03 / 05 / 2024

seramiksanın ortakları

seramiksanın ortakları

Yıllık 28 milyon metrekare üretimiyle 45 ülkeye ihracat yapan Türk seramik devi Seramiksan, dünyanın seramik başkenti İtalya’nın en büyük üreticilerden Rondine Group’un yüzde 50’sini satın aldı...

Kızılbük GYO'dan 500 bin TL'lik yeni şirket! Akyapı da ortak oldu!

Güney Marmara Gayrimenkul'ün ortakları arasında MÜSİAD Genel Başkanı ve Akyapı Genel Başkanı Mahmut Asmalı da bulunuyor. İşte detaylar...

Türkiye’nin ilk şubesiz, dijital bankası Hayat Finans faaliyet iznini aldı! Hayat Finans’ın ortakları kimler?

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyet iznini aldı. Türk bankacılık sektörünün ilk şubesiz dijital bankası olan Hayat Finans, katılım bankacılığı alanında banka müşterilerine masrafsız, hızlı, basit ve güvenilir hizmet sunmayı hedefliyor.

Hisseli tapu başkasına satılır mı? Hisseli tapu resmi tapuya nasıl çevrilir?

Hisseli tapu, bir gayrimenkulün ortaklarını gösteren tapu türüne denilmektedir. Peki “Hisseli tapu başkasına satılır mı? Hisseli tapu resmi tapuya nasıl çevrilir?” İşte bu soruların yanıtları…

Bir kişi hissesini satmak istemezse ne olur?

Hisseli tapu, bir gayrimenkulün bu arsa, ev ya da dükkan olabilir bu malların ortaklarını ifade eden tapu çeşididir. Peki” Bir kişi hissesini satmak istemezse ne olur?” İşte detaylar!

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Hisseli tapu satışı nasıl olur?

Bir gayrimenkulün ortaklarını gösteren tapu türüne hisseli tapu deniyor. Peki, hisseli tapunun satışı nasıl olur? Hisseli tapu satışına dair tüm merak edilenleri sizler için derledik...

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  2 milyon  100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Gündüz, Tolga Yeşilyurt  Vedat Yılgın tarafından kuruldu.

Çiftçi Towers’taki gerilim adliyeye taşındı!

Kaçak yapılaşma nedeniyle mühürlenen sonrasında imar barışı ile yasal hale getirilen Çiftçi Towers’ın ortakları arasında kaçak yapı iddiası nedeniyle kavga yaşanıyor. Yüklenici Türkerler İnşaat, arsa sahibi Çiftçiler Holding'in patronuna 5 ayrı suçlama yöneltti.

Ortaklığın giderilmesi davası dilekçesi 2021!

Bir taşınmaz maldaki ortak mülkiyet veya kullanım hakkının ortaklar arasında paylaşılması veya satılması suretiyle sona erdirilmesi için ortaklığın giderilmesi davası açılabiliyor. Peki ortaklığın giderilmesi davası dilekçesi nasıl hazırlanıyor? İşte ortaklığın giderilmesi davası dilekçesi 2021...

ABD emlak piyasasını altüst eden ortaklar mahkemelik oldu!

Serdar Bilgili, yakın dostu ABD'li emlak devi Michael Shvo ve Alman finans devi Deutsche Finance ile ortak oldu ve yaklaşık 2.5 milyar dolarlık mülk satın almıştı. ABD emlak piyasasını altüst eden ortaklar mahkemelik oldu!

Sudan'da Beşir ve ortaklarının 4 milyar dolarlık mal varlığına el konuldu!

Sudan'da hükümete bağlı Yolsuzlukla Mücadele Komisyonu tarafından Cumhurbaşkanı Ömer el-Beşir, aile üyeleri ve ortaklarının 4 milyar dolar değerinde mal varlığına el koyduğu açıkladı.

Akiş GYO 124.6 milyon TL temettü dağıtacak!

Akiş GYO sermaye tavanının 2020-2024 yılları arasında geçerli olmak üzere 1 milyar TL'ye yükseltecek ve 2019 yılı karının 124 milyon 608 bin TL tutarındaki kısmının ortaklarımıza bedelsiz pay şeklinde 1.temettü olarak dağıtacak.

Kapalıçarşı'da 16 metrekarelik dükkan 12 milyon TL'ye satılıyor!

Kapalıçarşı'da bulunan 16 metrekarelik dükkân, ortakların anlaşmazlığının ardından 11 milyon 812 bin liraya açık artırma usulüyle satılıyor. Tamir dükkanı olan iş yerinin metrekaresinin değeri yaklaşık 738 bin lira.

seramiksanın ortakları Haberi

seramiksanın ortakları


YILLIK 28 milyon metrekare üretimiyle 45 ülkeye ihracat yapan Türk seramik devi Seramiksan, dünyanın seramik başkenti İtalya’nın en büyük üreticilerden Rondine Group’un yüzde 50’sini satın aldı. Böylece Türkiye İtalyan malı seramikle, İtalyan pazarı da Türk malı seramikle tanışmış oldu.


Seramiksan İhracat Müdürü Rifat Noyan, İtalya’nın Bologna kentindeki fabrikada düzenlediği toplantıda, “Bu yatırımla uzun vadede sadece Seramiksan’ın değil, Türk seramik sektörünün de önemli kazanımlar elde edeceğini düşünüyorum” dedi.Turgutlu’da kurulu fabrikalarında 1990 yılında seramik üretmeye başlayan Seramiksan, Türkiye’deki üçüncü büyük üretici konumunda. Geçtiğimiz yıl üretmeye başladığı vitrefiye ürünleriyle de piyasaya hızlı bir giriş yaptı. Toplam 405 bin metrekarelik Seramiksan fabrikalarında üretilen fayans, karo ve vitrefiye ürünleri 45 ülkede satılıyor. İhracatı arttırmak isteyen Seramiksan yönetimi, seramiğin başkenti sayılan İtalya’da üretim yapan Rondine Gruop’un...