10 / 05 / 2024

Serdar Dal

Serdar Dal

MBN BAU Aktiengesellschaft Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi, Torben Stumpe, Serdar Dal Şube Müdürlüğü'nde 9 milyon 280 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Temmuz'da kuruldu.

Kemal Serdar Dişli kimdir?

TSKB Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Serdar Dişli kimdir? Kemal Serdar Dişli, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte TSKB Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Serdar Dişli'nin biyografisi...

Maraş'ta Dalçınar Höyüğü 1.derece sit alanı ilan edildi!

Kahramanmaraş İli, Dulkadiroğlu İlçesi, Ayaklıcaoluk Mahallesi sınırları içinde 76-77 nolu parsellerde bulunan Dalçınar Höyüğünün Adana Kültür Varlıklarını koruma Bölge Kurulu tarafından 1.derece sit alanı ilan edilmesine karar verildi.

Serdar İnan: Bu yıl altı yeni projeye başlayacağız!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan "bu yıl içerisinde altı yeni projeye başlıyoruz. Bunlar Halkalı, Esenyurt, Basın Ekspres, Kartal, Sanayi Mahallesi'nde, Sarıyer'de yükselecek" dedi.

Ahmet Salih Dal: Kilise yapılan baraj ve göletlerde son aşamaya gelindi!

AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Kilis'e yaptığı Baraj ve Göletlerle son aşamaya gelindiğini ifade ederek "barajımızın bitmesi durumunda 3 bin 395 hektar alanın sulaması yapılacaktır" dedi.

Serdar Ortaç otel yapmak için Mecidiyeköy'den 5 milyon dolara bina aldı!

Serdar Ortaç "Tapuyu Chloe'nin üzerine yaptım. benim için Türkiye'ye yerleşen akrımın geleceğini düşünmek zorundayım. Burayı 90 odalı otel haline getireceğiz. Adı da 'Chloe' olacak" dedi.

Serdar Urfalılar: Güvenli iskele zorunlu olmalı!

Kalıp ve İskeleciler Derneği (KALİSDER) Başkanı Serdar Urfalılar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, bina inşaatlarının dış cephe iskelelerine ilişkin yapılacak olan mevzuat değişikliğine sonuna kadar destek verdiklerini söyledi.

Serdar Urfalılar: Güvenli iskele zorunlu olmalı!

KALIP ve İskeleciler Derneği (KALİSDER) Başkanı Serdar Urfalılar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, bina inşaatlarının dış cephe iskelelerine ilişkin yapılacak olan mevzuat değişikliğine sonuna kadar destek verdiklerini söyledi...

Serdar Urfalılar: Dış cephe iskelelerine ilişkin mevzuat değişikliğine destek veriyoruz!

KALİSDER Kalıp ve İskeleciler Derneği Başkanı Serdar Urfalılar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, bina inşaatlarının dış cephe iskelelerine ilişkin yapılacak olan mevzuat değişikliğine sonuna kadar destek verdiklerini söyledi.

MBN BAU Aktiengesellschaft Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

MBN BAU Aktiengesellschaft Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi, Torben Stumpe, Serdar Dal Şube Müdürlüğü'nde 9 milyon 280 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Temmuz'da kuruldu.

Serdar İnan: Türkiye'de işlenebilecek tek cevher gayrimenkul!

İnşaat sektöründe dikkat çekici işlere imza atan İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan "milli gelirimizi 10 binden 25 bin dolara çıkarmak için işlenebilecek tek cevher gayrimenkul" dedi.

Serdar İnan: Milli gelirimizi arttırmak için işlenebilecek tek cevher gayrimenkul!

İnşaat sektöründe dikkat çekici işlere imza atan İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan "milli gelirimizi 10 inden 25 bin dolara çıkarmak için işlenebilecek tek cevher gayrimenkul" dedi.

Serdar İnan: Türkiye'nin petrolü gayrimenkul!

Seda Tabak Sabah Gazetesi'ndeki bugünki köşesinde İnanlar İnşaat'ın patronu mimar Serdar İnan ile yaptığı röportaja yer verdi. Serdar İnan, "Milli gelirimizi 10 binden 25 bin dolara çıkarmak için işlenebilecek tek cevher gayrimenkul" dedi...

Serdar Sağlam: Yeşil alan projesiyle Samsun nefes alacak!

Şehir Plancıları Odası Samsun Şube Başkanı olan Serdar Sağlam, Büyükşehir Belediyesi' nin okullar bölgesini taşıyarak hayata geçireceği yeşil alan projesinin Samsun'un nefes aldıracağını dile getirdi.

Serdar Dal Haberi

Serdar Dal

MBN BAU Aktiengesellschaft Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi, Torben Stumpe, Serdar Dal Şube Müdürlüğü'nde 9 milyon 280 bin TL'lik sermaye ile 7 Temmuz'da kuruldu. 


MBN BAU Aktiengesellschaft Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi iş konusu;Her tür inşaat projesinin, aynı zamanda inşaat malzemeleri, inşaat kısımları ve diğer inşaat dalı maddelerinin yurtiçi ve yurtdışında uygulama ve üretimi. Şirket diğer ürünleri imal etme, işletme, edinme ve ticaretini yapma hakkına sahiptir Her tür hizmet gerçekleştirme, diğer şirketleri satın alma ve diğer şirketlere katılma işlemleri yapma iznine sahiptir Şube kurabilir.


MBN BAU Aktiengesellschaft Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi adres: Bahçlievler, Çobançeşme Caddesi, Nish İStanbul Residence,  C Blok,...