04 / 05 / 2024

Şen Şehir Planlama adres

Şen Şehir Planlama adres

Şen Şehir Planlama Mimarlık Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Merve Şen tarafından kuruldu. 

Kiralık konut stoku en fazla düşen şehir yüzde 60 ile Elazığ oldu!

Yaşanan deprem felaketi sonrası yaşanan göçlerin etkisi ile çoğunlukla satılık konut sokunda artış, kiralık konut stokunda da düşüş görülüyor.

Şehir planlama profesöründen o il için acil çağrı

Şehir Planlama Profesörü Hilal Erkuş, Antalya'da acil olarak konut sorununa çözüm bulunması ve şehrin sürdürülebilirliğini sağlayacak planlamalar yapılması gerektiğini söyledi.

Bsn Harita Mühendislik Şehir Planlama Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsn Harita Mühendislik Şehir Planlama Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Uslu tarafından kuruldu.

Etap Şehir Planlama Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etap Şehir Planlama Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Koroma, Mehmet Bavunoğlu ve Tuncer Nuribeyoğlu tarafından kuruldu.

Yağmur İmar Çözüm Merkezi Şehir Planlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur İmar Çözüm Merkezi Şehir Planlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Yağmur tarafından kuruldu.

Megapol Proje Şehir Planlama İnşaat Gayrimenkul Enerji Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Megapol Proje Şehir Planlama İnşaat Gayrimenkul Enerji Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Büyükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Fikret Şahin: Şehir hastaneleri kamulaştırılmalı!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, kamu-özel iş birliğiyle "yap-kirala-devret" modeliyle gerçekleşen şehir hastanelerinin kamuya büyük oranda yük getirdiğini ve maliyetinin üzerinde ödemeler yapıldığını anlattı.

Koronavirüsle yatay yapılaşma ön plana çıkacak!

Koronavirüsle konut tercihleri, konut dizaynları değişiyor. Konut sektöründe yaşanan bu değişim, gayrimenkul geliştiricileri değişen şehir kodlarıyla ilgili planlar hazırlamaya yöneltti. Sektör temsilcileri Kovid-19 sonrası gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu...

Şen Şehir Planlama Mimarlık Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şen Şehir Planlama Mimarlık Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Merve Şen tarafından kuruldu. 

Das Experiment Şehir Planlama ve Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Das Experiment Şehir Planlama ve Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Sezgin tarafından kuruldu.

Lefke'nin imar planı tartışıldı!

Şehir Planlama Dairesi ve Lefke Belediyesi tarafından Lefke İmar planıyla ilgili "Mevcut Durum Sunumu" isimli toplantı yapıldı.

Beyarmudu İmar Planı onaylandı!

İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, Beyarmudu İmar Planı’nın dün birleşik kurulu oluşturan Şehir Planlama Dairesi, Gazimağusa Kaymakamlığı ve Beyarmudu Belediyesi’nin oybirliği ile onaylandığını duyurdu.

Hat Şehir Planlama ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hat Şehir Planlama ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 TL sermaye bedeli ile Jeyhun Guliyev tarafından kuruldu.

Şen Şehir Planlama adres Haberi

Şen Şehir Planlama adres

Şen Şehir Planlama Mimarlık Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Merve Şen tarafından kuruldu. 

Şen Şehir Planlama Mimarlık Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:


İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...