05 / 05 / 2024

Serdal Adalı serveti ne kadar

Serdal Adalı serveti ne kadar

Beşiktaş'ın başkanlığına yeniden aday olan Serdal Adalı kimdir? Serdal Adalı ne iş yapar? Serdal Adalı'nın şirketleri neler? İşte tüm detaylar...

Amerikalıların serveti 3. çeyrekte azaldı!

ABD Merkez Bankası (Fed), temmuz-eylül dönemine ait merakla beklenen "ABD'nin Finansal Hesapları" raporunu yayımladı. Söz konusu rapora göre ülkede hane halkının net serveti bu yılın üçüncü çeyreğinde yaklaşık 151 trilyon dolar şeklinde kaydedildi.

Serdal Adalı: Beşiktaş'a tarihi bir tapu kazandıracağız!

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, Siyah-Beyazlıların olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Serdal Adalı açıklamasında Beşiktaş'a tarihi bir tapu daha kazandıracaklarını dile getirdi.

Serdal Adalı: Beşiktaş Gayrimenkul Projesi'nin imzaları da sözleşmeleri de var! 

Beşiktaş Kulübünün başkan adaylarından Serdal Adalı, Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile ilgili konuştu ve bu projenin siyah-beyazlı kulübün geleceği olduğunun altını çizdi. Adalı, projenin imzalarının da sözleşmelerinin de olduğunu belirtti ve seçilir seçilmez tapuların alınacağını söyledi. 

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

Öz Adalı Hafriyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Adalı Hafriyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Ayaz Adalı tarafından kuruldu.

Save İnşaat Taahhüt Makine Temizlik Gıda Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Save İnşaat Taahhüt Makine Temizlik Gıda Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Serdal Adalı tarafından kuruldu.

Amerikalıların serveti 2023'ün 2. çeyreğinde rekor seviyeye ulaştı!

ABD'de hane halkının net serveti, 2023 yılının 2. çeyreğinde yükselen borsa ve emlak fiyatlarının da etkisiyle 154,3 trilyon dolarla tüm zamanların en yüksek seviyelerine yükseldi.

Türkiye'nin serveti 9 yılda yüzde 55 eridi! Küresel servet raporu açıklandı!

Türkiye'nin son 9 yıldaki toplam servet düşüşü alarm veriyor! UBS ve Credit Suisse'un Küresel Servet Raporu'na göre, Türkiye'nin toplam serveti 2022 yılında 142 milyar dolar eridi ve 1 trilyon 41 milyar dolara geriledi. 

İbrahim Tatlıses tüm malvarlığını açıkladı! Usta sanatçının serveti görenleri şaşırttı

Usta Sanatçı İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde serveti dudak uçuklatan ünlüler listesinde yer almıştı. Bu listede yer almaktan rahatsız olan usta sanatçı listenin yanlış olduğunu belirterek tüm mal varlığını tek tek açıkladı. 

Erden Timur kimdir? Erden Timur evli mi? Erden Timur serveti ne kadar?

Erden Timur, Türk işadamı ve NEF Gayrimenkul markasının kurucusudur. Galatasaray tutkusuyla bilinen Erden Timur'un serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin en zengin onuncu ismi Filiz Şahenk'in serveti ne kadar? Filiz Şahenk Nereli?, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işkadını Filiz Şahenk, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin onuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Filiz Gıda'nın kurucusu  olan Filiz Şahenk kimdir, serveti ne kadar? 

Türkiye'nin en zengin dokuzuncu ismi Erman Ilıcak'ın serveti ne kadar? Erman Ilıcak kimdir, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Erman Ilıcak, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin dokuzuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Rönesans Holding'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Erman Ilıcak kimdir, serveti ne kadar? 

Türkiye'nin en zengin üçüncü ismi Ali Erdemoğlu'nun serveti ne kadar? Ali Erdemoğlu kimdir, nereli? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Ali Erdemoğlu, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin üçüncü kişisi olarak belirlendi. Peki, SASA’nın iki ortağından birisi olan Ali Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? İşte yanıtı...

Serdal Adalı serveti ne kadar Haberi

Serdal Adalı serveti ne kadar

Serdal Adalı, yeniden Beşiktaş'ta başkanlığa aday oldu. Bir dönem yaptığı transferlerle adından söz ettiren Adalı, son olarak Fikret Orman'ın yönetiminde ikinci başkanlık yapmıştı. Peki Serdal Adalı kimdir? Serdal Adalı daha önce hangi görevlerde bulundu. Serdal Adalı'nın şirketleri neler? İşte tüm detaylar;

Serdal Adalı kimdir?

1964 yılında Adana'da dünyaya gelen Serdal Adalı, 1984 yılında iş hayatına atıldı.

İş adamı ve Türkiye Jokey Kulübü'nün 25. başkanı olan Adalı, babasının rahatsızlığı nedeni ile California Üniversitesi'ndeki lisans eğitimini yarıda bıraktı ve ailesinin de desteği ile Adalı Holding'i kurdu.

Serdal Adalı, inşaat, servis, lojistik, catering ve enerji alanlarında 6 bini aşkın çalışanıyla uluslararası alanda iş yapıyor. 

Adalı, evli ve iki çocuk babasıdır.

Serdal Adalı'nın sahibi olduğu şirketler

Serdal Adalı'nın Amerika'da ve Türkiye'de otel yatırımları bulunuyor. Adalı'nın ayrıca restoran zinciri de var.

Adalı...