01 / 05 / 2024

Seranit Grup ödül

Seranit Grup ödül

2 yıl süren Ar-Ge çalışması neticesinde dünyanın ilk porselen duş karosu Aquanit’i geliştiren Seranit Grup, yeni ürünü ile A’ Design Award yarışmasında Silver ödülünü kazandı.

İF Design Awards’dan Seranit Grup’a 5 ödül birden!

Seranit Grup çok önemli bir başarıya imza atarak dünyanın en saygın tasarım ödüllerinden biri olan iF Design Awards’a damgasını vurdu. İF Design Awards’dan Seranit Grup’a 5 ödül birden...

Seranit Grup’a Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen ve Gelişen Şirketi ödülü!

Seranit Grup, 2014 yılında “ Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen ve Gelişen Şirketi” ödülüne layık görüldü ve Türkiye’de bu ödülü almaya hak kazanan tek şirket oldu.

Wyndham Grup düğmeye bastı: Cumhuriyet’in 100. yılında 105 otel 10 marka!

Wyndham Grup düğmeye bastı. Türkiye'de hedef büyüten dev otel zinciri Cumhuriyet’in 100. yılında 105 otel 10 marka için harekete geçti.

Ontan Modda Bayraklı'ya 'En İyi Rezidans' ödülü!

İzmir'de yatırımlarına ve projelerine devam eden Ontan Grup,  İstanbul'da gerçekleşen Sign Of The City Awards töreninde yapımı tamamlanan Modda Bayraklı Projesi'ne 'En İyi Rezidans' ödülü verildi.

Mert Kutlu'ya Ekonomist'ten 40 Yaş Altı 40 Güçlü CEO ödülü!

Lens Yapı Grup CEO'su Mert Kutlu, Ekonomist dergisi tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen "40 Yaş Altı 40 Güçlü CEO" ödül töreninde ödül aldı...

Modda Suites'e ''En İyi Konut'' ödülü!

İzmir'de faaliyet gösteren Ontan Grup, Sign Of The City Awards'ta ‘Modda Suites’  projesi ile de “En İyi Konut” ödülünün sahibi oldu. 

Hamit Demir'e kent markası ödülü!

Gayrimenkul ve inşaat sektörüne 34 yıl önce kazandırdığı Demir İnşaat markasını, sektörde ezber bozan projelerle özdeşleştiren Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir’e kent markası ödülü...

Seranit Grup yeni binasına taşındı!

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından ve Türk seramiğinin dünyadaki en önemli temsilcilerinden Seranit Grup, yeni binasına taşındı.

Aydınlı Grup, En İyi Kurumsal Çözüm Ödülü'nü aldı!

Aydınlı Grup “Avrupa Perakende Teknoloji Ödülleri” (RETA) töreninde “En İyi Kurumsal Çözüm” alanında ödül aldı. Türk markası olan firma, aynı kategoride ödülü ikinci kez kazanan ilk marka oldu.

Ahmet Mandıracı, Seranit Grup Genel Müdürü oldu!

Seranit Grup Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hamdi Altunalan Genel Müdürlük görevinden ayrıldı. Yerine Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ahmet Mandıracı atandı.

Seranit Grup’tan yeni koleksiyon: Mold!

Seranit Grup, yeni ürün serisi “Mold” ile 2017 yılında adından çok söz ettirecek. Yeni seri çağdaş mimari trendlere uygun olarak yalın ve minimalist bir görünüm taşıyor.

Ege Grup Maidan'e Avrupa'dan ödül!

Ege Grup'un ,Çankaya'daki MAIDAN' proje Avrupa'nın prestijli gayrimenkul ödülleri arasında yer alan European Propeıty Avvards'ta "Beş Yıldızlı En iyi Ofis Mimarisi ödülünün sahibi oldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Kütüphanesi ile ödül aldı!

Uluslararası ölçekte önemli işlere imza atan Tabanlıoğlu Mimarlık, aldığı son iyi haber Beyazıt Kütüphanesi'nin renovasyonuna ödül verilmesiydi.Şirketin ortaklarından Melkan Gürsel, bir grup gazeteciye ofisinde açıklamalarda bulundu.

Seranit Grup, Türkiye Tasarım Haftası’nın stratejik ortağı oldu!

İnovatif ürünleri ile sektörün öncü kuruluşları arasına giren Seranit Grup, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) işbirliğinde bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Türkiye Tasarım Haftası’nın stratejik ortağı oldu.

Türkiye Tasarım Haftası’nda Seranit Grup imzası!

İnovatif ürünleri ile sektörün öncü kuruluşları arasına giren Seranit Grup, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) işbirliğinde bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Türkiye Tasarım Haftası’nın stratejik ortağı oldu.

Seranit Grup ödül Haberi

Seranit Grup ödül

2 yıl süren Ar-Ge çalışmasıyla dünyanın ilk porselen duş karosunu geliştiren Seranit Grup, Aquanit ile Avrupa Tasarım Birlikleri Bürosu (BEDA), Politecnico di Milano Üniversitesi, Como Belediyesi Kültür Dairesi ve Ragione Lombardia’nın düzenlediği, dünyanın en büyük ve kapsamlı tasarım yarışması olan A’ Design Award’da Silver ödülünü kazandı. Yarışmaya İnşaat Malzemeleri, Yapı Elemanları, Yapılar & Sistemler kategorisinden başvuruda bulundukların açıklayan Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, “Uluslararası ödüllerimize bir yenisini daha eklemenin gururunu yaşıyoruz. Bu ödül ile birlikte başarımız seramik ve porselenin anavatanı olarak kabul edilen İtalya’da da tescillenmiş oldu. Ödülümüzü 8 Haziran’da İtalya Como’da düzenlenecek Gala Gecesi’nde alacağız. Seranit Grup olarak bu başarıdan aldığımız şevk ve moralle daha fazla çalışacağız. Kalite ve mükemmellikte çıtayı daha da yükseğe çekeceğiz” dedi. 


Porselenin...