03 / 05 / 2024

Seramiksan Tayga 2016

Seramiksan Tayga 2016

Türk seramik sektörünün öncü firması Seramiksan, yenilikçi ürünlerine bir yenisini daha ekledi. Tayga, kalitesinin yanı sıra ahşap görünümü ile mekanlarda dikkat çekici etki bırakıyor.

Seramiksan 9'ncu kez CERSAIE’de!

Kendine özgü tasarımlarıyla sektörde fark yaratan Seramiksan ileri teknoloji ve yenilikçi tasarımlarını, 26 - 30 Eylül 2016’da düzenlenecek olan uluslararası seramik fuarı CERSAIE’de sektör profesyonellerinin beğenisine sunacak.

Unicera 2016‘da Seramiksan'a yoğun ilgi!

Seramiksan, 23 Şubat - 27 Şubat tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda ziyaretçilerini karşılıyor.

Mega İnşaat'ın 2016 Yılı Bayi Satış Toplantısı yapıldı!

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan’ın Samsun bayilerinden Mega İnşaat’ın gerçekleştirdiği bayi toplantısında 2016 satış ve kampanya şartları görüşüldü.

Seramiksan Tayga serisi ile ahşabın sıcaklığı mekanlarınızda!

Türk seramik sektörünün öncü firması Seramiksan, yenilikçi ürünlerine bir yenisini daha ekledi. Tayga, kalitesinin yanı sıra ahşap görünümü ile mekanlarda dikkat çekici etki bırakıyor.

Resim İstanbul Orman Konutları projesinde teslimler Eylül 2016'da!

Ortadoğu Grup Resim İstanbul Orman Konutları'nda 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Resim İstanbul Orman Konutlarıprojesinde teslimlerin Eylül 2016'da yapılması planlanıyor.

Trendist Ataşehir projesinde Ekim 2016'da teslim daireler!

Trendist Ataşehir projesi 13 kattan meydana gelen 3 kule ile 8 kattan meydana gelen 13 bloktan meydana geliyor. Projede yer alan dairelerin teslimlerinin Ekim 2016'da yapılması planlanıyor.

Sur Yapı İdilia'da ara ödemeler Haziran 2016 tesliminden sonra!

30 bin metrekare arsa alanı üzerinde yaşama geçirilen Sur Yapı İdilia projesinde yer alan daireler 2016 yılının Haziran ayında teslim edilecek. Projede konut satışlarında yüzde 1 KDV uygulanıyor...

Trendist Ataşehir'de teslimler Ekim 2016'da!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de yükselen Trendist Ataşehir projesinde toplam 820 adet konut yer alıyor. Trendist Ataşehir'de yer alan dairelerin teslimlerinin Ekim 2016'da yapılması planlanıyor.

Resim İstanbul Orman Konutları'nda Eylül 2016'da teslim!

Resim İstanbul Orman Konutları'nda yer alan daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Resim İstanbul Orman Konutları'nda teslimlerin Eylül 2016'da yapılması planlanıyor.

Riva Hills projesinde teslimler Aralık 2016'da!

Toplam 85 adet villadan meydana gelen Riva Hills projesinde yer alan villaların büyüklükleri 200 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan villaların teslimlerinin Aralık 2016'da yapılması planlanıyor.

Atek Adress projesi 2016 yılının Ocak ayında tamamlanacak!

2010 yılından bu yana inşaat alanında başarılı çalışmalara imza atan Atek Yapı, son projesi Atek Adress ile iş dünyasının dikkatini çekiyor. Mersinli'de yer alan 31 katlı ofis projesi 2016 yılının Ocak ayında tamamlanacak...

Atek Adress Ocak 2016'da tamamlanacak!

2010 yılından bu yana inşaat alanında başarılı çalışmalara imza atan Atek Yapı, son projesi Atek Adress ile iş dünyasının dikkatini çekiyor. Mersinli'de yer alan 31 katlı ofis projesi 2016 yılının Ocak ayında tamamlanacak.

Resim İstanbul Orman Konutları'nda teslimler Eylül 2016'da!

Resim İstanbul Orman etabında toplam 28 adet konut yer alıyor. Resim İstanbul Orman Konutları'nda teslimlerin Eylül 2016'da yapılması planlanıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Seramiksan Tayga 2016 Haberi

Seramiksan Tayga 2016

“İyi tasarım herkesin hakkı” anlayışıyla üretim yapan Seramiksan’ın teknoloji ve tasarım farkıyla üretime geçtiği ahşap serisi, ahşabın güzelliğini ve sıcaklığını seramiğe yansıtıyor. Dijital baskı teknolojisi ile üretilen Tayga, doğadan aldığı ilhamla gerçeklik hissi yaratıyor.


Mağaza, restaurant gibi yaya trafiğine daha fazla maruz kalan zeminler için de ideal olan Tayga, 15x90 cm ebatında mat olarak üretiliyor. Rektifiyesiz olarak üretilen Tayga, bej rengiyle ferah mekanlar yansıtıyor.

Fiyatı: Tayga Porselen Karo: 15x90 cm, Bej 39,90 TL/m²

Seramiksan, vitrifiye serisi ile kaliteli yaşam için gerekli tüm teknolojiyi şık bir tasarımla birleştiriyor. Banyolarda Aqua serisi lavaboda Luna serisi de klozet ile bütünleşiyor. Konfor ve estetiği bir arada sunan Luna, kare tasarımlı geometrisiyle tasarımın mükemmelliğini banyolara yansıtırken, şıklığı ve rahat kullanımı arayanlar için Aqua serisi sizlerle...