01 / 05 / 2024

Serap Korkmaz AKSU SUARDI

Serap Korkmaz AKSU SUARDI

SMD Studio’nun kurucusu iç mimar ve endüstri ürünleri tasarımcısı Serap Korkmaz, Milano merkezli dünyaca ünlü tasarım stüdyosu AKSU/SUARDI ile mimari, iç mimari ve endüstri ürünleri tasarımlarında proje ortaklığı yapıyor.

Dimer Grup Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dimer Grup Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Serap Korkmaz tarafından kuruldu.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekilişi 21 Temmuz'da!

Başvuruların 14 Haziran ile 15 Temmuz arasında kabul edileceği TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekilişi 21 Temmuz'da gerçekleştirilecek. Projede 592 adet daire satışa sunulacak.

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy TOKİ başvuru bedeli 2016!

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilecek olan 592 konut kuralı satışa çıkyor. İşte, Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy TOKİ başvuru bedeli 2016...

TOKİ Giresun Küçükköy ve Aksu başvuru 2016!

Ödeme planına göre 144 aya kadar vade imkanı sağlanan projede 592 adet daire yer alıyor. TOKİ Giresun Küçükköy ve Aksu başvuru 2016 işlemleri 14 Haziran'da başlayacak.

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ kurası ne zaman?

Başvuru döneminin 14 Haziran Salı günü başladığı projede aylık taksitler 802 liradan başlıyor. Peki Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ kurası ne zaman?

2016 TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru işlemleri!

2016 TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru işlemleri 14 Haziran Salı günü başlıyor. Ödeme planına göre 144 aya kadar vade imkanı sağlanan projede kurası 21 Temmuz'da yapılacak.

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy kura yeri!

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy bölgesinde TOKİ tarafından hayata geçirilen 592 konut satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy kura yeri....

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ başvuru!

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ başvuru işlemleri 14 Haziran 2016 gününe kadar devam ediyor. Fiyatların 153 bin 996 TL'den başladığı projede yüzde 10 indirim sağlanıyor.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy Konutları başvuru tarihi!

592 konutluk TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde daireler kuralı olarak satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy Konutları başvuru tarihi...

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekilişi!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekilişi 21 Temmuz 2016 tarihinde yapılacak. Yüzde 10 indirimin sağlandığı projede fiyatlar 153 bin 996 TL'den başlıyor.

Giresun Aksu TOKİ Konutları başvurusu!

Giresun Aksu TOKİ Konutları başvurusu 14 Haziran Salı gününde başlıyor. Kura çekilişinin 21 Temmuz 2016 tarihinde yapıldığı projede taksitler 802 liradan başlıyor.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru tarihleri!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru tarihleri 14 Haziran Salı günü başlıyor. Konut fiyatlarının 153 bin 996 liradan başladığı projede ödemeler kapsamında 144 aya varan vade sağlanıyor.

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy TOKİ başvuru bedeli!

Giresun Merkez Aksu Aksu ve Küçükköy'de TOKİ projesi kapsamındayer alan 592 adet konut kuralı satışa çıkıyor. İşte, Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy TOKİ başvuru bedeli...

Serap Korkmaz AKSU SUARDI Haberi

Serap Korkmaz AKSU SUARDI

SMD Studio’nun kurucusu iç mimar ve endüstri ürünleri tasarımcısı Serap Korkmaz, Milano merkezli dünyaca ünlü tasarım stüdyosu AKSU/SUARDI ile mimari, iç mimari ve endüstri ürünleri tasarımlarında proje ortaklığı yapıyor. Korkmazlar Petrol HQ, Addo Furniture Showroom, Milano’da ve Paris’ta restoran ve kafeler, Çeşme’de villa, Venedik’te otel projeleri ile Addo ve Passoni markaları için hazırlanan yeni mobilya tasarımları, ikilinin İstanbul ve Milano ofislerinde süregiden verimli işbirliğinden ortaya çıkan en taze ürünler... 


Kurucusu olduğu İstanbul ve Milano merkezliSMD Studioçatısı altında birbirinden farklı projeler tasarlayan Serap Korkmaz, dünyaca ünlü tasarım stüdyosu AKSU/SUARDI’nin kurucu ortağı Sezgin Aksu ile birlikte başarılı projelere imza atıyor. Bu işbirliğinden ortaya çıkan ve 1700’lerden kalma bir binanın giriş katındaki pastane iç mekanından minimal bir oturma grubuna, ofis mekanlarından tekil bir...