07 / 05 / 2024

Şenpiliç Kurucusu Haşim Gürdamar

Şenpiliç Kurucusu Haşim Gürdamar

Şenpiliç Kurucusu Haşim Gürdamar, İpek Üstündağ ve Gül Gürdamar Altıkulaç ile yeni gayrimenkul şirketini kurdu. GH Gayrimenkul Anonim Şirketi, 168 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ayazağa Depoculuk Ve Lojistik Anonim Şirketi kuruldu!

Ayazağa Depoculuk Ve Lojistik Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Şenkardeşler ve Mert Levi ortaklığında kuruldu.

3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün!

Türk Yapısal Çelik Derneği’nin “24. Yapısal Çelik Günü”nde önemli açıklamalar yapan Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek, "3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün" dedi. 

İnşaat sektöründe yeni yöntem! Depreme karşı yapılar artık daha sağlam olacak!

Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek, geleneksel yapılara göre 7-8 kat daha dayanıklı olan ve 2-3 katı hızlı tamamlanan çelik yapıların, depremin yaralarını daha çabuk saracağını belirtti.

Kuzu ciğerin fiyatı eti solladı, kilosu 420 TL'ye satılıyor!

Diyarbakır'da kuzu ciğerin fiyatı, eti solladı. Kuzu ciğerinin kilosu 420 TL’ye yükselirken et ise 390 liraya satılıyor. DİLTO Başkanı Haşim Elkaan, fiyat artışlarından rahatsızlık duyduklarını ancak bu duruma bir çözüm bulamadıklarını belirtti.

Depreme karşı güvenli mekanlar için çelik yapı şart!

Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek yaptığı açıklamada geleneksel yapılara göre 7-8 kat daha dayanıklı olan ve 2-3 katı daha hızlı tamamlanan çelik yapıların, depremin yaralarını daha çabuk sarabileceğini söyledi.

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi ticaret alanına çevrilecek! 

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi’nin yaklaşık 10 bin metrekarelik kültür alanın ticaret alanına çevrileceği haberi gündeme bomba gibi düştü. İşte söz konusu çalışmalara ilişkin merak edilenler...

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 54 milyon 99 bin 498,33 TL sermaye bedeli ile Haşim Gürdamar, Gül Gürdamar Alltıkulaç ve İpek Üstündağ ortaklığında kuruldu.

Şenova Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Şenova Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 46 milyon 527 bin 867,48 TL sermaye bedeli ile Haşim Gürdamar, Gül Gürdamar Alltıkulaç ve İpek Üstündağ ortaklığında kuruldu.

Elmas Minela Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Minela Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Elmas ve Veli Kunçay ortaklığında kuruldu.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Yeni Oya Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Oya Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta HAşim Cihan Yazgan tarafından kuruldu.

Aykutlar Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aykutlar Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Haşim Aykut tarafından kuruldu.

Şenpiliç Kurucusu Haşim Gürdamar Haberi

Şenpiliç Kurucusu Haşim Gürdamar

Daha önceden 17 Mart 2010 tarihinde kurulan Gürşen Gayrimenkul ile ÖİB'nin satışa çıkardığı Maltepe arazisine talip olan Şenpiliç Kurucusu Haşim Gürdamar, 2 Haziran'da 79 milyon TL'lik sermaye ile İpek Üstündağ ve Gül Gürdamar Altıkulaç ile PD Gayrimenkul Anonim Şirketi'ni kurmuştu. 


Haşim Gürdamar şimdi ise yine İpek Üstündağ ve Gül Gürdamar Altıkulaç ile gayrimenkul şirketi kurdu. GH Gayrimenkul Anonim Şirketi olarak adlandırılan şirket 168 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu. 


Şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı Haşim Gürdamar'a ve Yönetim Kurulu Üyeliği ise İpek Üstündağ ile Gül Gürdamar Altıkulaç'a ait. Şirket; Maltepe, Altıntepe Mahallesi, Galipbey Caddesi, No:1'de kuruldu. 



GH Gayrimenkul Anonim Şirketi hakkında:


GH Gayrimenkul Anonim Şirketi, Haşim Gürdamar Yönetim Kurulu Başkanlığı, İpek Üstündağ ve Gül Gürdamar Altıkulaç Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 168 milyon TL'lik sermaye ile...