08 / 05 / 2024

Serdar Hançer

Serdar Hançer

Atahan Enerji Üretim Anonim Şirketi 6 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile İstanbul Kadıköy Bağdat Caddesi üzerinde Mehmet Atalay ve Serdar Hançer tarafından kuruldu.

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Sena Hançer tarafından kuruldu.

İndex Real Estate Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İndex Real Estate Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nihan Hançer tarafından kuruldu.

Kown Investment Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kown Investment Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Sermet Hançer tarafından kuruldu.

Serdar Sandal'dan imar artışı ve deprem konutları açıklaması!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, imar artışı taleplerini değerlendirerek "Belediye olarak ilgili yasa ve mevzuat çerçevesinde çalışıyoruz" dedi. Sandal, "Yeni yapılara kavuşma aşamasını el birliğiyle çözeceğiz" dedi.

Sahilada projesi kararına itiraz!

Danıştay, Maltepe’ye “çift hançer” projesi şeklinde belirtilen “Sahilada” projesine verilen ruhsatın iptali istemiyle açılan davayı reddeden yerel mahkemenin kararını bozdu. Torunlar şirketi ve Maltepe Belediyesi karara itirazda bulundu.

Nusret Suna: O binalar kentlerin kalbine bir saplanan hançer!

Kandilli’nin verilerine göre 6,9 şiddetinde deprem meydana gelen İzmir’de, ‘İmar Barışı’nın yolunu açtığı kaçak yapı başvurusu yeniden gündeme taşındı. İMO İstanbul Şubesi Başkanı Nusret Suna, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tokdemir Gayrimenkul ve Yatırım Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tokdemir Gayrimenkul ve Yatırım Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Tokdemir ve Zeliha Hançer ortaklığında kuruldu. 

Tunçhan Metal Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tunçhan Metal Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüpsultan'da Hasan Levent Tunçer tarafından kuruldu. 

Kotaş Konut Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kotaş Konut Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Hançer tarafından kuruldu.

Manisa'da inşaat ve emlak piyasasında güven ve istikrar yok!

15 Temmuz darbe girişimi, inşaat ve emlak sektörünün kalbine hançer gibi saplandı. Manisa Emlakçılar Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, "İnsanlarda 15 Temmuz'dan önce de para vardı, 15 Temmuz'dan sonra da para var ancak piyasaya vermiyor. Şu anda inşaat ve emlak piyasasında güven ve istikrar yok" dedi.

Osmanlı Turizmcilik Seyahat Taşımacılık İnşaat ve Akaryakıt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanlı Turizmcilik Seyahat Taşımacılık İnşaat ve Akaryakıt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün İlyas Hançer ve Behice Güngör tarafından kuruldu.

Ahmet Davutoğlu: Tarihi yarım adaya şirk koşan eserler İstanbul'a ihanettir!

Tarihi yarımadaya ‘şirk koşan’ eserlerin İstanbul’a ihanet olduğunu söyleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu, bundan sonra bu şehre hançer gibi saplanan hiçbir eser yapılmayacağını belirtti.

Serdar Hançer Haberi

Serdar Hançer


Atahan Enerji Üretim Anonim Şirketi 6 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile İstanbul Kadıköy'de Mehmet Atalay ve Serdar Hançer tarafından kuruldu.


Şirket ortakları;


Ad Soyad Görevi - Temsil Şekli

MEHMET ATALAY Yönetim Kurulu Başkanı Müştereken

SERDAR HANÇER Yön.Kur.Başkan Yardımcısı Müştereken



Atahan Enerji Üretim Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır 1- Şirket, elektrik enerjisi üretim tesisi kurulması, işletmeye alınması, kiralanması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışı ile iştigal eder. Şirket bu amacını gerçekleştirmek üzere elektrik piyasasına ilişkin ilgili mevzuata uygun olarak aşağıdaki konularda faaliyette bulunacaktır: 1) Elektrik enerjisi üretmek amacıyla her türlü tesisi kurmak, işletmeye almak, devralmak, kiralamak, kiraya vermek, 2) Üretilen elektrik enerjisi ve/veya...