02 / 07 / 2024

Şençağ İnşaat Otomotiv Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Şençağ İnşaat Otomotiv Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Şençağ İnşaat Otomotiv Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin liralık sermaye ile 10 Ekim 2013 tarihinde Çağlar Şen Zehra Şen tarafından Esenyurt 'ta kuruldu

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Nahiye İnşaat Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nahiye İnşaat Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Deniz tarafından kuruldu.

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'inin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Murat Özdemir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Özdemir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özdemir tarafından kuruldu.

Godwın Walter Cynthıa İnşaat Tekstil Otomotiv Turizm Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Godwın Walter Cynthıa İnşaat Tekstil Otomotiv Turizm Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gani Yılmaz tarafından kuruldu.

Dty Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dty Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Enes Kilerci tarafından kuruldu.

Eyfel Kule İnşaat Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyfel Kule İnşaat Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Altintaş tarafından kuruldu.

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

Somnıa İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Somnıa İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Oğuzer Yeşilyurt ve Mehmet Yeşilyurt ortaklığında kuruldu.

Tokaç Otomotiv Yedek Parça İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tokaç Otomotiv Yedek Parça İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Tokaç tarafından kuruldu.

Madsan İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Madsan İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Bektaş tarafından kuruldu.

Pasha Otomotiv Yedek Parça İnşaat Plastik Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pasha Otomotiv Yedek Parça İnşaat Plastik Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Anbaroğlu tarafından kuruldu.

Ağıç İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Ağıç İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuray Durgut tarafından kuruldu.

Şençağ İnşaat Otomotiv Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Şençağ İnşaat Otomotiv Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi


Şençağ İnşaat Otomotiv Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çağlar Şen Zehra Şen tarafından 100 bin liralık sermaye ile 10 Ekim 2013 tarihinde kuruldu.


Şençağ İnşaat Otomotiv Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  iş konusu: Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Şençağ İnşaat Otomotiv Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  iş adresi:  Yenikent Mahallesi Doğan Araslı Bulvarı Han Plus İşmr N:150 K:65 Of.164...