25 / 05 / 2024

sera yapı saha mühendisi

sera yapı saha mühendisi

Sera Yapı Endüstri şirketi, Emaar Square projesinde görevlendirilmek üzere Şantiye Şefi ve Saha Mühendisi arıyor...

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7 Kasım 2023'te kapılarını ziyaretçilerine açacak

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7-11 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek fuar, sektörün yerli ve yabancı paydaşlarını bir arada buluşturacak. İşte ayrıntılar...

Tures İnşaat Taahhüt Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Tures İnşaat Taahhüt Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Bayrampaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Sera Balık ve Yunus Emre Balık ortaklığında kuruldu.

Seraç Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Seraç Yapı Denetim Limited Şirketi Bahçelievler'de Eyüp Onur tarafından kuruldu.

Antalya'daki sera arazileri kiraya veriliyor!

Turizmin gözde şehri Antalya'da bulunan sera arazileri için kiralama ihaleleri yapılacak. İşte detaylar...

Antalya'da kaçak yapılara geçit yok!

Antalya'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da yakından izlediği çalışmalarda, uydudan bakılıp yapı kayıt belgeleri incelenen ve sıkı saha denetimleriyle tespit edilen kaçak yapılardan 2 bin 100 tanesi yıkıldı.

Antalya Patara'daki 74 izinsiz yapı yıkılacak!

Patara Özel Çevre Koruma Bölgesi'nde bulunan 74 izinsiz yapının yıkılmasına karar verildi. 74 yapının 63'ü hazine arazisinde, 11'u özel mülkiyette bulunuyor. Yıkım kararı verilen 74 yapının büyük çoğunluğu konut, sera ve otel-pansiyonlardan oluşuyor...

Yapısera İnşaat Taahhüt ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapısera İnşaat Taahhüt ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan tarafından kuruldu. 

Fırtına Vadisi'ndeki 15 kaçak yapı yıkıldı!

Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF) tarafından korunması gereken 200 ekolojik saha arasında bulunan Rize'nin Fırtına Vadisi'ndeki dere yatağına inşa edilen 21 kaçak yapıdan 15’i yıkıldı.

'Yeşil Notre Dame' önerisi!

Nötre Dame Katedrali’nin restorasyon çalışmalarına hız verildi. Mimarlar ilk kez restorasyon projesine ilişkin önerilerini sunarken, bunların arasında en çok ahşap çatının yerine sera yapılsın teklifi oldu.

Fenix Dizayn Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fenix Dizayn Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Serağ Kotevoğlu tarafından kuruldu. 

Barbaros Reserve Residences'ın tanıtım partisi yapıldı!

Sera Group’un yüzde 50 ortaklığının olduğu Peska Turizm Yatırım A.Ş.'nin Bodrum Yalıçiftlik' deki 100 milyon dolarlık yatırımları 'Barbaros Reserve Residences' Gayrimenkul projesinin tanıtım partisi 16 Haziran Cumartesi günü Barbaros Koyu'da yapıldı. 

Kahramanmaraş Büyükşehir'den yeni halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara spor alışkanlığı kazandırmak maksadıyla halı saha yapım çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Seyitgazi'de halı saha inşaatı devam ediyor!

Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın Ayvalı Mahallesi’nde yapımına başlanan halı saha inşaatında incelemelerde bulundu.

sera yapı saha mühendisi Haberi

sera yapı saha mühendisi
Sera Yapı Endüstri şirketi, Emaar Square projesinde görevlendirilmek üzere ;


Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, en az 10 yıl şantiye tecrübesine sahip, kaba ve ince  inşaat işlerinde tecrübeli, tercihen iyi derecede İngilizce bilgisine sahip, MS Office ve Autocad programlarına hakim, askerlik hizmetini tamamlamış Şantiye Şefi, Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği bölümlerinden mezun, en az 3 yıl büyük projelerde saha deneyimi olan, tercihen iyi seviyede İngilizce bilen, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek Saha Mühendisi arıyor.


Başvuruar www.kariyer.net adresinden ilgili ilana...