26 / 05 / 2024

Seranit A.Ş

Seranit A.Ş

Mehpare Evrenol, Can Evrenol ve Mete Evrenol, Yüksek Mühendis Mimar Alp Malik Evrenol'un vefatı sonrasında ilgi ve yardımlarda bulunanlara teşekkür ilanı yayınlattı...

Seranit Adana mağazası açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Seranit, Adana mağazasını hizmete açtı.

Seranit Granit, Sinpaş GYO'dan 11.7 milyon adet pay aldı!

Seranit Granit Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş , Sinpaş Gayrimenkul Yartırım Ortaklığı'ndan toplam 9 milyon 43 bin 213 TL bedelle 11 milyon 744 bin 433 adet pay satın aldı.

Seranit Grup’tan yeni koleksiyon: Mold!

Seranit Grup, yeni ürün serisi “Mold” ile 2017 yılında adından çok söz ettirecek. Yeni seri çağdaş mimari trendlere uygun olarak yalın ve minimalist bir görünüm taşıyor.

Seranit Grup ve Aquanit’in kalitesi tescillendi!

2 yıl süren Ar-Ge çalışması neticesinde dünyanın ilk porselen duş karosu Aquanit’i geliştiren Seranit Grup, yeni ürünü ile A’ Design Award yarışmasında Silver ödülünü kazandı.

Mimar Le Corbusier İstanbul’da ağırlandı!

İstanbulSMD, modern mimarlığın önemli isimlerinden Le Corbusier’nin yarım asıra yayılan yapıtlarından bir bölümünü, Fondation Le Corbusier’nin desteği ve Seranit Grup’un sponsorluğunda gerçekleştirilen sergi ile izleyicilere açıldı.

İstanbulSMD, Le Corbusier'i İstanbul’da ağırlıyor!

İstanbulSMD, modern mimarlığın önemli isimlerinden Le Corbusier’nin yarım asıra yayılan yapıtlarından bir bölümünü, Fondation Le Corbusier’nin desteği ve Seranit Grup’un sponsorluğunda gerçekleştireceği sergiyle izleyicilere açıyor.

Seranit Grup 2016’da İngiltere pazarına yönelecek!

2015’in Türkiye ve dünya konjonktüründe oldukça duraksamalı periyodların yaşandığı bir yıl olduğunu belirten Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, buna rağmen hedeflerin tamamını tutturduklarını belirtti.

Seranit Granit, Sinpaş GYO hissesi aldı!

Sinpaş GYO, Seranit Granit Seramik ve Ticaret AŞ.'nin 0,64 TL fiyatla 908.368 adet Sinpaş GYO A.Ş. hissesi satın aldığını KAP'a bildirdi.

Seranit Grup, Trabzon'da bayi açtı!

Aldığı ödüller ve belgelerle kalitesini tescilleyen Seranit Grup, Trabzon’daki yeni bayisinin açılışını gerçekleştirdi. Seranit Grup, Seranit Porselen ve Serra Seramik ürünlerinin satışını, 700 metrekarelik bir alana sahip Trabzon Kahvecioğlu - ACK Bayisi

Sinpaş GYO pay alımı Seranit Granit tarafından gerçekleştirildi!

Sinpaş GYO'nun satışa çıkardığı payların Seranit Granit Seramik ve Ticaret A.Ş tarafından alış işleminin gerçekleştirildiği Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanmıştır.

Seranit Porselen ürünleriyle farklılık yaratıyor!

Seranit Porselen, 2015 yılında piyasaya sunduğu yeni ürünü Havana ile mekanlarda farklılık yaratmaya devam ediyor. Havana, sert damarlara sahip yapısıyla karakteristik bir duruşa sahip bulunuyor.

Seranit Granit, Sinpaş GYO'daki payını yüzde 1,22'ye çıkardı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Grup Şirketlerinden Seranit Granit Seramik ve Ticaret A.Ş. tarafından 1.000.000 adet alış işlemi gerçekleştirildiğini KAP'a bildirdi.

Seranit Granit, Sinpaş GYO'daki payını yüzde 1'e çıkardı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Grup Şirketlerinden Seranit Granit Seramik ve Ticaret AŞ.'nin 338.257 adet alış işlemi gerçekleştirdiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Seranit A.Ş Haberi

Seranit A.Ş

Mehpare Evrenol, Can Evrenol ve Mete Evrenol, 8 Haziran 2012 tarihinde vefat eden Yüksek Mühendis Mimar Alp Malik Evrenol'un vefatı sonrasında ilgi ve yardımlarda bulunan Avni Çelik, Sinpaş, Saf Gayrimenkul A.Ş, Kat Gayrimenkul A.Ş, Ottoman Gayrimenkul A.Ş ve Seranit A.Ş ailesine teşekkür ilanı...