04 / 05 / 2024

Sera Group yeni proje

Sera Group yeni proje

Sera Group, Bodrum projesinin yanında halihazırda Kadıköy'de de 200 milyon TL'lik bir kentsel dönüşüm projesi için hazırlıklarına devam ediyor.

Barbaros Reserve-Bodrum Residences inşaatı yeniden başladı!

İnşaat projeleri ile dikkatleri üzerine çeken Sera Group, Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesine kaldığı yerden devam ediyor.

Sera Group'tan Karadağ'a 100 milyon dolarlık yatırım! 

Sera Group'tan Karadağ'da 100 milyon dolarlık yatırım yapmaya hazırlanıyor. Şirket, Budva'da denize sıfır otel ve rezidans yapacak. 

Sera Group'tan Bodrum'a 100 milyon dolarlık yatırım!

Sera Group, Bodrum'daki gayrimenkul yatırımlarını sürdürüyor. Yalıçiftlik Barbaros Koyu'nda devre tatil modeliyle satışa sunduğu projeyi 1 Temmuz itibariyle hizmete açacak olan Sera, ikinci projenin de kaba inşaatını tamamladı.İki projenin tamamlanmasıyla yatırım 100 milyon dolara çıkacak. 

Sera Group, Bodrum ve Karadağ'da yeni projeler yapacak!

İnşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Sera Group, yatırımlarına devam ediyor. Şirket Bodrum'da 50 milyon dolarlık, Karadağ'da 55 milyon Euro'luk yatırımla iki yeni proje üretecek. Şirketin Avrupa'da uluslararası yatırımlar yapma planı da bulunuyor…

Sera Group, global projelere hazır!

Girişimcilik örneği olarak öne çıkan Sera Group, bugün turizm ve inşaattaki önemli projelerle adından söz ettiriyor. Şirketin gelecek dönem hedefi, global arenada ses getirecek büyük ölçekli işlere imza atmak. Şule Laleli

Sera Group yurtdışına Karadağ'dan açılıyor!

Sera Group Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Ozan Şener yaptığı açıklamada yurtdışında Karadağ'da işe başladıklarını açıkladı.

Sera Group, gayrimenkulde yurtdışına açılıyor!

Sera Group, gayrimenkulde yurtdışına Karadağ'dan açılıyor. Sera Group CEO'su Ozan Şener yaptığı açıklamada hedeflerinin buradan Avrupa'nın farklı kentlerine de açılmak olduğunu belirtti.

Barbaros Reserve Bodrum Residences'ta teslimler bu yıl başlıyor!

Sera Group tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Barbaros Reserve Bodrum Residences projesi 100 milyon dolarlık yatırım yapıyor.

Barbaros Reserve Residences'ın tanıtım partisi yapıldı!

Sera Group’un yüzde 50 ortaklığının olduğu Peska Turizm Yatırım A.Ş.'nin Bodrum Yalıçiftlik' deki 100 milyon dolarlık yatırımları 'Barbaros Reserve Residences' Gayrimenkul projesinin tanıtım partisi 16 Haziran Cumartesi günü Barbaros Koyu'da yapıldı. 

Sera Group'tan Bodrum Kızılağaç'a 100 milyon dolarlık yatırım!

Sera Group imzası taşıyan Barbaros Reserve-Bodrum Residences, 49 yıllık devre tatil modeliyle satışa sunuldu. Firma şimdilerde Bodrum Kızılağaç'a 100 milyon dolarlık yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Sera Group Kadıköy'de 200 milyon TL'lik dönüşüm projesi yapacak!

Sera Group, Bodrum projesinin yanında halihazırda Kadıköy'de de 200 milyon TL'lik bir kentsel dönüşüm projesi için hazırlıklarına devam ediyor.

Sera Group Sky View Tower'da metrekaresi 3 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Sera Construction tarafından Dubai Marina'da inşa edilen Sky View Tower projesinin inşaatına 24 Eylül 2007 yılında başlandı. Sky View Tower, 44 milyon dolarlık yatırımla yapılıyor

TOKİ'den Vefa Group Steelife çelik evlerine ilgi!

TOKİ Başkanı Karabel, Albayrak ve Vefa Group bünyesinde yer alan Steelife tarafından geliştirilen pratik çelik evleri inceledi. Konutlar hakkında Albayrak Grubu Başkanı Ahmet Albayrak'tan bilgi alan Karabel, kalıcı konutlar için düğmeye basıldığını söyl

Sera Group yeni proje Haberi

Sera Group yeni proje

Sera Group, Sani Şener tarafından 1995 yılında kuruldu, Ağırlıklı yurt içinde ve yurt dışında taahhüt sektöründe büyük inşaat projeleri gerçekleştiren grup, TAV Havalimanları Holding, TAV inşaat ve İDO'nun da ortağı, Geçtiğimiz yıl 1. milyar TL'lik ciroya ulaşan Sera Group'un bugünlerde en önemli gündemi ise Bodrum Yalıçiftlik'te hayata geçirdiği "Barbaros Reserve-Bodrum Residences" projesi, Kempinski Barbaros Bay Oteli'nin yanında hayata geçen proje iki etaptan oluşuyor, ilk etap büyüklükleri 340 metrekare ile 740 metrekare arasında değişen 42 süitten oluşuyor, ikinci etapta ise 80-120 metrekare arasında değişen 1 artı 1 ve 2 artı 1 olmak üzere 79 süit planlanıyor,


İlk etapta yer alan 42 süitin 49 yıllık ön kullanım hakkı olduğunu belirten Sera Group Genel Müdürü Ahmet Ozan Şener, kaba inşaatı tamamlanan projede 2018...