03 / 05 / 2024

serdal adalı

serdal adalı

Kültür ve Turizm Bakanlığı, eski Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı'nın sahibi olduğu Serka İnşaat'a, Çeşme Alaçatı'da 72 bin metrekare arazi tahsis etti. Adalı ailesi, 5 yıldızlı otel için düğmeye bastı.

Serdal Adalı'nın Sarıyer'deki villasına 10 yıl sonra ortak çıktı!

Sarıyer’de satın aldığı villanın iki tapulu olduğunu ve kendisine sadece bir tapunun devredildiğini 10 yıl sonra ikinci kez para istenmesiyle öğrenen işadamı Serdal Adalı, savcılığa başvurdu

Kira bedelleri adalıları evinden etti! Evsiz kalanlar arabalarda yaşıyor!

Kira bedelleri, dünya genelinde büyük sorun haline geldi. Kiraların en çok etkilendiği yerlerden biri de İspanya’nın parti adası olarak bilinen Ibiza’da oldu. Adada yaşayanlar kira bedelleri yüzünden arabalarda yaşamaya başladı. 

Serdal Adalı: Beşiktaş'a tarihi bir tapu kazandıracağız!

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, Siyah-Beyazlıların olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Serdal Adalı açıklamasında Beşiktaş'a tarihi bir tapu daha kazandıracaklarını dile getirdi.

Serdal Adalı: Beşiktaş Gayrimenkul Projesi'nin imzaları da sözleşmeleri de var! 

Beşiktaş Kulübünün başkan adaylarından Serdal Adalı, Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile ilgili konuştu ve bu projenin siyah-beyazlı kulübün geleceği olduğunun altını çizdi. Adalı, projenin imzalarının da sözleşmelerinin de olduğunu belirtti ve seçilir seçilmez tapuların alınacağını söyledi. 

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

Öz Adalı Hafriyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Adalı Hafriyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Ayaz Adalı tarafından kuruldu.

Save İnşaat Taahhüt Makine Temizlik Gıda Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Save İnşaat Taahhüt Makine Temizlik Gıda Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Serdal Adalı tarafından kuruldu.

Adalı Proje İnşaat Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Adalı Proje İnşaat Ürünleri Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdoğan Yıldızlı tarafından kuruldu.

Aka Genel Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Genel Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Serdal Aka tarafından kuruldu.

Adl Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Adl Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de Ömer Adalı tarafından kuruldu.

Santra Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Santra Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Hasan Yıldız ve Serdal İlidi ortaklığında kuruldu.

Geomak Zemin İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geomak Zemin İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serdal Kut tarafından kuruldu.

Komo Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Komo Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Behiç Bentürk ve Serdal Birdal ortaklığında kuruldu.

Serdal Mühendislik İnşaat Gıda Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Serdal Mühendislik İnşaat Gıda Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy’de 600 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Kutluk tarafından açıldı.

serdal adalı Haberi

serdal adalı

Mülkiyeti Hazine'ye ait olan, denize sıfır arazide 5 yıldızlı otel inşa edilecek. Tahsis işleminden sonra, imar planlarında turizm tesis alanı olarak görünen bakir arazilerde yeni otel projesi için düğmeye basıldı. 


Adalı ailesi, bölgede 250 odalı 500 yatak kapasiteli 5 yıldızlı otel inşa edecek. 4 aylık süre Başbakanlık genelgesi gereğince mülkiyeti hazineye ait Kültür ve Turizm Bakanlığı'na tahsisli araziler yatırımcılara uygun koşullarda belli süre ile veriliyor. Proje için istenen arazinin tahsis süreci işlemlerin bitirilmesi amacıyla '4 ay' olarak belirlendi. 


Geçici tahsis, daha sonra kalıcı hale getirilerek yıl ve süresi Başbakan onayıyla uzatılacak. Adalı ailesinin kayıtlara göre yapmayı planladığı 5 yıldızlı otel projesi tamamlandığında 54 milyon liraya mal olmuş olacak. 



Milliyet...