07 / 05 / 2024

seramiksan Gül Sağır Aydın

seramiksan Gül Sağır Aydın

Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, büyümesine paralel olarak kadrosuna deneyimli isimler katıyor… Gül Sağır Aydın, Seramiksan Pazarlama Müdürü oldu.

Tebernüş Kireçci vatandaşa sordu! Ev sahibi ve kiracı barışı nasıl sağlanır?  

Kiracı ve ev sahibi arasındaki gerilim her geçen gün artıyor. Ülkenin en büyük problemi haline gelen kiracı ev sahibi kavgaları gündemden hiç düşmezken Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci sosyal medyadan vatandaşa sordu  'Ev sahibi ve kiracı barışı nasıl sağlanır?'

İnşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır?

İnşaatta iş güvenliği, çalışan her insan için önemlidir. İş güvenliğini bu çalışma alanında sağlamak için bazı kurallara uyulur. Peki inşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır ve uyulması gereken kurallar nelerdir? İşte inşaatta iş güvenliğini sağlamak için önemli bilgiler...

İmulife Sağlık Ürünleri Turizm Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmulife Sağlık Ürünleri Turizm Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Aybek Uluçay ve Arar Turizm İnşaat A.Ş. tarafından kuruldu.

Swissotel Residences Çeşme'de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşa edilecek olan proje Swissôtel Residences Çeşme, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. 

Al Kala Turizm Emlak Gıda Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Kala Turizm Emlak Gıda Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100  bin TL sermaye bedeli  ile Adnan Alı M.R. Matabchı tarafından kuruldu.

Romes İnşaat Turizm Tekstil Sağlık Ürünleri Ve Gıda Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Romes İnşaat Turizm Tekstil Sağlık Ürünleri Ve Gıda Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Yedikardeş tarafından kuruldu.

TMSF Mevamed Sağlık Ürünleri'nin Samsun'daki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Mevamed Sağlık Ürünleri Tar. Gıda İnş. Mim. İş. Sağ. ve Güv. İlaç Hizm. Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 2 milyon 600 bin TL olarak belirlendi.

TMSF Mevamed Sağlık Ürünleri'nin 2 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Mevamed Sağlık Ürünleri Tar. Gıda İnş. Mim. İş. Sağ. ve Güv. İlaç Hizm. Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait 2 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 2 milyon 600 bin TL ve 2 milyon 150 bin TL olarak belirlendi.

Yenimahalle Şehit Ömür Gülünay Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Yenimahalle Belediyesi'nin Batıkent Uğur Mumcu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Şehit Ömür Gülünay Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

Manisa Sarıgöl yatırımları devam edecek!

İlçelerde görev yapan personel buluşmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, Sarıgöl ilçesini ziyaret etti. Heyet, Sarıgöl’e yapılan yatırımların devam edeceğini söyledi.

Gayrimenkul yatırımlarında kazanç nasıl sağlanır?

Gayrimenkul sektörü günümüzde en hareketli sektörlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Yatırımların yapıldığı en fazla alanlardan bir tanesi. Peki, gayrimenkul yatırımlarında kazanç nasıl sağlanır?

Eylül 2010 İnşaat Gıda Et Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül 2010 İnşaat Gıda Et Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Geyik tarafından kuruldu. 

Türkiye inşaat sektörü Afrika'da çok güçlü!

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde ''Türkiye'nin Afrika Politikası'' söyleşisinde konuşan Afrika Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekil Cemalettin Kani Torun, Türkiye inşaat sektörünün Afrika'da çok güçlü olduğunu söyledi..

seramiksan Gül Sağır Aydın Haberi

seramiksan Gül Sağır Aydın

Dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen, sektörde ilklere ve yeniliklere imza atan Seramiksan, yönetim kadrosunu yeni ve başarılı isimlerle güçlendiriyor.


Pazarlama, ticari pazarlama ve perakende yönetimi alanlarında bilgi birikimi ve deneyime sahip olan Gül Sağır Aydın, Seramiksan Pazarlama Müdürü oldu. Aydın, görevi kapsamında markanın tüm pazarlama, ticari pazarlama ve iletişim faaliyetlerinden sorumlu olacak.


1980 doğumlu Gül Sağır Aydın, Ege Üniversitesi İngilizce Ekonomi Bölümü’nden mezun olmasının ardından İngiltere’de Cavendish College’da “Business Management” eğitimini aldı. Aydın, 14 yıllık kariyerinde önemli firmalarda çeşitli görevlerde bulundu.


Seramiksan’ın yeni Pazarlama Müdürü Gül Sağır Aydın, iş hayatına British American Tobacco’da Ticari Pazarlama Yöneticisi olarak başladı. Ardından, Kütaş Teekanne Pazarlama Yöneticisi, Gıdasa Sabancı Gıda Ürün Müdür Yardımcısı ve son 10 yılda da Turkcell’de çeşitli pozisyonlarda yöneticilik görevlerini üstlendi.


Gül...