10 / 05 / 2024

Senem Dida İrengün

Senem Dida İrengün

Haneir Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi, Nedim İrengün, Senem Dida İrengün tarafından 5 milyon TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta Şişli, Meşrutiyet Mahallesi'nde kuruldu.

Kentsel dönüşüm kaçınılmaz gerçek!

Avukat Senem Kiraz, deprem sonrası kentsel dönüşüm uygulamalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Senem Kiraz, ağır hasarlı ve yıkılmış binalar için devletin ilk etapta maddi yardım yaptığını dile getirdi. Peki kentsel dönüşümde nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

İzmir kentsel dönüşüm çalışmalarında nelere dikkat edilmeli?

Cumhuriyet Gazetesi konuk köşe yazarı Av. Senem Kiraz köşe yazısında İzmir'de deprem sonrası çözüme kavuşması gereken konuları ve kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı.

Kentsel dönüşüm sözleşmelerinde nelere dikkat edilmeli?

Gayrimenkul ve kentsel dönüşüm hukuku uzmanı avukat Senem Kiraz, kentsel dönüşüm sözleşmelerinde yaşanabilecek sorunlar hakkında önerilerde bulundu. Kiraz her türlü sorunun çözümü için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın devreye gireceğini dile getirdi. 

Kentsel dönüşümde hukuki süreç nasıl ilerliyor?

2020'de yaşanan depremler nedeniyle kentsel dönüşümün önemi bir kez daha hatırlandı. Depremde zarar gören binalar için yapılması gerekenler hakkında bilgi veren avukat Senem Kiraz kentsel dönüşümde hukuki sürecin önemini anlattı. 

Karşıyaka Opera Binası'nın ihalesi 15 Aralık'ta!

Karşıyaka Belediyesi’nin 2006’da gündeme getirdiği ve Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını Senem üstlendiği opera binasının ihalesi 15 Aralık’ta.

Mimar Senem Doyduk'ı yakan 'cephe' mesajı!

İstanbul Küçükarmutlu’da alternatif kentsel dönüşüm projesini yürüten mimar Yrd. Doç. Dr. Senem Doyduk, terör örgütü DHKP-C üyesi olduğu iddiasıyla tutuklandı.

Tekzen ile mutfağınızı yenilemenin tam zamanı!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri Tekzen, renklerin neşesini mutfağınıza taşıyor. Şık ve konforlu ürünleriyle rengârenk ve aynı zamanda dingin bir mutfak tasarımı Tekzen’de sizleri bekliyor.

Senem Kılıç seçim beyannamesinde kentsel dönüşüme yer verdi!

MHP İzmir Milletvekili Adayı Senem Kılıç, biriken ekonomik sorunların kalıcı çözümlerle ortadan kaldırılmasına talip olduklarını söyledi. Kılıç beyannamesinde kentsel dönüşüm ve sağlık turizmi gibi konulara yer verdi.

Senem Sak Otman kimdir?

Mimar Senem Sak Otman kimdir? Senem Sak Otman, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Senem Sak Otman, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Senem Sak Otman...

Haneir Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Haneir Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi, Nedim İrengün, Senem Dida İrengün tarafından 5 milyon TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta Şişli, Meşrutiyet Mahallesi'nde kuruldu.

Sakarya Ferizli Park açılış için gün sayıyor!

36 dönüm arazi üzerinde hayat bulan Ferizli Park’ta devam eden çalışmaları değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yeşilin her tonunun yer alacağı rengârenk bir tesisi şehrimize kazandıracağız. Ferizli’mize hayırlı olsun” dedi.

Van'da çocukların hayalini yıkılmayan evler süslüyor!

Vanda psikolojik destek merkezlerine giden çocukların yaptığı resimlerde bakımlı, dayanıklı ve rengârenk binalar ile huzurlu, mutlu insanlar görülüyor

Gayrimenkul sektörünün yıldızı arsa

Arsaya yatırım yapmanın önemi hakkında Yeşil Vadi Arsa Ofisi ve İnşaat Turizm San.Tic.Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan önemli ipuçları veriyor.

Senem Dida İrengün Haberi

Senem Dida İrengün


Haneir Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi, Nedim İrengün, Senem Dida İrengün tarafından 5 milyon TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta kuruldu. 


Haneir Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; ŞİRKETİN AMACI VE FAALİYET KONUSU Şirketin başlıca amaç ve faaliyet konusu şunlardır;     GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI ·         Şirket konusunun tahakkuku için her türlü gayrimenkuller, menkul mallar ve taşıtları müstakil veya hisseli olarak satın alabilir ve satabilir, kiralar veya kiraya verebilir, ·         Gayrimenkuller üzerine şirketin lehe ve aleyhine ve üçüncü şahıslar lehine dilediği şartlarla her türlü ipotek ve rehin tesis edebilir, lehe ve aleyhindeki ipotekleri ve rehin kısmen yada tamamen kaldırabilir, tebdil veya tecdit edebilir, lehe ve aleyhine her...