04 / 05 / 2024

Seratime Yapı şube açıyor

Seratime Yapı şube açıyor

Yurtbay Seramik’in iş ortağı Seratime Yapı Malzemeleri Mühendislik İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. 16 Ekim 2015, Cuma günü Samsun şubesinin açılışını gerçekleştirecek.

Bergama Yeni Kestel Köprüsü'nün inşaatı başladı!

Bergama Belediyesi'nin projelendirdiği Kestel Köprüsü’nün yapımına, İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Üst Yapı Şube Müdürlüğü’nce başlanıldı.

İMO Van Şube Başkanlığı'nın 13. Olağan Genel Kurulu yapıldı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Van Şube Başkanlığı’nın 13. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste halinde seçime giren Kamuran Turgut güven tazeledi.

Yurtbay Seramik’in iş ortağı Seratime Yapı Samsun'da şube açıyor!

Yurtbay Seramik’in iş ortağı Seratime Yapı Malzemeleri Mühendislik İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. 16 Ekim 2015, Cuma günü Samsun şubesinin açılışını gerçekleştirecek.

Kocaeli tramvayları için ihale yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından alınacak 12 tramvay için ihale yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Raylı Sistemler Şube Müdürlüğü tarafından tramvay alım ihalesi yapıldı.

Bursam Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İst.Şb. açıldı!

Bursam Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İst.Şb. Ali Hizmetçi Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde açıldı.

Sezgi Teknik Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Sezgi Teknik Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe Şubesi, Ufuk Kurt Şube Müdürlüğü'nde 150 milyon TL sermaye ile 10 Temmuz'da Sancaktepe, Yenidoğan Mahallesi 'nde açıldı.

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi, Gökhan Büyükışık Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 6 Temmuz'da Zeytinburnu'nda açıldı.

Akkaya Prodüksiyon Film Müzik Yapım Reklam Yayınc.Tanıtım ve Org.Hizmt. Ltd.Şti.Livello Hotel Şubesi açıldı!

Akkaya Prodüksiyon Film Müzik Yapım Reklam Yayınc.Tanıtım ve Org.Hizmt. Ltd.Şti.Livello Hotel Şubesi, Ahmet Akkaya Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL sermaye ile 3 Temmuz'da Beylikdüzü'nde açıldı.

Tork Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Ataşehir Şubesi açıldı!

Tork Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Ataşehir Şubesi, Muharrem Şükrü Deste Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Ataşehir'de açıldı.

Adese AVM, Karaman'da şube açıyor!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., 30 Haziran 2015'te Karaman'da bir şube açacağını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. İşte şirketten konuya ilişkin KAP'a yapılan açıklama...

FB Otomotiv Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

FB Otomotiv Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Faruk Bayraktar tarafından Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 12 Haziran'da Üsküdar' da açıldı.

SMSN Yapı Tasarım Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Müteahhitlik Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

SMSN Yapı Tasarım Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi, Uysal Civiloğlu Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Büyükçekmece'de açıldı.

Mace Modern Yapı Market Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Mace Modern Yapı Market Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi, Tamer Alfar Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Mayıs'ta Arterium 1. Kısım Başakşehir'de kuruldu.

Seratime Yapı şube açıyor Haberi

Seratime Yapı şube açıyor

Yurtbay Seramik’in iş ortağı Seratime Yapı Malzemeleri Mühendislik İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. 16 Ekim 2015, Cuma günü Samsun şubesinin açılışını gerçekleştirecek. Yurtbay Seramik’in İstanbul Ataşehir’deki bayisi Seratime Yapı’nın Samsun’da açacağı şubesinde Yurtbay Seramik’in her beğeniye hitap edecek göz alıcı tasarımları yer...