02 / 05 / 2024

Serap Çimagil

Serap Çimagil

Evreka Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi, Nusret Tachan Başarıcılar ve Serap Çimagil tarafından 12 bin TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da kuruldu.

Sera Partners Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Sera Partners Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Açelya Kırmalı ve Serap Mar ortaklığında kuruldu.

Serder İnşaat Hırdavat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serder İnşaat Hırdavat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 800 bin TL sermaye bedeli ile Serap Demircanlı tarafından kuruldu.

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Duraker ve Serap Gürel ortaklığında kuruldu.

Samara Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Samara Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serap Timur, Hatice Güler İlbay, Mustafa Hatipoğlu ve Zeynep Buket ortaklığında kuruldu.

Mirage Mimarlık İnşaat Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirage Mimarlık İnşaat Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Baran ve Serap Yıldırım Yegen ortaklığında kuruldu.

Dimer Grup Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dimer Grup Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Serap Korkmaz tarafından kuruldu.

Mçy Çelik Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mçy Çelik Yapı Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Serap Kuşcu tarafından kuruldu.

Studıo Maket Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Maket Ve Mimarlık Limited Şirketi  Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Akif Uzunalioğlu  ve Serap Parlak Vanlıoğlu tarafından kuruldu.

Massbau Yapı İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Massbau Yapı İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Pendik’te  100 bin TL sermaye bedeli ile Serap Yılmaz tarafından kuruldu.

Alize Eğitim Turizm Ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alize Eğitim Turizm Ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Serap Öztürk tarafından kuruldu.

Bmma Mimarlık İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bmma Mimarlık İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Şirketi Bağcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile Serap Akkuş tarafından kuruldu.

Thodex soruşturmasında tutuklanan Serap ve Güven Özer kardeşlerin ifadeleri ortaya çıktı!

Kripto para borsası Thodex soruşturması kapsamında tutuklanmalarına karar verilen Faruk Fatih Özer'in ağabeyi Güven Özer ile kardeşi Serap Özer'in de aralarında bulunduğu 6 şüphelinin ifadeleri ortaya çıktı. 

Thodex vurgununda yeni gelişme!

400 bin kişiyi dolandırdığı iddiasının ardından Arnavutluk’a kaçan Faruk Fatih Özer’in ağabeyi Güven Özer’in yakalanmasının ardından kız kardeşi Serap Özer de yakalandı.

Serap Çimagil Haberi

Serap Çimagil

Evreka Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi, Nusret Tachan Başarıcılar ve Serap Çimagil tarafından 12 bin TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da kuruldu. Evreka Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat işleri yapar ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Evreka Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Atatürk Mahallesi, C. Gürsel Caddesi No:8 Toros Tır Garajı Ana Bina Zemin Kat Ofis...