03 / 05 / 2024

Şenkaya Blueplanet fiyat listesi

Şenkaya Blueplanet fiyat listesi

Yüzde 10 peşinat ödemesi sonrasında kalan kısmın teslimde ödendiği Blueplanet projesinde yer alan daireler için farklı ödeme seçenekleri de oluşturulmuş durumda. Projede tapular hemen teslim ediliyor.

Park Planet Şenkaya Konutları fiyat listesi!

Park Planet Şenkaya Konutları fiyat listesi 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Kurtköy'ed hayata geçirilen proje Şenkaya İnşaat imzası taşıyor.

Şenkaya İnşaat Park Planet fiyat!

4 blokta 240 konuttan meydana gelen Şenkaya İnşaat Park Planet fiyat listesi 240 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerinin bu yılın sonunda yapılması planlanıyor.

Park Planet Evleri Pendik fiyat!

Park Planet Evleri Pendik fiyat listesi 240 bin TL'den başlıyor. Şenkaya İnşaat imzası taşıyan Park Planet projesinde teslimler bu yıl sonunda yapılacak...

Park Planet Kurtköy fiyat!

Park Planet Kurtköy fiyat listesi 240 bin TL'den başlıyor. Şenkaya İnşaat projesi Park Planet, bu yılın sonunda teslim ediliyor...

Şenkaya İnşaat Blueplanet Kurtköy'de 254 bin TL'ye! Yüzde 10 peşinatla!

1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklılık gösteren daire seçeneklerinden meydana gelen Şenkaya İnşaat Blueplanet Kurtköy projesinde yer alan konutların fiyatları 254 bin TL'den başlıyor.

Şenkaya Blueplanet Kurtköy'de yüzde 10 peşinatla! Kalanı teslimde öde!

Yüzde 10 peşinat ödemesi sonrasında kalan kısmın teslimde ödendiği Blueplanet projesinde yer alan daireler için farklı ödeme seçenekleri de oluşturulmuş durumda. Projede tapular hemen teslim ediliyor.

Blueplanet projesinde tapular hemen teslim! Yüzde 10 peşinatla!

Şenkaya İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yükselen Blueplanet projesinde 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projede tapular hemen teslim ediliyor.

Şenkaya İnşaat Blue Planet Kurtköy fiyat listesi!

Şenkaya İnşaat Blue Planet Kurtköy fiyat listesi! 203 bin 950 liradan başlıyor. 254 konuttan meydana gelen Kurtköy Blue Planet projesinde banka kredisi kullanılarak ödemeler yapılıyor...

Kurtköy Blue Planet fiyat listesi!

Şenkaya İnşaat imzası ile hayata geçirilen ve Anadolu Yakası Pendik'te konumlandırılan Kurtköy Blue Planet fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor.

Şenkaya Garden Planet fiyat listesi!

Şenkaya Garden Planet fiyat listesi haberimizde detaylı bir şekilde yer alıyor

Garden Planet Şenkaya İnşaat'ta 148 bin 493 liraya 1+1!

Teslim tarihinin 2014 yılının Haziran ayı olarak belirlendiği Garden Planet Şenkaya İnşaat'ta yer alan dairelerin minimum satış fiyatı 18 bin 493 lira...

Nuvo Dragos fiyat listesi ve ödeme planı! 248 bin liraya!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen Nuvo Dragos fiyat listesi ve ödeme planı güncellendi. Projede yer alan en ucuz konutun fiyatı 248 bin liradan başlıyor. En pahalı konutun fiyatı ise 898 bin liraya kadar yükseliyor

Dumankaya Konsept'te satılık dairelerin metrekare fiyatı 2 bin 300 lira!

18 Ağustos 2011 tarihinden itibaren ön talep toplanan Dumankaya Konsept Halkalının ön satış metrekare fiyatı 2 bin 300 lira olarak belirlendi. Şuanda projeden konut alanla alıcılar lansman öncesi yüzde 10luk indirimden yararlanacak

Şenkaya Blueplanet fiyat listesi Haberi

Şenkaya Blueplanet fiyat listesi



Blueplanet projesi, Şenkaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Toplam 254 konuttan meydana gelen Şenkaya Blueplanet projesi; Kurtköy'de inşa ediliyor. 


10 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan Şenkaya Blueplanet projesinde 4 blok yer alıyor. Şenkaya Blueplanet'te tapular hemen teslim ediliyor. 


Şenkaya Blueplanet projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor. Projede toplam yüzde 70'lik alan yeşil alanlara ayrılmış durumda. 


Şenkaya Blueplanet projesinde yer alan konutların alanları 52 metrekareden başlıyor ve 233 metrekareye kadar yükseliyor. 


Şenkaya Blueplanet projesi kapsamında yüzde 25'lik ödeme sonrasında banka kredisi kullanıldığı gibi yüzde 10 peşinatla teslimde öde modeli de uygulanıyor. 


İş Bankası ile özel konut kredisi sağlanan Şenkaya Blueplanet projesinde daire teslimleri 2015 yılının Aralık ayında yapılacak. 


Şenkaya Blueplanet iletişim bilgileri:

Telefon: 0 216 482 00 08

Web:...