03 / 05 / 2024

Serdar Camii açıldı

Serdar Camii açıldı

2012 yılı sonunda inşaatına başlanan Serdar Camii ibedete açıldı.Serdar Camii’nin açılış törenine Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı katıldı.

Pastel Ahşap Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi açıldı!

Pastel Ahşap Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Serdar Gül tarafından açıldı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Sefaköy Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Sefaköy Şubesi bugün Küçükçekmece'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 3 Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 3 Şubesi bugün Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Ataşehir Şb. açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Ataşehir Şb. bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Muratpaşa Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı!

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Yenigün Mahallesi'nde bulunan Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı. Törene katılan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa'mız, inançlarımızın ve kültürümüzün, içeriği ve ruhuyla en güzel yaşandığı yerlerden bir tanesidir" dedi.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Tic.A.Ş.Sancaktepe Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Tic.A.Ş.Sancaktepe Şubesi bugün Sancaktepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Bursa Kefesüzen Camii ibadete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore çalışmaları tamamlanan Kefesüzen Camii Mevlid Kandili’inde ibadete açıldı. 

Kayseri Recep Mamur Camii açıldı!

Çalışmalarına devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi içinde yer alan Recep Mamur Camiisi’nin açılışına katıldı.

Sümela Manastırı ve Trabzon Ayasofya Camii açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sümela Manastırı 2. Etap Açılış Töreni ve Trabzon Ayasofya Camii Restorasyon Sonrası Açılış Töreni'ne video konferansla katıldı.

Türkiye Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün restore ettiği El Bab Ulu Camii açıldı!

Suriye'nin kuzeyindeki Bab ilçesinde Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restorasyonu bitirilen El Bab Ulu Camii bugün açıldı. Bab Yerel Meclisi Üyesi Mahmud Akil, "Türk halkına tarihi mirasımıza sahip çıktığı için teşekkür ederiz" dedi...

4 bin 500 kişilik Gaziantep Servi Erdemoğlu Camii açıldı!

Gaziantep'te Erdemoğlu ailesi tarafından yaptırılan 4 bin 500 kişilik "Servi Erdemoğlu Camisi" düzenlenen törenle açıldı.

Barbaros Merkez Camii hizmete açıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Barbaros Mahallesi Merkez Cami gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Hacı Mehmet Alkan Camii açıldı!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Sökmen Kampüsü'nde yapımı tamamlanan Hacı Mehmet Alkan Camii kompleksi hizmete açıldı.

Serdar Camii açıldı Haberi

Serdar Camii açıldı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, 2012 yılı sonunda inşaatına başlanan Serdar Camii ibedete açıldı. Ergenekon Mahallesi Altınkaya Yapı Kooperatifi Ahmet Ekici Caddesi’nde yapımı tamamlanan Serdar Camii’nin açılış törenine Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı, İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, İlçe Müftüsü M. Ali Değirmenci, Serdar Camisi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı ve Mahalle Muhtarı Yakup Şahin ile birçok vatandaş katıldı. Dualarla açılışı yapılan Serdar Camii önünde Cuma namazı çıkışı tüm vatandaşlara etli pilav, tulumba tatlısı ve ayran ikram edildi. Yapımı yaklaşık 3,5 yılda tamamlanan Serdar Camisi, 2 bin 609 metrekare arsa üzerinde 520 metrekare kapalı alana 3 kat olarak inşa edildi. 600 kişilik caminin zemin katı çok amaçlı olarak kullanılabilecek şekilde yapılırken, yol seviyesindeki giriş...