14 / 05 / 2024

Sera Yapı adresi

Sera Yapı adresi

Sera Yapı Endüstrisi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Sani Şener Yönetim Kurulu Başkanlığında 79 milyon 500 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Bebek, Bebek Mahallesi, Manolya Sokak'ta kuruldu.

Sait Halim Paşa yalısı nerede? Bihter filminin galasının yapıldığı yalının adresi!

Bugün yayına giren "Bihter" filminin galası, Sait Halim Paşa Yalısı’nda ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı. Galanın ardından binlerce kişi Sait Halim Paşa yalısı ile ilgili araştırma yapmaya başladı.

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7 Kasım 2023'te kapılarını ziyaretçilerine açacak

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7-11 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek fuar, sektörün yerli ve yabancı paydaşlarını bir arada buluşturacak. İşte ayrıntılar...

Tures İnşaat Taahhüt Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Tures İnşaat Taahhüt Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Bayrampaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Sera Balık ve Yunus Emre Balık ortaklığında kuruldu.

Seraç Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Seraç Yapı Denetim Limited Şirketi Bahçelievler'de Eyüp Onur tarafından kuruldu.

Antalya'daki sera arazileri kiraya veriliyor!

Turizmin gözde şehri Antalya'da bulunan sera arazileri için kiralama ihaleleri yapılacak. İşte detaylar...

Yapı Kayıt Belgesi örneği 2021!

Yapı Kayıt Belgesi almak için başvurular internet adresi üzerinden yapılıyor. Peki Yapı Kayıt Belgesi bedeli nasıl belirleniyor? Yapı Kayıt Belgesi başvuruları nasıl yapılıyor? İşte Yapı Kayıt Belgesi örneği 2021...

Antalya Patara'daki 74 izinsiz yapı yıkılacak!

Patara Özel Çevre Koruma Bölgesi'nde bulunan 74 izinsiz yapının yıkılmasına karar verildi. 74 yapının 63'ü hazine arazisinde, 11'u özel mülkiyette bulunuyor. Yıkım kararı verilen 74 yapının büyük çoğunluğu konut, sera ve otel-pansiyonlardan oluşuyor...

Yapısera İnşaat Taahhüt ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapısera İnşaat Taahhüt ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan tarafından kuruldu. 

Kat malikleri kuruluna çağrı nasıl yapılır?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Bir kat malikini binamızın güçlendirmesi için yapılacak resmi toplantıya çağırmak için nasıl tebligat yapmalıyım? Adresi biliyorum ancak Mernis adresi mi değil mi bilmiyorum. O adrese tebligat yapsam geçerli olur mu? ' sorusunu yanıtladı.

'Yeşil Notre Dame' önerisi!

Nötre Dame Katedrali’nin restorasyon çalışmalarına hız verildi. Mimarlar ilk kez restorasyon projesine ilişkin önerilerini sunarken, bunların arasında en çok ahşap çatının yerine sera yapılsın teklifi oldu.

Gayrimenkul ve ofiste yatırımın yeni adresi Cendere bölgesi!

Kağıthane Cendere Caddesi son yıllarda inşaat firmalarının uğrak adresi oldu. Vadistanbul AVM ve Axis AVM'nin yapılmasıyla yoğunluğu artan bu bölgede birçok konut projesi yer alıyor. 

Fenix Dizayn Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fenix Dizayn Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Serağ Kotevoğlu tarafından kuruldu. 

Barbaros Reserve Residences'ın tanıtım partisi yapıldı!

Sera Group’un yüzde 50 ortaklığının olduğu Peska Turizm Yatırım A.Ş.'nin Bodrum Yalıçiftlik' deki 100 milyon dolarlık yatırımları 'Barbaros Reserve Residences' Gayrimenkul projesinin tanıtım partisi 16 Haziran Cumartesi günü Barbaros Koyu'da yapıldı. 

Sera Yapı adresi Haberi

Sera Yapı adresi

Sera Yapı Endüstrisi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Sani Şener Yönetim Kurulu Başkanlığında 79 milyon 500 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Bebek, Bebek Mahallesi, Manolya Sokak'ta kuruldu. 


Sera Yapı Endüstrisi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Bebek, Bebek Mahallesi, Manolya Sokak...