahallelerindeki semt spor sahaları hizmet vermek için gün sayıyor.

Balıkesir Karesi'de her mahalleye spor sahaları yapılıyor!

Gençlerin daha iyi ve kaliteli ortamlarda spor yapmalarını sağlamak amacıyla kolları sıvayan Karesi Belediyesi, mahallelere ve okullara semt spor sahaları yapıyor.

Kepez'deki semt spor sahalarının yapımı başladı!

Kepez Belediyesi’nin 8 mahalleye kazandıracağı semt spor sahalarının ilkinin yapımı Ayanoğlu Mahallesi’nde başladı. Tesislerin yapımının bu yıl içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Karaman'da 5 mahalleye semt spor sahası yapılıyor!

Karaman Belediyesi tarafından beş mahalleye yaptırılan semt spor sahalarında çalışmalar başladı. Bu çalışmalarla 3 mini sentetik futbol sahası, 3 basketbol ve 1 voleybol sahası vatandaşların hizmetine sunulacak.

Antalya Kepez’de semt spor sahalarının temeli atılıyor!

Kepez Belediyesi, 8 mahalleye kazandırılacak olan semt spor sahalarının temelini önümüzdeki günlerde atacak. Kepezlilerin, tesisleri ücretsiz olarak kullanabilecekleri kaydedildi.

Kepez'de 8 mahalleye semt spor sahaları inşa edilecek!

Kepez Belediyesi, 8 mahalleye kazandırılacak olan semt spor sahalarının temelini önümüzdeki günlerde atacak. Kepezlilerin, tesisleri ücretsiz olarak kullanabilecekleri bildirildi.

Ergün Turan: Semt sakinleriyle esnafın iç içe olduğu bir şehirleşme hedefliyoruz!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, çevreden yalıtılmış sitelerin insanları yabancılaştırdığını belirterek "Değişik gelir grubundan insanların kaynaşacağı, semt sakinleriyle esnafın iç içe olduğu bir şehirleşme hedefliyoruz" dedi.

Çevre temizlik vergisi nereye yatırılıyor?

Çevre temizlik vergisi, tüm konut ve işyeri sahiplerinin, gayrimenkullerinin bulunduğu ilçenin belediyesine ödemek zorunda olduğu bir vergi çeşidi olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Çevre temizlik vergisi nereye yatırılıyor?

Mehmet Ergün Turan: Semt sakini ile esnafın iç içe olduğu kentler hedefliyoruz!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan " Sosyal beklentileri karşılayan, değişik gelir grubundan insanların kaynaşacağı, semt sakinleriyle esnafın iç içe olduğu bir şehirleşme hedefliyoruz " dedi.

Kentsel dönüşüm kira yardımı başvurusu nereye yapılır?

Kentsel dönüşüm ile riskli yapısını yıkan kimselere devlet bir takım finansal destekler sunuyor. Devlet destekleri arasında yer alan kira yardımı nedir? Kentsel dönüşüm kira yardımı başvurusu nereye yapılır?

Emlak vergileri nereye ödenir?

1319 sayılı Emlak Vergisi Kanunu gereğince, Türkiye sınırları içinde bulunan bina ve araziler emlak vergisine tabi tutuluyor. Peki, emlak vergileri nereye ödenir? Emlak vergileri nasıl ödenir?

Apartmanda ses şikayeti nereye yapılır?

Apartman komşuluk hukuku gereğince, komşu taşınmaz maliklerinin birbirine karşı hak ve yükümlülükleri bulunuyor. Peki, komşuluk hukukuna aykırı davranan komşu için ne yapılır? Apartmanda ses şikayeti nereye yapılır?

semt sahaları nereye yapılacak kırşehir Haberi

semt sahaları nereye yapılacak kırşehir


Kırşehir Belediyesi yeni projeleri ile Kırşehir’de sosyal alanları artırmayı amaçlıyor.


''Spor sağlıktır, spor yapmayan gencimiz kalmasın'' diye bu projemize başladıklarını belirten Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Mahalle parklarımızın yanı sıra gençlerimizin spor yapıp kaliteli zaman geçirmelerine katkı sağlayacak Semt Sahaları Projelerimizi tasarladık. Projemiz içerisinde mini futbol sahası, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, fitness ve oturma alanları yer alacak. Mini futbol sahalarımızı gençlerimiz hem basket hem de futbol sahası olarak kullanabilecekler.


Biz Kırşehir için projelerimizi yaparken sadece Kırşehir merkezi değil, mahallelerin de eksiklerini düşünerek tasarlıyoruz.


Mahallelerimizde önce alt yapı sonra üst yapı sorunlarını hallettik. Şimdi ise mahallerimizde sosyal alanları artırmaya yönelik projeler tasarlama zamanı.


Şehir merkezimizde bulunan spor alanlarını mahallelerimize taşıyarak mahalle sakinlerimizin de bu hizmetten kolayca faydalanabilmesini amaçladık. Sağlam kafa sağlam vücuda bulunur sözüne...