29 / 04 / 2024

Seramiksan mermer efekti

Seramiksan mermer efekti

Motif desenlerin ahenk içinde mermer efekti olarak yansıdığı Seramiksan Napoli serisi, modern ve dinamik görünümüyle yaşam alanlarını farklılaştırıyor.

Seramiksan Napoli serisi ile yaşam alanları farklılaşıyor!

Motif desenlerin ahenk içinde mermer efekti olarak yansıdığı Seramiksan Napoli serisi, modern ve dinamik görünümüyle yaşam alanlarını farklılaştırıyor.

Seramiksan Napoli serisi yaşam alanlarını farklılaştırıyor!

Motif desenlerin ahenk içinde mermer efekti olarak yansıdığı Seramiksan Napoli serisi, modern ve dinamik görünümüyle yaşam alanlarını farklılaştırıyor.

Seramiksan'dan Asia ve Alaska serileri!

Seramik sektörünün yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken markası Seramiksan, doğal mermer dokusunu barındıran koleksiyonları Asia ve Alaska ile yaşama keyif katan mekanlar yaratıyor.

Seramiksan Terra ile kapılar estetiğe açılıyor!

Seramiksan Terra ile banyoların kapıları estetiğe açılıyor. Seramik sektörünün yenilikçi markası olan Seramiksan, vitrifiye ürünleri ile banyolara yakışan güzelliği yansıtmaya Terra koleksiyonu ile devam ediyor.

Çinliler mermer ocağı bırakmadı!

Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Mustafa Satıcı, Antalya, Burdur ve Isparta’da 86 mermer ocağının Çinliler tarafından alındığını söyledi. Bölgeden 100’e yakın ülkeye mermer ihracatı yapılıyor.

86 mermer ocağı Çinlilierin oldu!

BATI Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Başkanı Mustafa Satıcı, mermer ocakları nedeniyle ormanlık alanlarda açılan ve ağaçların kesilmesiyle oluşan görsel kirliliği, kendilerinin de arzu etmediklerini söyledi.

Değişim Mermer Mobilya ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değişim Mermer Mobilya ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aziz Kurt tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık 2014 tarihinde Kartal, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Seramiksan Aydın'da yeni mağaza açtı!

Seramiksan Aydın'da yeni bir mağaza açtı. Düzenlenen kokteyl ile hizmete giren showroomun açılışına mimarlar, mühendisler ve de müteahhitlerle birlikte çok sayıda basın mensubu da katıldı.

Muğla'dan 37 ülkeye mermer ihraç ediliyor!

Türkiye üretiminin yüzde 20'sinin gerçekleştirildiği Muğla'dan 37 ülkeye mermer ihraç ediliyor. Dünyanın en zengin doğal taş oluşumlarının bulunduğu Alp kuşağında yer alan Türkiye, çok çeşitli ve büyük miktarda mermer rezervine sahip...

Graniser Stream serisi ile mermer hissi yaratıyor!

Doğal görünümünün yanı sıra parlaklığı ile hacimli mekanlar yaratmanıza imkan veren Stream, yüzey dokusu sayesinde mermer estetiğini seramiğin dayanıklılığı ile buluşturuyor.Graniser Stream serisi ile mermer hissi yaratıyor.

Seramiksan Betostone ile loft stilin beton dokusunu mekanlara taşıyor!

Seramiksan, digital baskı teknolojisiyle dokuları yüzeylere yansıtarak gerçeklik hissini güçlendiriyor. Bu anlayışla kaplama sektöründe son trendlerden olan brüt beton görüntüsü de Betostone ile mekanlara kusursuz bir şekilde taşınıyor.

Ege Seramik Santiago ile mermer zarafetini mekanlara taşıyın!

Özgün tasarımları ve iddialı teknolojisi ile seramik sektörünün lider markaları arasında yer alan Ege Seramik, zengin ürün portföyünü tanıtmaya devam ediyor.Ege Seramik Santiago ile mermer zarafetini mekanlara taşıyın.

Seramiksan Volcano vitrifiye grubu ile tasarımı yaşam alanlarına taşıyor!

Seramiksan'ın vitrifiye ürünleri ile duvar karosu ve porselen yer karosu seçeneklerinin uyumlu birlikteliği, benzersiz bir banyo deneyimi yaşatıyor.Seramiksan Volcano vitrifiye grubu ile tasarımı yaşam alanlarına taşıyor!

Seramiksan mermer efekti Haberi

Seramiksan mermer efekti

Seramiksan, ince detaylara yer vererek oluşturduğu özgün tasarımlarına bir yenisini daha ekliyor: Napoli Serisi…


Mermer efektli yüzeyi ile mekanlara farklı bir yorum katan Napoli serisi; doğal dokusu, etkileyici görüntüsüyle şıklığı evine taşımak isteyenler için doğru tercih oluyor.


Napoli kentinin etkileyici güzelliğinden ilham alınarak tasarlanan seri, 60x60 cm ebatında rektifiyesiz olarak üretiliyor.


Loyal motif, vizon, gri, renklerinde üretilen Napoli sırlı porselen karolar yaşam alanlarında rahatlıkla kullanılabilirken kusursuz görünüm isteyenler için ideal bir...