03 / 05 / 2024

Seramiksan Asia

Seramiksan Asia

Seramiksan; Asya’nın egzotik havasını desenlerde buluşturan göz alıcı koleksiyonu Asia ile mermerin doğallığını yaşam alanlarına taşıyor.

Seramiksan'dan Asya serisi!

Seramiksan; Asya’nın egzotik havasını desenlerde buluşturan göz alıcı koleksiyonu Asia ile mermerin doğallığını yaşam alanlarına taşıyor.

Seramiksan Asia ile mermerin doğallığını yaşam alanlarına taşıyor!

Seramiksan; Asya’nın egzotik havasını desenlerde buluşturan göz alıcı koleksiyonu Asia ile mermerin doğallığını yaşam alanlarına taşıyor.

Seramiksan'dan Asia ve Alaska serileri!

Seramik sektörünün yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken markası Seramiksan, doğal mermer dokusunu barındıran koleksiyonları Asia ve Alaska ile yaşama keyif katan mekanlar yaratıyor.

Seramiksan, Vitrifiye koleksiyonunu ISH Frankfurt 2015’te sergiledi!

Türk seramik sektörünün yenilikçi gücü Seramiksan, sektörde fark yaratan, teknoloji ve tasarımın buluştuğu yeni vitrifiye serilerini 10-14 Mart tarihleri arasında Almanya’da ISH Frankfurt 2015’te sergiledi.

Seramiksan usta işi eğitim günleri devam ediyor!

Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, ustalara yönelik başlattığı usta işi eğitim serisinin üçüncüsünü "Seramik Sağlık Gereçleri Montaj Eğitimi" adıyla İzmir'in Bergama ilçesinden gelen ustalarla gerçekleştirdi.

Seramiksan, Vitrifiye koleksiyonunu ISH Frankfurt 2015’te sergileyecek!

Türk seramik sektörünün yenilikçi gücü Seramiksan, sektörde fark yaratan, teknoloji ve tasarımın buluştuğu yeni vitrifiye serilerini 10-14 Mart tarihleri arasında Almanya’da ISH Frankfurt 2015’te sergilemeye hazırlanıyor.

Emir Asia Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Asia Turizm Ticaret Limited Şirketi 9 Şubat 2015 'te Şişli Cumhuriyet Mahallesi 'nde, 50 bin TL sermaye ile Kemal Leylanlı Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Seramiksan SERACAD'i tanıtıyor!

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, ' Bayi SeraCAD Eğitim Günleri 'ni başlattı. Türkiye genelindeki bayileri kapsayacak eğitim günleri, 2014 kasım ayının ilk haftasında İstanbul'da başladı.

Seramiksan'dan usta işi eğitime devam!

Seramik sektörünün öncü firmalarından Seramiksan, İzmir ve Manisa'daki bayileri aracılığıyla belirlediği ustara yönelik eğitim serisine ' Seramik Sağlık Gereçleri Teknik Eğitimi ' ile devam etti.

Seramiksan bayileri Fas'ta buluştu!

Seramiksan satış yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen organizasyonda, Seramiksan bayileri Kuzey Afrika'nın doğal güzellikleri, kültürü ve farklı coğrafyası ile dikkat çeken ülke olan Fas'ta başarılı geçen 2014 yılının yorgulunluğunu attı.

Seramiksan UNİCERA Fuarı'na katılacak!

Seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, 24 Şubat - 28 Şubat tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek 27. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda ziyaretçilerini karşılamaya hazırlanıyor.

Seramiksan ustalara yönelik eğitim serisi başlattı!

Seramik sektörü markası Seramiksan, ustalara yönelik eğitim serisi başlattı. Eğitimlerin ilki ise vitrifiye ürün montajı konusunda, İzmir ve Manisa çevresindeki ustalara yönelik olarak gerçekleştirildi.

Seramiksan'dan usta işi eğitim!

Seramiksan'dan usta işi eğitim. Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, ustalara yönelik başlattığı eğitim serisinin ilkini vitrifiye ürün montajı konusunda, İzmir ve Manisa çevresindeki ustalara yönelik olarak gerçekleştirdi.

Seramiksan Asia Haberi

Seramiksan Asia

Güçlü tasarımları, geliştirdiği ürün ve teknolojilerle farklı yaşam alanları oluşturmaya devam eden Seramiksan; Asya’nın egzotik havasını desenlerde buluşturan göz alıcı koleksiyonu Asia ile mermerin doğallığını yaşam alanlarına taşıyor.


Dekorasyonda bambaşka bir dünyanın kapılarını açan Asia mermer görünümü, Seramiksan'ın özel üretim teknolojisi ile doğadakine eş ve gerçekçi desenlerle porselen karolarda hayat buluyor.


Asya'nın gizemli havasını modern yaşamın fonksiyonelliğiyle birleştiren Asia; 60x60 ve 60x90 ebatları ile hem iç hem dış mekanlarda kullanıldığı alanlara şıklık katıyor.


Seramiksan’ın kaliteli yaşam için gerekli tüm malzemeyi buluşturduğu vitrifiye koleksiyonları ile ahenk yakalayan Asia serisi, düşlenen şık banyolara Seramiksan imzası ile ışıltı...